BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 15 660
  • 630
  •   15
Отговори
# 570
Тази година мисиите оригинални ли са или пак взети от Big Brother UK?

# 571
Очаквах, че точно Цецо ще е в центъра на шоуто, а Иван по-скоро ще си мълчи, а то какво излезе...

# 572
Въшката се била въртяла около двамата, да бе, Иван ги нападна двете с Мина, Въшката е дружелюбна и мила, да окей, всяко момиче като нея я ласкае да е желана, харесвана и сваляна, но аз си мисля, че тя от самото начало си избра Стоянов. Ванката половината ден при едната пробва, останалото време при другата, няма такива работи, ако беше пич като Стоянов можеше и някоя да му върже, ама той е селски бек с някакво върховно самочувствие на плейбой.

# 573
Бреййй, ама Михаела как налива масло в огъня. А този смешния програмист...ама той е като Виктор от миналия сезон, повтаря думите на Иван едно към едно. Ще видите, че ще говори на снимката на Иван, когато той излезе...

# 574
На чии ваньови пари не може да се стъпи ? Joy

# 575
Е той Иван нали в началото обясняваше на Въшката колко харесал Мина , какво сладко личице имала...явно това разбира под свалка .

# 576
  • София
Бреййй, ама Михаела как налива масло в огъня. А този смешния програмист...ама той е като Виктор от миналия сезон, повтаря думите на Иван едно към едно. Ще видите, че ще говори на снимката на Иван, когато той излезе...
Аз не чух добре, но реших, че тя говори за тях двамата- цайса и мамуна Laughing И те са като залепени..

# 577
Уау, не знаех, че Калин е рапър и текстописец. Trollface

# 578
И аз си помислих, че Овчи говори за Иван и Стефан :Д

# 579
Нищо ново под слънцето, алфа мъжкарите са си алфа мишкари.

# 580
Хаха! Тираджията за текстописец се взе. Само да не е пее и да се облича, че е един непоносим и той. Давид трябва да смени бързо лагерчето. Лоялност, ама тия тримата са големи идиоти, не е за там Давидката.

# 581
Харесва ми поведението и държанието на Стоянов, но явно наистина се грижи за себе си една идея повече от нормалното за един мъж, щом на всички им прави впечатление в къщата Grinning

# 582
  • София
Цайс..бори сА чуйек..Дай всичко от себе си, за да спасиш френда Laughing

# 583
Няма лошо, че се поддържа. По-рано е питал дали му се виждат пъпките, явно има и малко притеснение как изглежда.

Този Стефан наистина доста опипва Иван :Д

# 584
Предпочитам мъж, който се грижи за вида си като Стоянов, дори и да е в повече, отколкото някой мизерник. Не виждам драмата в това.

Общи условия

Активация на акаунт