BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 14 861
  • 620
  •   3
Отговори
# 60
ББ със сигурност ги знае тези неща, предвид тестовете, през които преминават, защо тогава са я оставили навън, ако е тя...

Естествено, че се знаят предварително. Затова и една разказваше във визитката как наскоро имала проблемна бременност, нещо такова беше. Омъжена. Аз залагам на нея.

# 61
Другия сезон може и раждане да гледаме...

# 62
  • Между гори и планини
В един Бб мисля че имаше бременна с голям корем. Дори се възмущавахме че пуши. Тя си роди по време на престоя.

# 63
Елена каза във визитката си, че е загубила
бременност.

# 64
  • Варна
В един Бб мисля че имаше бременна с голям корем. Дори се възмущавахме че пуши. Тя си роди по време на престоя.
Вярно, детето беше момиченце, кръсти го Амбър.

# 65
Ако има бременност, не е ли най-логично да е Елена, която във визитката казва, че отдавна прави опити, но неуспешни. Обаче ако ББ знае за това, как ще остави бременна да спи на двора в студа две нощи? 🤔

# 66
  • Враца
Може от предаването да не са знаели за тази бременност. Може жената да е забременяла ден-два преди да влезе.
Може да е била бременна и от преди това, но кръвните им изследвания да са правени повечко време преди да влязат в къщата и да не е дало положителен резултат... много неща са вероятни.

# 67
Най-сетне да наваксам, не можах с темата , но попрегледах по диагонал . Два сезона пропуснах заради анти участници и липса на симпатии. Този също мислех, но явно харесвам чудати и автентични хора повече от безлични конформисти, та тези много много ми харесват . Единственият супер неприятен се махна , ще следя останалите с интерес , без да се напрягам , понеже виждам и много положителни черти в поввечето . Коментаторите, също ми допадат , доволна съм . Любимец ми е Давидчо , малка надежда за едно хубаво ново поколение. Алармаджиите (Калин и Овчица) също не могат да ме издразнят . Шумна ,досадна , контролираща, на всяко гърне мерудия  - Михаела обаче съм сигурна, че в тежка ситуация е човек на който може да се разчита , и съм склонна да и простя негативите . Въпрос на ценностна система. Калин също , е една латерна от старата генерация , мрънкач , но не го е страх да кръстоса шпага срещу отвратителния Мути , за да защити по-слабите. Срещу такова отровно същество като Мути, съм сигурна, че нито един от всички участници в действащите в момента риалити формати не би се изправил и да бъде залят публично от словесната му диария .
Сияна много сладка мацка , нежничка и оправна . Достатъчно хубавка и свежа е , дори съм сигурна, че ще има имитаторки, нарекли се "въшка " То е като модата
Войничето и то е топ , доста по -мъжко момче от анаболната батка . Онзи с цайсите рИва щото му казаха, че е лицемер, не за жИна си . Да се знае , дори го спомена без да иска
Явно не харесвам единствената нормална там - Елена (люлинска) . Без конкретна причина, усещам негативна енергия , но допускам , че може и да греша , ще чакам ситуации

# 68
Ще е интересен епизода довечера. Залагам на Елена или Стефани.
Визитките май са снимани доста преди влизането в предаването, поне миналата година стана дума за това във връзка с Беба и Велин.

# 69
Е нали Трябва д се обработят и изследованията да излязат
Според мен това се прави поне 2-3седмици преди старта

# 70
Калин също , е една латерна от старата генерация , мрънкач , но не го е страх да кръстоса шпага срещу отвратителния Мути , за да защити по-слабите.

Калин е bully. Тоя начин на комуникация с груби обиди и закани за бой, които завършват с "ха-ха" и въпросителен поглед, който разчита, че жертвата ще се направи на схващаща "шегата", за да бъде приета по някакъв начин в кръга на насилника - ние всички сме приятели, ние се бъзикаме просто. Това е мерзък модел на поведение.

# 71
  • Варна
Точно

# 72
  • на брега на морето
Важното е, че вече не е полугол, отвратителен беше. Като гледам очичките му е тип човек, който не би се поколебал да прегази някой, който до вчера му е бил полезен.

# 73
Глупости , както бъзикаше така Давид, се вижда , че си имат искрена симпатия. Това са си мъжки прийоми и техни си мъжки закачки, които ние жените усещаме по друг начин. Аз лично ако съм в компания с Калин съм сигурна, че ще се сдърлим все за нещо, но определено не е злобар , няма вътрешни агресивни комплекси , които ожесточават човека..каквито виждах при Мути . Накрая и той стана да прегърне и утеши човека , който до скоро грозно го нарежда . Никого не убеждавам, наясно съм, че за повечето хора щом някой е шумен и гръмогласен, е равно на лош , без да изобщо да се слуша какво казва

# 74
  • Между гори и планини
Калин, ако не е по шкембе, по бих понесла от врякащата Михаела. Дори и да не харесвам сръбско и него бих понесла. Ако изгонят единственият възрастен ( веселата вдовица не броя ), ще гледаме ергена по Нова. Нацепени батки и малки кифли .

Общи условия

Активация на акаунт