BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 14 825
  • 620
  •   8
Отговори
# 45
Ясно, че е продуктово позициониране, но доста ми допадна идеята за картите с специалните сили. Тези карти, ако се играят умно и стратегичеси, могат да направят играта доста интересна и непредвидена. При тези участници обаче едва ли ще се получи.
Все пак има някакви наченки да вкарат стратегия - освен картите, сега и нов участник, който има много повече информация от другите. Малко сякаш се опитват с плахи опити да конкурират Предателите на бТВ.
Твърде са глупави участниците да мислят за стратегия и да ни направят някакъв плот туист с картите.

# 46
Лена не ме дразни с нищо за момента. Но Михаела е крайно непоносима.
Ненавиждам реклама на казина под каквато и да е форма, но тези карти определено са интересни и може да има големи поврати. Подозирам, че ще си пазят картите за напред в играта.

# 47
Едно време се рекламираше вода и вафли, а сега в абсолютно всички риалитита има реклама на казина. Парите въртят света, това е. 😁

# 48
Да, де, но водата и вафлите не водят до сериозни последици…

# 49
Абе за вафлите не е сигурно с това тяхно съдържание

# 50
Сега рекламираха новото промо за утрешния епизод с някакъв положителен тест за бременност.

# 51
Скрит текст:
Само да отбележа, че вчера завърши 27-ми сезон на американския ББ - стратегическа битка между топ играчи, драма, стил, обрати, игри.. просто префектно шоу, в сравнение с което нашата бутафория е срам за ТВ индустрията. Достатъчно е да видите само финалния епизод, за да придобиете впечатления, но тук може да откриете и всички останали. Приятно гледане:

https://eztvx.to/search/big-brother-us

# 52
  • София
Сега рекламираха новото промо за утрешния епизод с някакъв положителен тест за бременност.
И аз затова идвах да коментиам тука.. Евру, Лена и Мина ми отпадат от заподозрените. Това е шашинг... Коя ли е?

# 53
Баба ви Цецка Laughing

# 54
Силвето е такъв лигоч. Направо ми увисва ченето, като я слушам. Как се става такъв? В семейството ли те учат, от другите ли гледаш…

Чудя се дали Калин пазеше някакво поведение заради номинацията и дали ще отприщи душата тази седмица как си трЕбе?

# 55
И аз затова идвах да коментиам тука.. Евру, Лена и Мина ми отпадат от заподозрените. Това е шашинг... Коя ли е?
Елена, Сияна, Михаела и Стефани остават. Предвид всеобщото възмущение (“Това нормално ли е?!”), си мисля, че става въпрос за Михаела или Сияна (едната е пушачка, а другата флиртува с мъжете в къщата). Но ще видим. А може и да е мисия и някоя да се преструва.

# 56
  • София
Мисия предвид, че показаха и тест, да се шегуваш с такова нещо не знам до колко е окей. Стефани заподозряна ли е?

Не знам, но за мисия е доста грозно. Ще дам шанс на сезона да видим как ще се развият героите, все още нямам категоричен фаворит или категорично да ме е отказало. Да видим и аргументите.

# 57
Нали на Стефани и прилоша като бяха навън?

# 58
  • София
ББ със сигурност ги знае тези неща, предвид тестовете, през които преминават, защо тогава са я оставили навън, ако е тя... Не знам, може да е още в началото.

Не вярвам да е мисия. Те на кого дадоха и храната, специалното ядене, май на Стефи? И нали я питаха дали се радва..

Нека да видим какво са ни подготвили.

# 59
Не изключвам да е мисия - например “бременната” да трябва да накара всички да ѝ ходят по свирката и да ѝ прислужват… От Биг Брадър всичко очаквам.

Но може и да е истина. Ако е Стефани - аз по-рано бях писала, че ми изглежда като да е в абстиненция… Сменя цветовете на лицето, може да ѝ е лошо от бремеността. Не знам.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:28 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт