BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 16 125
  • 643
  •   22
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
И аз не разбирам какво ви дразни Лена.
Мен веселата вдовица не ми харесва с посланието което носи, но като цяло и тя не е направила нищо дразнещо в къщата.

# 31
  • Bayern
Към всеобщите дразнители бих добавила Силвия (Сияна). Много мразя жени да говорят с такова престорено детско гласче Rage . Нямам доверие на такива превземки и подозирам, че не е готин човек

# 32
Днес в "На кафе":

Според интервюиращата Бети ХИВ е болест. Няма такъв израз "болен от ХИВ".  ХИВ е вирус, а например СПИН е болест.  Естествено, от великия панел не я коригираха.

# 33
  • София
Най-неприятни са ми Мути, Мина, Иван, Сияна. Михаела и Калин също, но за сега не гласувам за тях.
Аз не разбрах как Давид и Калин станаха такива приятели?

# 34
Калин каза, че му напомнят за синовете му.
Единият е по-голям от Давид, другият е по-малък.

# 35
И Давид първосигнално го спаси от елиминация.  Щото сръбският чалгар му влезе под кожата.

А когато в първия или втория епизод някъде дадоха как Калин пее в двора някаква гнусна сръбска чалга и къдри като.. да не казвам какво, другите вместо да му кажат "добре, добре, достатъчно", му ръкопляскат? Дъно!

Панелът на Гала изкоментира как яде гол на масата, с целите тези телеса и са му направили забележка. Юлиан Константинов каза "прибери си шкембето, не сме длъжни да те гледаме ,особено на масата".

# 36
  • Варна
Според мен Калин се е лепнал, защото ясно се усети,че Давид е харесван от зрителите.Голяма хиена е.
Най-антипатични са ми Иван /голям е смешко,някакъв надут балон/,Михаела,малкото неБарби /Мина/
Иван от първия момент ,че досега ми прилича ужасно на един образ на nasi_svej
https://www.instagram.com/reel/DNBcdeJtXP9/?igsh=dnhnbnRrOTRhbm9u
Клипчето е правено с филтър за черни.
Все едно е той Flushed

# 37
Мути е на живо в тикток.
Марио победителя го подстригва в неговия салон.

# 38
Благодаря за темата. Тъй като Мутко замина, най-противна остава Михаела. Гласувах за нея, Стфани - прилича на някоя надуваема кукла от сексшоп, поставена като интериорна декорация в къщата, Лена - или е много глупава или се прави на такава, и в двата случая ми е много анти.

# 39
  • Варна
Лена, Иван и Цецо, другите не чак толкова.
Благодаря за темата.

# 40
Мути е на живо в тикток.
Марио победителя го подстригва в неговия салон.
Не се учудвам - Марио защитаваше Мути в коментарите под поста на Елза Парини преди ден-два. Надушили са се двамата религиозни със съмнителни истории.

# 41
  • на брега на морето
И аз не разбирам какво ви дразни Лена.
Мен лично - заради закваската и таратора.

# 42
  • Между гори и планини
Това е битовизъм и мен не би ме подразнило. Пък и не всеки прави хляб с такава закваска, че да е наясно. Аз гледам черти на характера и идеалите. За това пък веселата вдовица ме дразни с нейните двама дърти любовници. А пък може да е готина за компания там и вътре да я харесват .
Обаче Лена май е и досадна, защото и вътре нещо не ги кефи.
Въшката е мяу, мяу , ще се задържи докато има мъже на които да въздейства. Мина също ще я търпят докато не разберат, че са ѝ под нивото.
Храстчетата ще изхвърчат покрай някоя друга мисия.
Давид до някъде ми е интересен, но ми е инфантилен и има избирателно разбиране на български. Когато не му изнася, нито разбира, нито другите ще го разбират . Лисичка ми е той.

# 43
Че то остана ли мъж на който въшката да въздейства?
Освен Иван

# 44
  • Между гори и планини
Стефан - един, нов съквартирант...
Все ще намери на кого да се прави на малка, беззащитна въсшчица 😂

Общи условия

Активация на акаунт