BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 11 970
  • 517
  •   15
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹
Сега ви дочетох. За мен Мути има раздвоение или по-скоро разшесторяване на личността. Чак пък толкова да не можеш да застанеш зад себе си!

# 16
Ясно, че е продуктово позициониране, но доста ми допадна идеята за картите с специалните сили. Тези карти, ако се играят умно и стратегичеси, могат да направят играта доста интересна и непредвидена. При тези участници обаче едва ли ще се получи.
Все пак има някакви наченки да вкарат стратегия - освен картите, сега и нов участник, който има много повече информация от другите. Малко сякаш се опитват с плахи опити да конкурират Предателите на бТВ.

# 17
На мен Лена ми заприлича на няколко пъти на мъж, травестит. Но явно не е, щом се върнахме към старите статии отпреди 12 г. когато е участвала в Биг Брадър. Ама много мъжки черти има в нея.
Просто е арменка. Sweat Smile

# 18
И на мен ми мъжеее...

# 19
  • на брега на морето
Калин, Лена и Мина са моите негативни любимци. Особено Калин.

# 20
Калин е от хората, с които в реалния живот не желая под никаква форма да общувам. И като се натъкна на подобни индивиди, пълен игнор, веднага.
Естествено, че кастът нарочно е направен така. Всеки сезон има игра за/против.  Ще ги питат и за ЕС,и за еврото, и за Русия, и за попфолка, и за LGBT, и за работа в чужбина или в БГ, все неща, които разделят обществото.

# 21
  • София
Благодаря да темата!
Гласувах за Мути, Калин, Мина и Стефани..
Овцата я забравих, чудя се дали да си изтрия гласовете и пак да гласувам, като включа нея и Иван.. мда, направих го.

# 22
Аз пък Стефани я забравих. 😁 Но тя е такова храстче (буквално… с тези мигли), че май е без значение на този етап. Не знам какво ѝ има - все едно е в абстиненция. Стои и гледа в една точка, а лицето ѝ ту губи цвят, ту се зачервява.

# 23
Стефани е много безлична, затова гласувах за нея. Не харесвам такива хора.

# 24
Мути и Михаела са ми най-дъно за сега.

# 25
Някой знае ли какво се случва с @Esmee? Не е влизала от 19 септември. Дано всичко е наред.

# 26
  • София
Стефани е много безлична, затова гласувах за нея. Не харесвам такива хора.
Като характер е безлична, но визуално ми избоде очите с грозни татуировки и облекло на магистрална жрица...
Скрит текст:

# 27
Благодаря за новата тема!
Михаела и Мути са ми най-неприятни

# 28
Веднага гласувах за Калин, Мути, Лена и Михаела. Другите сякаш мога да ги изтърпя (засега 😆), но тези четиримата просто са ми изключително антипатични.

# 29
Лена мен не ме дразни. Даже ми стана забавна като питаше Давид за закваската Grinning Не е скандалчийка и не се натрапва, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт