BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 24 617
  • 922
  •   1
Отговори
# 765
Свършиха ми лайковете.
Михаела е Иван.
Как може да са толкова еднотипно първобитни?

# 766
Заболя ме главата от клипа на Михаела.

# 767
Хвани единия, удари другия. Всички да си ходят най-добре.
Извън темата - ограничението с лайковете на ден ли е?

# 768
Май за час.

# 769
  • София
Хвани единия, удари другия. Всички да си ходят най-добре.
Извън темата - ограничението с лайковете на ден ли е?
За 5мин не повече от 20, доколкото помня.. Ако се надвишат, има 1 час наказание от Биг Бгмама.

# 770
И този сезон не минава без гафове…

# 771
Ужас , ужас и безумие. Този Тъпият е ясен за всички ни , но другите защо го слушат и мълчат. Как може толкова ефирно време за този въздух под налягане...  Успяха да ме ядосат.
Защото така се случва и в реалността. Когато има някой агресивен като него, всички мълчат и се страхуват. Това му дава сила. Какво от това , като после обсъдят агресивния, че не прави хубаво така и прекрачва границите. Типично мишкарско поведение, но точно така се случва и в живота. Никой не иска да воюва със скандалджиите

# 772
Тъкмо щях да напиша 'ей така да минават всички реклами' и те взеха, че ги пуснаха наистина Joy

# 773
И Тото, разбира се, познава двете най-големи говеда в къщата... Какво повече да говорим и за тоя!

# 774
Сега разбирам кое е второто говедо.Това си мислех, защо го канят точно него.Сега ми се изясни, бивш участник и познава двама от сегашните. В неговият сезон и той “голям” мъжага го даваше. Щеше да смазва някой.

# 775
Иска ми се Биг Брадър да събере всички участници, да пусне изявленията на Иван, че Сияна не му подхожда интелектуално и не би имал нещо общо с нея и да приключи с малоумното му налагане над всички. Той се е взел за някакъв феодал в Къщата и се налага да му обясняват защо излизат на двора, задължени са да му слушат речите без да му опонират, да не говорят с жена, с която той е говорил пръв...И в съседното предаване агресията е взела връх. Норма на поведение ли ни се налага в национален ефир, що ли?

# 776
Тази година не знам как са избирали мъжете коментатори. Абсолютна мъка са! На Тото само като му чуя гласа и веднага се сещам за онази снимка...
Блажев се прави на сваляч, а на челото му пише, че е смотаняк. Да не говорим, че чувството му за хумор е на ниво - смейте се, че да не го повтори...

# 777
Open Mouth Тази бременна защо е там? Ромка ли е?

# 778
А някой няма ли да му каже на Иван насилника, че първо - Стоянов не му е приятел ... и второ - какъв бро код между мъже, които се познават от 2 дена.
И трето даже - те имат ограничен брой хора в тая къща, с които могат да комуникират.
Или всички млади и симпатични момичета са си само за Иван, понеже е говорил с тях.

# 779
За мен беше най-противно това, че той караше всички да го слушат и крещеше по Мина и по други хора, които се опитваха да се намесят дори само с реплики. Кой изобщо е той, че да ангажира всички с глупостите си? Не може да каже 5 изречения, в които да има логика, но дрънка ли дрънка, че и внимание иска.

Общи условия

Активация на акаунт