BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 24 214
  • 922
  •   1
Отговори
# 750
Проксима, ей тука са кат две капки

# 751
Не мисля, че има някакво съмнение защо точно тоя няма жена до себе си?

# 752
Сияна от ден едно си личи, че категорично избягва конфликти. Тя е била травмирана и подигравана като дете от съучениците си заради външния си вид. Такива хора са готови по всякакъв начин да бъдат приобщени, да не влизат в конфликти и да имат стабилен гръб. Затова според мен започна с мъжете и Мина, която беше център на внимание в първите дни.

# 753
Иван можеше да подходи като мъж. Хем казва, че Сияна не е на неговото ИНТЕЛЕКТУАЛНО ниво, хем не искал нищо с нея, обаче било най-големият грях Стоянов да има нещо с нея. Трябваше да се прави, че не вижда това и да не избухва, а той точно обратното.
Единственото нещо, което е на неговото интелектуално ниво, е бобово зърно.
Надценяваш му интелекта. Нивото е с размер на око от цаца.

# 754
Колкото и да чистят имиджа на Ванката, той сега съсипа всичко, БРАТО. Аут е.
А дано!

# 755
Какво е това?!? Направо ме отказват да гледам, неадекватни са просто!

# 756
Ако тоя остане, това нещо ще е негледаемо и ще се обърне на някаква лудница! Ако това е целта на всички предавания - да побъркат зрителите, мерси! Една луда в Ергенът, един луд и тук, що за простотия!!

# 757
Защо Въшката трябва да се обяснява на истерика? Редно е директно да се изгони.  И на всичкото отгоре в момента й вменява вина. А само си представете какво се случва навън.

# 758
Проксима, ей тука са кат две капки

Благодаря, Тумбелче!
Но аз бях еуфорична и непохватна в бързането, вече съм влюбена щото.
Приликата тук е поразителна. Аз намерих дърта снимка и се изложих.

# 759
Навън ще е мъка да се комуникира с него. От думите му разбирам, че навън има себеподобни, представете си какво е положението...

# 760
Сияна не разбира ли, че вместо витиевато да му обяснява някакви неща, да му каже в прав текст ''Не те харесвам и не искам да имам нищо общо с теб!'' Не разбира ли, че такъв примитивен мозък не схваща от деликатност и щадене. Иван е объркан човек и само дълга работа със специалист може да му помогне да преодолее травмите си.

# 761
Предполагам, че въпросната се страхува…..

# 762
  • Асеновград
Ужас , ужас и безумие. Този Тъпият е ясен за всички ни , но другите защо го слушат и мълчат. Как може толкова ефирно време за този въздух под налягане...  Успяха да ме ядосат.

# 763
Иван дори да е имал шанс, вече срина всичко с поведението си и всички псувни към Стоянов от последните 30 минути.
Стефани получава всичко необходимо като храна, грижа, условия и наблюдение от лекари, така че не виждам причина да бъде изгонена. Тя заяви, че иска да остане, така че може би наистина Иван ще си ходи. Това ще е най-доброто нещо, което може да се случи тази вечер.

# 764
  • София
Психото ще си ходи..на 200% съм сигурна. Премина всякакви граници и продължава да дълбае. Другите номинирани тотално избледняха.

Общи условия

Активация на акаунт