BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 806
  • 922
  •   4
Отговори
# 795
За мен гласуването беше манипулирано!
Сега очаквам ББ да даде мисия на въшката или да й направи някоя манипулация. И изпрати въшката да се мотае около маймуната с татусите. Та да срутят добрия имидж на Стоянов. Да има нови крясъци и агресия.

# 796
Горкия Стоянов.  Ония ще го тормози още

И аз това се замислих.. а прави ли Ви впечатление как Тото познава само хора тип насилници и агресори... За какво изобщо канят такъв тип хора, които не заслужават и минута ефирно време.

Той самия нямаше ли един случай, в който говори за насилие покрай случая с Дебора? Един дол дренки са той и Иван, и Овцата.

# 797
Поне Стефан Програмиста няма да реве цяла седмица...

# 798
Абе не е сигурно Joy

# 799
Трудно е да се изгонят противняци с положителен вот (ако приемем, че вотът е истински).

# 800
  • София
Как ще изтърпя Ваньо (и ревльото да го утешава) още една седмица...
Аз не мога да гледам неща, които ме натоварват. Ще хвърлям по едно око, ще ви чета, обаче докато тоя дивак е вътре, не мисля да си го причинявам. Заради онази досадница в Ергенът се прехвърлих тук, то тук с този ще е същото!
Моето мнение е същото... Ще чета в темата и ако има нещо интересно, ще гледам. За сега ще мина на предателите, жалко, че е само веднъж в седмицата.

# 801
  • София
Само 1% разлика между Стефка и Урко..Айде не на нас тия..

# 802
  • София
Само 1% разлика между Стефка и Урко..Айде не на нас тия..

Просто не искат да търпят санкции, но и не искаха да излязат лошите. Днес беше супер безсмислен епизод с яко гафове.
Алекс я обличат безумно зле... Няма как да се погледне сериозно на този социален експеримент.

# 803
Стефан Програмиста толкова ли няма 2 мозъчни клетки, за да седне и да обясни на приятелчето си, че с това поведение само губи и хората отвън никога няма да го харесат ако се държи като идио.
Помня, че миналата година имаше доста случаи, в които споделяха вотът на съквартирантите и така стана ясно, че Марио е много харесван отвън. Което повлия и в отношението на хората вътре към него. Ако Иван разбере, че със Стефани цяла вечер са били с равен процент и то 8, може би ще промени поведението си поне малко.

# 804
Ох наречете ме циник, ама имам чувството, че Стефи още утре ще си запази час за аборт Grinning

# 805
Да повторят още няколко пъти, че България е гласувала. Може и да повярвам този път >>

# 806
Лошото е, че сега Ваньо ще си повярва и ще си помисли, че е харесван навън щом не изхвърча днес Weary

# 807
Ох наречете ме циник, ама имам чувството, че Стефи още утре ще си запази час за аборт Grinning
Също си го помислих, но оставам с усещането , че близките й ще я притиснат.

# 808
За съжаление и аз не мисля, че Стефани ще задържи детето.
Може пък да грешим и да се окаже, че родителите й ще бъдат до нея дали от неудобство, че цялата държава знае, че е бременна или от откровена радост, че ще стават баба и дядо. И тя да реши да остави бебето и да си го гледат.

# 809
  • София
Лошото е, че сега Ваньо ще си повярва и ще си помисли, че е харесван навън щом не изхвърча днес Weary
Всичко е пошъл сценарий. Няма шанс това да е реално, предвид всеобщата нагласа. Трябваше да е като прецедент и двамата да си тръгнат. Така вс щяха да са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт