BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 873
  • 922
  •   1
Отговори
# 810
Стефан Програмиста толкова ли няма 2 мозъчни клетки, за да седне и да обясни на приятелчето си, че с това поведение само губи и хората отвън никога няма да го харесат ако се държи като идио.
Помня, че миналата година имаше доста случаи, в които споделяха вотът на съквартирантите и така стана ясно, че Марио е много харесван отвън. Което повлия и в отношението на хората вътре към него. Ако Иван разбере, че със Стефани цяла вечер са били с равен процент и то 8, може би ще промени поведението си поне малко.
Този стефан е момчето с духовете ли? Ако е той , то това е синонима на човек изтривалка, подлога, тотален лузър

# 811
Да, май и аз спирам да гледам докато не го джитнат. Не е като да не съм виждал и чувал подобни неща, но ти да оставиш в предаването един дебилен простак и то точно след като е наричал друг човек в национален ефир с... чухме го многократно... Много им здраве.

# 812
Ох наречете ме циник, ама имам чувството, че Стефи още утре ще си запази час за аборт Grinning

Това си го мисля от момента, в който се заговори за бременност.
Много е тъпо да й дават съвети и да я съдят как се държи и какво прави, без изобщо да се замислят тя иска ли го и какво мисли да прави.
А най-тъпото е, че сега "цяла България" знае и ще разбере каквото реши да прави.

# 813
  • София
Ох наречете ме циник, ама имам чувството, че Стефи още утре ще си запази час за аборт Grinning
Също си го помислих, но оставам с усещането , че близките й ще я притиснат.
Залагам 2 кила брАшно, че сега ще думне 1 кутия цигари, че както е загоряла.

# 814
Лошото е, че сега Ваньо ще си повярва и ще си помисли, че е харесван навън щом не изхвърча днес Weary
Всичко е пошъл сценарий. Няма шанс това да е реално, предвид всеобщата нагласа. Трябваше да е като прецедент и двамата да си тръгнат. Така вс щяха да са доволни.
Лично мнение, но може и да са реални резултати. Понеже и аз си казвам на всички избори в България "няма шанс, това е нагласено", ама ей на, има хора гласували и подкрепили разни хора.
Иначе от доста време пиша, че ми се струва, че предаването избира кой да остане и продължи на база какво интересно може да се случи.

# 815
С Иван и Михаела всяка седмица е трудна и напрегната Grinning

Оф тоя пак тормози Стоянов Confounded

# 816
Също си го помислих, но оставам с усещането , че близките й ще я притиснат.
Залагам 2 кила брАшно, че сега ще думне 1 кутия цигари, че както е загоряла.

😆Това със сигурност.

# 817
Иван наистина има проблеми. Крещи, после говори със Стоянов, братосва го, после го псува, после пак същото се повтаря и потретва...

# 818
Стоянов на хапчета ли е някакви!? То бива нервна система бива,ама на неговата сигурно и снайперист би завидял.

# 819
🤦🏼♀ Башар с какви комплименти затрупа грозно татуираната. За какво тия напъни?Много е паднало нивото и на участници, и на водещите, и на коментаторите в сравнение с първите години на формата.

# 820
Иван наистина има проблеми. Крещи, после говори със Стоянов, братосва го, после го псува, после пак същото се повтаря и потретва...
Личният му масажист ще му разтрие рамената и ще му попремине емоцията до следващия път.
В Биг Брадър не се толерира насилие. Какво имат предвид под насилие? Стоянов и в момента е под насилие. Иван непрекъснато го тормози с разговори с неясен смисъл и съдържание.

# 821
В Биг Брадър не се толерира насилие.
Вдигнала се е летвата за нетолеруемо насилие, знак за разпад на обществото. Нед в първия сезон до изгониха за една счупена чаша, във Фемили се плюеха и се влачиха за косите, сега вече някой трябва да нокаутира някой, за да му направят забележчица.

# 822
Мути бледнее пред Иван…

# 823
Не ме изненадва вотът…все пак е положителен. Повече хора биха гласували за Иван, отколкото за бременна жена, която пуши, пие и истерясва в рамките на реалити формат, който е изпитание за всеки човек по принцип. Да оставиш нея вътре би било безотговорно.

А Иван…човекът има травми в миналото, които трябва да лекува. Не му е виновен Стоянов, че пречупва целия свят през най-лошите елементи от детството и юношеството си и е изцяло подвластен на тях. Да ги катализира в нещо добро/положително би било невъзможно искане, предвид грамажа на втория етаж, но поне да не се стига до агресия. Да се научи да контролира съзнанието и емоциите си. Много работа има там - не го извинявам, крайно несвойствен ми е и ще е следващият зрител на предаването.

Апропо, твърде голям риск е и за продукцията - не е ясно кога ще загуби контрол над себе си и ще гледаме ексцесии. Способен е, особено на фона на това, че разни полезни идиоти като Стефан и Калин поощряват изблиците му.

# 824
Не ме изненадва вотът…все пак е положителен. Повече хора биха гласували за Иван, отколкото за бременна жена, която пуши, пие и истерясва в рамките на реалити формат, който е изпитание за всеки човек по принцип. Да оставиш нея вътре би било безотговорно.
Нея можеха да я изкарат служебно веднага, щом научиха, че е бременна, а не наравно с другите да събира вот!

Общи условия

Активация на акаунт