BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 843
  • 922
  •   3
Отговори
# 825
Стоянов е топ играч.
Изкъртва ги по самурайски - "Когато хиляди мечове са насочени към теб, просто им се усмихни.Това е последното нещо, което те очакват от теб."
Много разбирам от мъже, както се оказа и одеве оповестих, че Ал Пачино Джуниър ми е фаворит.

# 826
За мен Стоянов и Давид са сигурно финалисти.

# 827
Двамата ми фаворити за сега са Стоянов и Валентин.  Давид е забавен шемет,  но не го искам за победител

# 828
Какво па видя в тоя Валентин?!

# 829
Обаче искам Иван да го изгонят с вот, а не дисциплинарно.

Ако излезе дисциплинарно - пак ще се бие в гърдите какъв е мъжкар и как не е можел да търпи "немъжкото поведение". 

Човекът няма капацитет да разбере каква е истината и че всъщност той е по-слабият.

# 830
  • София
Стоянов е на принципа "Не спори с глупак-хората няма да забележат разликата"

# 831
Аз мисля, че Валентин е подставено лице на брадъра.
Липсваше всякаква изразена експресия при влизането му, не се поколеба да саботира мисията, а и с поведението на човек, на когото му е все едно ако се провали, мисля, че е ясен.
Нещо като вътрешен балансьор според мен вкараха.

# 832
Малко проспах този епизсод, но се събуждам по едно време и гледам Иван отново крещи и намила на Стоянов , някаква несвързана , нечленоразделена реч. Стоянов от своя страна е толкова отегчен милия, и все пак от някакво чисто човешко възпитание се опитва да не заспи прав. Не зная защо , но непрекъснато имам чувството, че Стоянов с два тупаника може да свали това дуднещо очилато нещо, но просто му е под достойнството

# 833
С Иван и Михаела всяка седмица е трудна и напрегната Grinning

Оф тоя пак тормози Стоянов Confounded

Адски ме напрягат шумните на децибели хора

Като ги чуя и видя цял ден съм в шок, как тази красива природа, която ни заобикаля може да създаде толкова уродливо нещо. Хиляди пъти през живота си съм се питал защо изобщо се раждат такива бацили, които психически и физически да тормозят другите хора.

Арогантността им, вроденото нахалство и безцеремонност много пъти са ме карали да се чувствам безсилен.

# 834
Празните съдове дрънчат най-шумно.

Обикновено подобен тип хора страдат от сериозна вътрешна несигурност (в самите себе си) и имат нужда да бъдат чути и валидирани от околния свят. Шумът и образът, които проектират, са просто фасада, под която се крие неподправена необходимост от потупване по рамото и подкрепа от околния свят. В обратния случай се сриват, защото сами не познават и не вярват в собствената си стойност.

ПС: И при Михаела, и при Иван това е очеизвадно. И двамата непрестанно търсят и се хранят с одобрението/вниманието на околните. При Михаела даже е по-изявено, защото хем твърди, че не е кифла, хем е изградила вид на такава…та, ако тя не харесва собствения си образ, за кого и защо го е създала? Гледайте отвъд опаковката. Simple Smile

# 835
Днес (неделя) е последен срок да гласувате в анкетата. Който не е успял да го стори, все още има възможност да гласува. А който иска да поправи вота си, може да изтрие предишния и да гласува отново.  Довечера ще има нова тема. Wink

# 836
Мисля, че в последващи анкети не трябва да има вече отпаднали участници.

# 837
Аз съм в потрес как всички стоят и слушат оня Примат да мучи. Една Минка се опита да извиси глас, но ...И всички му стоят мирно на тоя маймунвк.
    Искам самообладанието на Стоянов.

# 838
И как им повишава глас на всички - “ще ме слушате”… И те мълчат и слушат. Най- малкото на двора да идат или в спалните. Какво го гледат стреснато и му дават трибуна? Да отидат и да кажат в изповедалнята, че се чувстват застрашени, напрегнати, да поискат да го изгонят. Седнали и мълчат като риби.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 10:22 от Iseis

# 839
Как ли пък няма да слушам някой да ми мучи в ефир. Спрях звука на "изявите" на този неандерталец и съм пропуснала цялата драма. И по добре. Само видях, че Стефка излиза. Жалко че продукцията толерира такова поведение и си мисли, че е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт