BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 108
  • 922
  •   10
Отговори
# 840
  • Варна
Необяснимо ми е защо всички мълчаха и гледаха театро, докато тоя идиот Иван крещеше и сипеше обиди?
 Само Мина опита да каже нещо и тоя и кресна да мълчи..
Айде по-малките разбирам, деца са още, ама Калин, Лена, Михаела.. просто гледаха сеира.
А най-възмутена съм от ББ, че не подрязва крилцата на агресивния тип. И даже привика Сияна да и вменява вина за поведението на Иван.

# 841
Стефан Програмиста толкова ли няма 2 мозъчни клетки, за да седне и да обясни на приятелчето си, че с това поведение само губи и хората отвън никога няма да го харесат ако се държи като идио.
……
Ако Иван разбере, че със Стефани цяла вечер са били с равен процент и то 8, може би ще промени поведението си поне малко.
Според мен Стефан може и да набира данни в някоя IT фирма, но се съмнявам да е програмист😉 Никакъв програмист не е- личи от мисленето, поведението, емоционалните му изблици, ниския му когнитивен капацитет… много семпъл човечец, жалък. Като паж на Примата съвсем се обезличава.

Ако Иван разбере процентите си, ще агресира във всички посоки, може да стане неуправляем…Ако Стефан разбере за нагласите вън, ще се опита да се оправдае едва ли не че го балансира Иван, но няма да може да се дистанцира от Примата.
Сега Иван и Стефан и хората около и с тях, ще живеят в заблудата че са приемани, одобрявани, подкрепяни психопатните прояви на Иван и това ще ги “вдъхнови” за още от същото- май ще се случи най- грозната седмица до сега.🤨

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 08:57 от ellis

# 842
Много неприятен образ е този Иван, такъв дразнител не е имало в никое реалити
Трябва да го изгонят дисциплинарно. Защо зрителя трябва да гледа такова подобие на мъж. На никой не му харесва

# 843
Наистина Иван е неприятен персонаж, съвсем първосигнален и просто устроен.
Иска ми се да разгърнат образите на другите мъже, Валентин, Калин и дори и на Цецо. Почти нищо не виждам от тях! Вместо онази вечер да ми посвещават половин епизод на Давид и Лили, а снощи на тоз примат!

# 844
Необяснимо ми е защо всички мълчаха и гледаха театро, докато тоя идиот Иван крещеше и сипеше обиди?
 Само Мина опита да каже нещо и тоя и кресна да мълчи..
Айде по-малките разбирам, деца са още, ама Калин, Лена, Михаела.. просто гледаха сеира.
А най-възмутена съм от ББ, че не подрязва крилцата на агресивния тип. И даже привика Сияна да и вменява вина за поведението на Иван.
Цветелина също, тя май е най-възрастна.

# 845
Някой знае ли името на гласът на Биг Брадър и по точно гласът който говори със Сияна? Няколко години е гласът на Брадъра, и ще ми е интересно да разбера кой е тоя дървен философ

# 846
От няколко дни нямам телевизия, че се местя от едно място на друго. Живи предавания и когато имам телевизор, не гледам. Чета, обаче, че тоя муфлон продължава да седи вътре и се чудя дали да продължавам да го следя това. Не, че бременният храст ме интересуваше, но тоя е още по- безмисловен и от нея. Отврат. Има шанс да си оправи яростните пристъпи, ако реши и сигурно би могъл да стане съвсем нормално момче, но не го виждам да се обръща към себе си особено. Хем го съжалявам, и почти разбирам, че не е имал равен старт в живота, хем познавам достатъчно други, които също не са го имали, но не се държат така на неговата възраст.
Стефанов не мога да повярвам,  че е само на 22 , егати характера има, майкоуууу, че аз на 22 бях нещо средно м/у въшката и момчето с яростните пристъпи, никакъв шанс за някакъв контрол на емоции или някаква мисъл случайно да ми мине през главата. Този е готов за таен агент, да го вземат от МИ 6 директно след участието му. А колко е секси, още от представянето си възбуди…интерес у мен Laughing  Даже по-добре да не коментирам, че мога да съм му майка все пак.
Малко  му е лигаво присъствието в тикток, а и чалгичка дочувам от там, но все пак е на 22, затова искам да видя, дали ще се разкрие да е нещо посредствено в последствие.

# 847
Стоянов просто е олицетворение на самообладание и спокойствие. Не знам как го постига, предвид изкуствената среда,  в която се намират и Иван, който постоянно го обижда, псува и му крещи.
Разговорите, които води Иван със Стоянов и със Сияна ме вбесяват. Говори с тях нормално, уж изясняват нещата, а след няколко часа той отново крещи и обяснява какви боклуци са.

# 848
От няколко дни нямам телевизия, че се местя от едно място на друго. Живи предавания и когато имам телевизор, не гледам. Чета, обаче, че тоя муфлон продължава да седи вътре и се чудя дали да продължавам да го следя това. Не, че бременният храст ме интересуваше, но тоя е още по- безмисловен и от нея. Отврат. Има шанс да си оправи яростните пристъпи, ако реши и сигурно би могъл да стане съвсем нормално момче, но не го виждам да се обръща към себе си особено. Хем го съжалявам, и почти разбирам, че не е имал равен старт в живота, хем познавам достатъчно други, които също не са го имали, но не се държат така на неговата възраст.
Стефанов не мога да повярвам,  че е само на 22 , егати характера има, майкоуууу, че аз на 22 бях нещо средно м/у въшката и момчето с яростните пристъпи, никакъв шанс за някакъв контрол на емоции или някаква мисъл случайно да ми мине през главата. Този е готов за таен агент, да го вземат от МИ 6 директно след участието му.А колко е секси, още от представянето си възбуди…интерес у мен Laughing  Даже по-добре да не коментирам, че мога да съм му майка все пак.
Малко  му е лигаво присъствието в тикток, а и чалгичка дочувам от там, но все пак е на 22, затова искам да видя, дали ще се разкрие да е нещо посредствено в последствие.

Айде, айде, първа заплюх Стоянов, при все че от последните се разписах тук. И при мен така с възрастта му ,а хич не ми предизвиква майчински чувства. Това хлапе е опасно.

Иначе с всичко съм съгласна.

# 849
  • София
Да не стане и тук спор и битка пък за Стоянов 😄

# 850
В Къщата освен Сияна никой не ми изглежда приятел или добронамерен към Стоянов, което е странно. Държи се много добре с всички.

# 851
Аз от другия формат колко похвати за обсебване на мъж научих, няма да се дам. Grinning
Направо курс изкарах в Ергена, докато вие се разсейвахте тука с разни ходещи на два крака примати. Не, че и там липсваха, но наблегнах на предимствата, които трябва да има конкуриращата се дама.
Тунинг, кръстче -56см, 48 кг, и няколко езика.
Добре, че едното поне покривам, но ш'съ боря, чУвек.

# 852
Брадъра вместо да разкара примата вменява вина на Сияна, че да налее масло в огъня. От къде на къде им държат сметка ама двойка ли са, не са ли, пък що е студен… Ми харесали се, млади хора, натискат се. Най-нормалното нещо на света. Чудо невиждано! И оня маймун ще тормози всички, щото не станало на неговата. Вместо да го сиктирдосат и да не му слушат тирадите - те не смеят да мръднат.

Искам и аз такова самообладание, бре. Joy

# 853
  • София
Имам базови познания от Ергена и тамошните екземпляри. Проксима, бори са, чуйек , пусни женската си енергия и на пет езика са скарай с конкурентите...

# 854
Брадъра вместо да разкара примата вменява вина на Сияна, че да налее масло в огъня. От къде на къде им държат сметка ама двойка ли са, не са ли, пък що е студен… Ми харесали се, млади хора, натискат се. Най-нормалното нещо на света. Чудо невиждано! И оня маймун ще тормози всички, щото не станало на неговата. Ай сиктир. Ако се стигне до бой, Стоянов ще го свали с един удар. Сигурна съм.

Искам и аз такова самообладание, бре. Joy

Представи си имаш фирма със служители и един служител генерира 90% от интригите, които водят до напрежение между по-податливите колеги на конфликти. Ако искаш да решиш даден проблем ефективно, винаги търсиш подстрекателя, а не деятеля. Иван е социопат и не е за такива предавания, но интригата и провокацията определено е режисирана от Сиана.

Общи условия

Активация на акаунт