BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 21 326
  • 890
  •   22
Отговори
# 525
Доста евтино поведение имат както Мина, така и Сияна. Единственият плюс е, че корекциите на Сияна са по-успешни от тези на Мина.

# 526
  • Между гори и планини
На колко години е Мина? 23-24?
Имала е връзка с този мъж доколкото аз разбрах, с 18 години по- възрастен. Аз правя разлика между любовница и връзка.
Аз бях на 24 когато се запознах с мъжа ми - 18 години по възрастен. Никога не съм му била любовница, а от 21 години съм и съпруга. Така че разлика има. Но повтарянето на овцата беше нарочно да втълпи на зрителя, колко е пропаднала Мина, щото е с по- възрастен. Толкова ми е противна тая овца, то си личи колко завижда на момичето.

# 527
В сайта на Нова, където са обявени участниците, Мина е с възраст 21 години, вчера предполагам празнуваха 22-рия й рожден ден.

# 528
  • Между гори и планини
Ами аз не я съдя за избора ѝ. Мен лично наборите едно време никога не са ме привличали, защото бяха инфантилни дечковци.

# 529
Според Офцата, ся 40 годишните да мрем ли? 😂 Мина е млада, сега ѝ е времето да живее, експериментира. Офцата като ѝ гледам маниера........ ами и за товарния влак си има пътници. Някой ден. Участниците с изключение на двама-трима са с доста примитивно мислене.

# 530
  • София
Мина каза, че техните били против тази връзка, което говори, че е имало нещо нередно..

# 531
Не мисля, че коментарите относно връзката на Мина са толкова заради възрастта. Тя във визитката каза, че мъжа до нея твърдял, че не харесва жени с корекции, а й изневерявал точно с такива...

# 532
  • Между гори и планини
Е, то повечето родители не биха били щастливи от такава възрастова граница.
Моите не бяха очаровани от първата ми любов, който беше с 13 години по- голям от мен.
Мъжът ми си го приеха нормално обаче.

# 533
Здравейте, нова съм в групата и се чудя дали някой е запознат със зодиите на участниците, че съм манияк по темата

# 534
Е, то повечето родители не биха били щастливи от такава възрастова граница.
Моите не бяха очаровани от първата ми любов, който беше с 13 години по- голям от мен.
Мъжът ми си го приеха нормално обаче.
Ти си ги подготвила с 13 годишна разлика и 18 вече не им е правило впечатление. Grinning
Нашата е 9 и пак мрънкаха.

# 535
Мина очевидно е зодия везни.

# 536
  • Sofia
Защо Валентин е номиниран?
Нали Стоянов го спаси с картата 🤔

# 537
  • София
Вашите мъже, са си ваши. Не става въпрос за тях, а за това, че тогава 18-19 годишно момиче е имало връзка с двойно по-голям мъж, която връзка най-вероятно е възмездна и той й е плащал.

# 538
  • Варна
Валентин каза, че когато е влязал, Въшката го е питала какво мисли за нея. Тя е на принципа- от вратата, за краката..буквално.. Нахвърля се на всичко що е мъж и после се оплаква,,че е имало насилие над нея. В никакъв случай не оправдавам насилието, но тя го е предизвикала с лекото си поведение...
Каза на Стоянов-Ела да те цункам..
В джакузито с Минка бяха по прашки..
Минка пък била любовница на 40 годишен...
А още колко неща не знаем..
Тя не се оплаква от насилие от Стоянов, по-скоро той може да се оплаче хахаха. Вярно е че флиртува с всички, но мисля че очевАдно започна да избягва Иван след избухванията му.
Вашите мъже, са си ваши. Не става въпрос за тях, а за това, че тогава 18-19 годишно момиче е имало връзка с двойно по-голям мъж, която връзка най-вероятно е възмездна и той й е плащал.
Съмнявам се да й е плащал. Доколкото разбрах техните имат аптека, държат му края, та не вярвам да са и плащали, но вероятно не е бил прошляк.

# 539
  • Сф
Да, остава усещане за взаимна изгода, не за сериозни намерения. Единият харесвал по външен вид и корекции, другия по платежоспособност или престиж вероятно. Звучи като евтина връзка. За претенциите и че е много умна добре е преценила господина става ясно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт