BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 12 288
  • 518
  •   13
Отговори
# 510
Стоянов само дето си игра картата.  Брадъра не харесва Валентин и веднага пак го изпрати на елиминации

# 511
Ако Цецо не беше избрал Валентин, то другите така или иначе щяха да го номинират. Валентин нямаше как да пропусне номинацията тази седмица. Плюсът му е, че вотът е положителен, а всички номинирани за доста антиь

# 512
  • Между гори и планини
Тоя пък Иван какво се прави на прелъстен и изоставен?
Говорил с въшката 2 думи, обяснил на ляво и на дясно, че не му е в категорията, а после я видял с друг да говори и вече - край! Оня му разбил мъжкото приятелство, тя му изневерила. Алоооу, кроманьонец анаболен, ти в ред ли си?
И от къде на къде ще държи тон кой се разхожда по двора и кой не?
Сянката на анаболния е тъп, тъп , та чак вдлъбнат. Повтаря като ехо. Не мъж, с мухъл! И на външен вид смачкан и грозен.
За Елена, разбирам защо я номинират - не ми хареса как ходи по кюшетата да говори как Стефчето трябва да си ходи. Това в предишните сезони се водеше нарушение. Имаш мнение - казваш го в лицето и не ходиш да намилаш зад гърба. И аз я смятам за манипулативна.
Войничето си изгърмя картата напразно , Валентин пак е номиниран 🤪 Също така смятам, че тихо си плете кошницата покрай тия целувки. Играе го недостъпен и наранен, жените си падат да утешават. А зрителите да гледат любовни истории. Въшката му се предложи на тепсия, хубава е, не е трудна задача. А тя, че прелита като пчеличката Мая - всички видяхме.
Някои от разсъжденията на Мина ми допадат, не мисля че е глупава, но самочувствието ѝ е една идея в повече и това е породено от комплекси - повтаряйки си колко е най , първо иска да убеди себе си.
Овцата въобще няма да я коментирам, такава около мен бих издържала 5 минути.
Веселата вдовица ми е подмолна, тиха и за другите за сега незабележима. Но аз в виждам😜
Стефчето и то кухо парче - цигарите не вредили на бременността? WTF?
Лена е отнесен шемет, изглежда ми на пич.
Цецко се загуби някъде покрай крясъците на Иван.
Валентин ако беше пич, нямаше да кисне Лена , а щеше да каже - аз натиснах бутона и тортата изгърмя. Ама не е пич!
В момента всички играят яко , играта - прецакай другарче.

# 513
Пуснах глас за Валентин на принципа “най-малкото зло” (за втора поредна седмица). Иван е най-спешен за махане, но честно казано и четиримата номинирани заслужават да си ходят, та какъвто и резултатът няма да тъжа.

# 514
  • София
Стоянов напразно си изгърмя картата , но пък се видя какъв благороден и добър човек е.

Очаквам заради номинацията, шашавия да има нови и все по-брутални изцепки...Как така не го харесват, как така имат смелостта да го номинират, в неговия свят никой не би посмял да го номинира, щото ще му изкърти зъбите...

# 515
  • Между гори и планини
Стоянов е играч. Тая карта хич не я даде щото е бял и добър. Не че не го харесвам! Напротив, харесвам интелигентната му игра. Той мисли като шахматист с два хода напред.
И докато се обяснява на Иван, че го разбира що оня вика, блъска и крещи, докато въшката се завря нарочно между тях и се усети високо напрежение. И в следващия момент я целува. Тихо прави така че Иван да изгърми и заради агресия да бъде номиниран и изгонен 😉

# 516
Аз да попитам по-редовно гледащите - Сияна давала ли му е някакви надежди на Иван? Аз само съм ги мяркала как той седи и ѝ говори нещо, а тя го слуша с половин ухо, но не съм виждала да се закача с него, както се закача със Стоянов от ден 2 или 3 - там на двора като го заграждаше, а той лежеше на шезлонга.

ПП: омг, сега видях, че Иван е на 36 и се опитва да сваля 21-годишните Сияна и Мина😬😬😬 интересно защо не се пробва с Овцата, тя хем му е по-подходяща на възраст, хем на темперамент и характер...

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 00:20 от ts_mira

# 517
  • Между гори и планини
От това което са дали , не бих казала. Тя е малка върти опашка и дава смесени сигнали. Той първосигнален и поема само определени честоти.
Но може да има много което не сме виждали.

# 518
Гласувах в подкрепа на Валентин. За мен Стефани трябва да си тръгне. Дори без този сюжет с бременността, тя стои като част от декора.

Ванко-тъпанко и овцата са ми неприятни, обаче правят панаир и сеир. Могат да се раздадат още една седмица. 😄 Хем ще се засили връзката между Иван и ловеца на духове и при напускането на Иван, ще си спомня как Виктор падна на колене и рева по Беба.

Общи условия

Активация на акаунт