BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 24 451
  • 922
  •   2
Отговори
# 495
Стефани си ме кефи (като изключим абсурдните й аргументи за пушенето и бремеността), определено предпочитам да гледам нея пред овца и Ваньо

# 496
Ето, че не ги е страх.
Елена е очаквана...
А, ето * утьо Иванов - за него е ясно. Само призраци има в главата.

# 497
Програмистът толкова да няма акъл, много глупав, без мнение, тотално разочарование. Наистина не очаквах да е такъв льохман. То не беше да реве, да ходи по дупето на Иван, сега се оказва, че дори няма собствено мнение.

# 498
Не знам как се казва тоя, дет се влачи с Иван и само повтаря "да,да,да", но не може да си толкова безличен, ве мойче?

Тоя е по-скучен от повечето тапети в къщата.

# 499
Ще успеем да го изгоним! Браво !!

# 500
Може ли да помолим ББ в събота да изгоним 2-ма - Ваньо и овцата Trollface

# 501
Иван, Михаела, Стефани и Валентин.
Залагам, че ще си тръгне Стефани, защото хората виждат, че е в особено състояние и ще я изпратят да си бременее вкъщи. Жалко, надявах се, че ще изхвърчи Михаела или Иван.

# 502
  • София
Ох, успокоих се..номинираха го..
 Вотът в приложението пак е положителен, ще гласувам за Валентин.

# 503
Нене, на 101% съм сигурна, че Иван е пътник - лека справка и с коментарите у фейсбук (ако ББ не сервира някоя изненада)

# 504
Зрителите не понасят Иван, аз залагам за него, че ще изхвърчи, освен ако ББ не изманипулира вота и задържи Иванчо още една седмица, което е крайно вероятно.

# 505
Играта, която дадоха на Валентин и Лена беше нелепо тъпа. То е от ясно по-ясно, че човек като Калин винаги би се доверил на Лена, а не на Валентин, който влезе преди часове в предаването. Играта беше с предрешен край още, когато казаха, че ще има арбитър.

# 506
  • Асеновград
На Овцата и на Ваньо тъпото ще им се размине. Стефани ще изхвърчи и за жалост ще търпим още една седмица тези двамата .
Калин , Елена и те ме дразнят много.

# 507
С Мути също се спекулираше, че ББ няма да го махне веднага, тъй като прави скандали и е 'ценен' играч, но си изхвърча. Недоволството към Иван е огромно, според мен няма да рискуват да манипулират вота, твърде очевидно ще е.

# 508
То на Стефани и на детето й няма как да й помогнем, след като тя смята, че пушенето по време на бременност не вреди....

Затова - хайде поне да й спестим филмара?

# 509
Стефани ще си тръгне най-вероятно. За момента тя е като една мебел и ако не е бременността й, с която влезе в полезрението на камерите за 2 дни тази седмица, нея все едно я няма. Напълно правилно Цецо и Ебру казаха, че за нея не е окей да стои в къщата. Те са почти постоянно под изкуствено осветление, затворени са, това си е стресово и освен това ги снимат. Тя освен това е много объркана и явно навън има много неща, които да решава, така че е най-добре да излезе и да се справя с нещата, които наистина са важни.

Общи условия

Активация на акаунт