BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 24 536
  • 922
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Минка се зарадва, като чу подарък, пък то подаръкът бил да номинира някого..язък 😄

# 481
  • Асеновград
Браво на Стоянов изобщо не ги отразява.
Ваньо тъпото , много трудно го издържам. Много са зле този сезон , от глупав по глупав. Овцата  няма да я коментирам , то каквото и да пиша , все ще е малко.
Момичетата много се кефя , че отрязаха тъпото , и сега му остана само да крещи и да мрънка , на другият палячо , който само го следи като  микишар.

# 482
Ванката отново ще има повод да лудее. Той не може да се примири как неговите мускули, осанка и всичките тия ''мъжкрски'' екстри не правят впечатление на жените в Къщата.
Михаела е същата като Иван. Поведението й и видът й са като на мутра.
Ловецът на Духове Стефан е такъв мазен лакей! В началото даваше заявка за здравомислещ, медиатор, стопиращ конфликтите. Сега подскача угоднически около Иван и заеквайки, окуражава и подхранва налудностите му.
Сияна и Стоянов са симпатични заедно. Стоянов прави впечатление на уравновесен и благороден млад мъж. Иван това не може да понесе.

# 483
На Стефан му липсва приятелката и го играе с Иван все едно са във връзка, пита го как е спал, иска го спокоен, милите… някоя сутрин залагам, че ще има събуждане със закуска.

# 484
Сега Иван реши, че щом се е изяснил със Стоянов, трябва да обижда по всякакъв начин Въшката.

# 485
  • София /Абсурдистан
Михаела сякаш е глътнала микрофон. Не я ли заболява гърлото от толкова викане.

# 486
Стоянов и въшката са сладури, но Стоянов не трябваше да се обяснява на Ваньо изобщо
По принцип съм напълно съгласен с това, обаче този път ми хареса как първо го успокои и след това му го начука. Не ме радваше кой знае колко Стоянов, но след това изпълнение ми се издигна в очите. Спаси Валентин и изобщо добре си играе картите. Хареса ми и как още в началото избра непопулярния отбор без да се замисля. А приматът реши да му държи сметка защо е излязъл на двора. Чудя се дали е по-тъп, отколкото ненормален или е обратното. Стоянов е играч и изобщо не е безобиден. И използва въшката, която май няма много против. Тя така или иначе даде заявка за подобен начин на игра още отначало. Михаела се държи абсурдно неадекватно.

# 487
Кефи ме точно това в Стоянов, че изобщо не се вълнува дали зад него има 1, 10 или 0 човека. Другите масово гледат да са част от цялото и да не са сами или в малка групичка.

# 488
Ох, усещам, че Стефани ще е на номинации, но овцата ще си тръгне в събота и ще се наложи да търпим Ваньо още минимум една цяла седмица Weary

# 489
Стефани наистина ли ги наговори тези глупости за цигарите. 😮

# 490
Очаквах, че Стефани ще е номинирана, но ББ й даде имунитет, сега обаче напълно очаквано я номинират всички.

Харесаха ми доводите на Цветелина за номинацията на Елена.

# 491
Божеее, и това момиче/жена ще става родител. ☹️Потресена съм.

# 492
  • София
Всички как ги е страх да номинират шашавия...Правят се, че не виждат проблем, щом не ги засяга тях..
Няма да му стигнат гласовете за номинация..Дано следващите го номинират, че се отчаях..

# 493
Стоянов и Въшката също ще номинират Иван, ще му стигнат за номинация.

# 494
Всички как ги е страх да номинират шашавия...Правят се, че не виждат проблем, щом не ги засяга тях..
Няма да му стигнат гласовете за номинация..Дано следващите го номинират, че се отчаях..

Да, и аз ги надцених. Явно просто не им пречи.

Общи условия

Активация на акаунт