BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 20 472
  • 858
  •   28
Отговори
# 615
Шъ почина от скука, добре че са Лили и Давид... само да не запали къщата. Joy

# 616
На мен са ми много сладки заедно, много си отиват, но за съжаление той май не я харесва достатъчно. А тя не е свикнала някой така да се брани и е объркана, не осъзнава, че леко го насилва в отношенията им. 🤕

# 617
Здравейте, нова съм в групата и се чудя дали някой е запознат със зодиите на участниците, че съм манияк по темата
Стоянов е стрелец, въшка е телец, ако те интересува някой друг повече, ще се опитам да разбера какви са. 😁

# 618
Мина с всяко отваряне на устата казва простотия след простотия.

# 619
Валентин изразява аргументирано тезата си, но Калин нещо замлъкна, а беше силен и вилен.
Нали ако каже какво мисли изхвърча, не се знае и със семейството му какво ще се случи

# 620
Валентин изразява аргументирано тезата си, но Калин нещо замлъкна, а беше силен и вилен.
"Валентин в юрист по образование с диплома от Маастрихтския университет в Нидерландия."
"Калин от 15 години е повелителят на тировете."
Някой учуден?

# 621
Ваньо примата ли имаше картата, с която може да номинира някой директно?
Ако да, може ли да я използва на лайва довечера, да хвърли някой под автобуса?

# 622
Не ми изглежда, че това може да се случи в хода на елиминации. Все пак за другите са гласували 2 дни. Какъв ще е резултатът ако се появи някой довечера и тепърва се гласува за него. В Нова плей мисля, че имаш право на еднократен глас?

# 623
Да, няма логика. Номинация в последния момент е почти гарантирано изгонване, така че едва ли има това право. Най-вероятно ако иска да я ползва, трябва да го направи като Биг Брадър ги е събрал в хола и обявява номинираните.

# 624
  • София
Много ми хареса, че снощи мисията им беше успешна, приятен епизод беше като изключим Иван, но пък как добре му се развиват отношенията със Стефан.

# 625
От Иван ще се отървем, но от всички други като него ( комшии, колеги ) които са около нас и ни задушават в безсилието ни как ще се избавим?

Всеки втори вече е Иван и това е най- голямата беда.

Него са го вкарали като представител на най- многобройната част от обществото. Като музеен експонат показващ своя вид в Природонаучен музей. Лошото е че е тъп и не се усеща, защо кастърите са го избрали да участва

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 13:57 от dsfds

# 626
От Иван ще се отървем, но от всички други като него ( комшии, колеги ) които са около нас и ни задушават в безсилието ни как ще се избавим?
Докато ги има Сианките, ще ги има и Ивановците. Това си продукт е екосистема, не е просто лоша семка.

# 627
Да видим довечера какво ще стане. Прогнозирам, че ще си тръгне Стефани.

# 628
И аз. Макар, че бих ги степенувал така по желание за гонене
Иван-Михоела-Стефка-Валентин

# 629
Гледам на запис и винаги след коментарите ви, че националните телевизии сбиха двата формата в един и същи час, а аз си следвам религиозно Ергена а.к.а. Адът в рая засега.
Мнооого ми харесва Стефчо Стоянов и много ме кефи поведението му, викам - я, да метна една ода за него.
Уж метросексуално хлапе на 22, а какви характер, смелост, въздържаност, ведрост - излъчва.
Дето вика Овцата, ако не бях на тия години/не за него/ ,  бройте ме платонично влюбена в тоя образ!  Колко фини черти има лицето му, носът му е като еталон за пластични хирурзи...Ааа, не мога, като артист ми е.
И последователен, не влиза с каузата да е сърцеразбивач , а чака нараненото си сърчице да се излекува. Въшката го възкачва и дава всякакви аванси за по-сериозни маневри, той си я отмества встрани и дотам.

А двамата неприятници - Бонго Иван и Овцата ме напрягат крайно.  На първия мозъкът скачен рефлекторно с юмруците му и при всяка  негова дума ги свива, другата ми е съмнително да притежава нещо в черепната кутия. Там заложен механизъм за крякане, шумотевици, дандании и всякакви отблъскващи звукоефекти, който завършва с една възпроизвеждаща ги голяма гумена уста.

Общи условия

Активация на акаунт