💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 763
  • 1 255
  •   7
Отговори
# 1 095
  • В Града на Липите
А може да измислят някоя нова гадна локация на която да го пратят доктора. Яма… клетка… цистерна… Сценаристите имат богато въображение. Ще си почива там и ще мисли стратегии.

# 1 096
А може да измислят някоя нова гадна локация на която да го пратят доктора. Яма… клетка… цистерна… Сценаристите имат богато въображение. Ще си почива там и ще мисли стратегии.

А дано, много жалко ще е да си тръгне баш от тая скатавка. Ще омрънкам света с тая битка, толкова не съм се палила от началото на сезона.

Аз само изтървах какво стана с Моника и как така си тръгна толкова бързо, явно по медицински причини ама нещо го пропуснах и не ми се търси по записите.

# 1 097
  • На Изток от Рая
Алекс ще окапе на вагонетката, няма да успее да я избута, шансът му е докторът да се забави на варелите, но той вече им хвана цаката

# 1 098
  • София
Не виждам логика да искат Доктора да си ходи. Той е уважаван хирург и очевидно интелигентен играч. Такива са били малко в историята на шоуто. Трасето е равностойно и за двамата.
Не бива във всичко да се търси конспирация. За мен битката си е честна. Ама това си е лично мнение де. Simple Smile
Тук важното е каква логика вижда продукцията или доколко е повярвала на "революцията" му.
А това дали една битка е честна, не означава непременно равностойна. Гейм-мейкъра перфектно знае предварително кой къде има силни и слаби страни и кой ще спечели. Да от време на време (но рядко) се случват издънки, но принципа си остава.
Аз вече го казах по-рано: този сезон всичко е различно, но няма нищо оставено на случайността.

Що не им сложиха един пъзел да се види кой кой е?
А, защо ли? JoyJoyJoy

# 1 099
Аз съм за доктора. Той много се раздаде , помогна на племето още от началото и после изпадна в изолация. Предвиди хода на Пейкин, нищо че се правеше на ударена и говореше друго, веднага се договори с ветеринарката и наговориха. Не е вчерашна и се вижда. Не знам защо не могат да правят смесени коалиции, това мъжка и женска вече толкова се изтърка, ама...Не виждам как ще се класира, но много ми се иска. Алекс отдавна писах, че когато и да отпадне все ще е късно. Просто неприятен, хлъзгав и скатаващ се, вечно мрънкащ, има се за нещо , бе нищо хубаво не видях в него, а на години дето трябва поне малко да се държи на ниво.

# 1 100
  • София
Сега ще е ключовият момент. Вагонетката за Александър и люлеещите се варели за Д-р Петров.

# 1 101
Не случайно Павката отброява секундите (не знам как ги измерва) ще имаме инфарктен финал и обрат  за съжаление

# 1 102
Сега ще е ключовият момент. Вагонетката за Александър и люлеещите се варели за Д-р Петров.

Така е, Алекс с тия почивки сам помогна на Доктора да стопи преднината му.

# 1 103
Ако доктора падне, ще го пратят на блатото.

Дали, казаха че който падне, си тръгва.

И преди са правили жестове...Елвиса?

# 1 104
  • На Изток от Рая

Днес в Надкаст в коментарите споменаха, че в промото били казали за някаква нова гадна локация. Аз не видях нищо такова в промото, но може и да съм пропуснала и да пратят загубилия някъде

# 1 105
Аз съм за доктора. Той много се раздаде , помогна на племето още от началото и после изпадна в изолация. Предвиди хода на Пейкин, нищо че се правеше на ударена и говореше друго, веднага се договори с ветеринарката и наговориха. Не е вчерашна и се вижда.

Нищо не е предвидил той, той го предизвика. Все едно срещаш някой на улицата, почваш да му крещиш, ръкомахаш, заплашваш и предвиждаш че той ще се опита да се защити

# 1 106
  • В Града на Липите
Ами жалко. Вече ми се вижда късно за обрати.Алекс явно ще радва още известно време сините.
Тежка битка. Браво и на двамата!

# 1 107
spidrer вече гърми шампанското Joy

# 1 108
  • Варна
Айде Алекс спечели!
От тук нататък не можеш му затвори устата 😂
spidrer вече гърми шампанското Joy
И аз.Доволна съм.
Мече Алекс ми харесва много, но последно време докторът много взе да ме дразни

# 1 109
Жалко за Доктора, жалко и за Дино((