💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 52 099
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 450
Шопа няма и да го коментирам.

Радвам се за Томи.

# 451
  • София
Изобщо не чух какво дърдори Шопа, като си показа главата през вратата на момичетата Scream
С тоя поглед и усмивка на масов убиец, ако ми се яви рано сутрин ще избягам през девет блата в десето. За ризката в стил млад сутеньор от петдесетте години на двайсти век няма на отварям дума, от мен да мине Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
  • София
Хареса ми битката на капитаните като елементи, не ми хареса тъпотията с жилетката. Аз изобщо не одобрявам тези жилетки де - като са само мъже са излишни, като е смесена битка - има много други начини да се "изравнят" силите. Ако толкова държаха на изравняване - да бяха сложили едно въже в повече на Траян примерно - да мине още един път трасето. Както и да е - браво и на тримата.

При блатните - без жилетки - очевидното стана - Томи победи, което означава, че Димитър почти сигурно е аут от играта. Дори Томи да изпрати Ивайло (което ме съмнява), то няма как останалите да изгонят друг, освен най-силната им конкуренция към момента, нищо че Ивайло би гласувал с Димитър за друг.  А, и подозирам Александра, че ще стане новата блатна - поне видя резиденцията, макар че теоритично би имала шанс, ако някак оцелее да останат двете с ветеринарката за последната битка за влизане - нея има шанс да я победи.

За утре - честно казано ми е все тая, но най-любопитен би ми бил син съвет - да видим с какви очи ще номинират някои Наталия пред Гордиенко. А, съм сигурна, че ще има такива. Както и да чуя на самата Гордиенко доводите за номинации. Но, така или иначе трябва да видим кого ще изберат за капитан - това поне ще видим със сигурност и там също ще са ми интересни доводите, ако е друг освен Калин или Чикагото.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:24 от gg__

# 453
  • София
Всичко сте казали, няма какво да добавя.
Директивата беше ясна. Траян не бива да печели, значи жилетка. Какво изравняване на силите бе Павеле? Жалки сте, хаха. Това е битка за бързина, издръжливост и баланс.
Сапунджиева беше по-бърза от Карина, но допускаше много повече грешки. Малко като спъната е в краката. Но тя има потенциал на по-дълги и тежки битки с много повторения и да има хамалщина. Там кросфита трябва да си каже думата. Иначе има не малко слабости в играта си.
Ами браво на Карина. Тя и в битките досега винаги си минава на поста и няма особени проблеми. Но лошо гледа това момиче. Сякаш живота и е крив. Все е намусена и говори с един равен глас. Горките и ученици, хаха.

Естествено жилетка нямаше при блатните, макар че Томи е машинка и според мен и с жилетка щеше да спечели. Макар че Йоана би имала някакъв шанс. И сега без жилетка за Томи, Йоана не беше чак толкова далеч. Таман тръгваше към въртележката, когато Томи реши пъзел 15.
Радвам се за Томи.
Лошото е, че към момента се повтаря едно към едно сценария от миналия сезон, когато пак червените от блатото с Императора превзеха клетото жълто племе. Тогава сготвиха Димитър. Сега Йордан.

Според мен Томи ще изпрати Александра на блатото. Защо? Пак отслабват противниковата коалиция, но и племето остава силно. Даже ще стане изключително силно и на практика непобедимо. Така Томи ще остане верен и на обещанието си към блатните, че ще им изпрати слаб играч. А и продукцията харесва това. Ще има нова среща между Димитър и Александра, а там е направо любов необяснима...

Любопитно ми е Траян към коя коалиция ще заиграе. Д-р Пекин правилно не го хвана от вратата за краката. Много хора не харесват това. Тя е опитна и добре го е разчела според мен.

# 454
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изобщо не чух какво дърдори Шопа, като си показа главата през вратата на момичетата Scream
С тоя поглед и усмивка на масов убиец, ако ми се яви рано сутрин ще избягам през девет блата в десето.

Значи не съм сама аз,която го вижда като психопат убиец. Направо настръхвам като го дават.
Мисля,че е от кривогледството. Иначе силен играч,няма съмнение.

Скучен епизод. Гледах на запис така,че превъртах игрите.
На мен много ми писва да гледам едно трасе,което се минава по 20 пъти в епизод. Първо от капитани,второ от Червени.
Връщам си думите за Траян,не знам дали от жилетката или има контузия,но не се справя добре на терен.
Томи логично да прати Александра,която на следващата седмица ще е пътник. Макар,че там конкуренцията за най-голям клоун на терен е ожесточена. То Деси,то Недялко,то Александра..

# 455
Шопа много добре изнагля за баницата, защото на момичетата вече почва да им просветва какъв човек е. Първо се изцепи със спасението на най-ценния кадър Тянко, после с това, че иска племето да е червено, сега айде къде ви е баницата, не ви е срам. Сапунджиева определено почва да му се дразни и го търпи, само защото й е угодно. Шопа е мъжкия вариант на Ръждавичка. Явно и двамата са решили, че вече всички са им длъжни, но сякаш сме на много ранен етап още за такива претенции. Хич не са си взели поука от съдбата на Императора, който е победил, ама масово недолюбван. Че и тези двамата натам вървят... ако евентуално спечелят.

# 456
Да оценим изключително нагласеният епизод от вторник.
Специално внимание към ВЪПРОСИ  1 и 4!

епизод 21

Проблемът с тези линкове, както се оказа е във форума и е наблюдаван и от други потребители с други линкове. Аз го докладвах в съответната тема до админите, чакаме резултат.  Засега не става с клик, но става с ръчно копи-пейст на адреса на анкетата в нов таб/прозорец става. Ето адреса на анкетата:

Код:
https://www.surveymonkey.com/r/8ZLDP3S

# 457
  • София
И аз гледах с превъртане по-голямата част от епизода, то едно и също, едно и също - доста досадно.

# 458
  • Sofia
Не стига, че гледами едно и също повторено сто пъти, ами гледаме и повторение на битката с други участници. Тъпо! Каляват ни нервите, не можем да се оплачем. Колкото до доводите на Гордиенко за номинациите, тя е достатъчно нагла, та не се притеснявам за нея. Странното е, че уж е спортист! Една куклена актриса се представя по-добре от нея на терен.

# 459
  • някъде другаде
Траян нищо не направи , а все едно , че спечели , отърва се от изолатора.
От блатните Томи заслужено спечели , а момичетата и Дечо много се мъчиха на варелите.

# 460
Забравяме, че Карина до преди един ден е била на резиденция, а Сапунджиева гладна на плажа. Хапна само предната вечер. Няма как да има силите на Карина. Аз харесвам представянето на Сапунджиева. И не мрънка постоянно като Ръждавичка.

# 461
Почвам да гледам - изолираните излизат за джанки - нали не можеше да се излиза миналия сезон освен 1 час. Аха сетих се - този сезон всичко е на гьотере.

Учуди ме че Ванката обяснява на Пекин какво ще стане ако влезе блатен, а не тя на него.

Деси е зле с баланса!

Евала за "техниката на Карина"!

Карина след битката:
 - Смятам че Траян ще се усети на къде духа вятъра и ще се ориентира да играе с нас.
А защо да се ориентира сам след като по пътя до стопанството сте само двамата???  Какво чакаш? Благословия от Ралица?

Как се прави когато искате да спечели жена - давате на мъжа по-тежичка риза. Как се прави когато искате да спечели мъж - на същото трасе - ами не му давате никаква риза!!! Няма нужда дори да е бутафорна като на "Императора". В този сезон продукцията наглее като никога!

# 462
  • София-Младост
Забравяме, че Карина до преди един ден е била на резиденция, а Сапунджиева гладна на плажа.
Карина беше в стопанството. Единственото, което ми хареса от вчерашния епизод, беше приплъзването с крак на кубчетата от Карина. Иначе добре се получи, че тя спечели, може да видим развитие на "коалииции" при лечителите.
Чакам с нетърпение - предложението на Ралица довечера и понеже и аз смятам, че Алекс ще е с билет за блатото-лицето и, когато разбере. Казвам го без капка злоба, просто момичето така искаше в Резиденцията да отиде, че сигурно ще ми дожалее. Томи имА късмет, че ако трябваше да влезе в сините...то по-добре да си стои в блатото.

Soney, все пак нали всичко е различно хаха, а то и джанки няма тази година...не знам дали някой от продукцията го е предвидил това.

# 463
Ако могат да излизат когато искат от изолатора, какъв изолатор е това?! И не знам защо предни години битките ми се струваха по- интересни.. а може би не помня добре. Обаче пък какви пъзели имаше, сега с тези за олигофрени хич не ми харесва.

# 464
Как се прави когато искате да спечели жена - давате на мъжа по-тежичка риза. Как се прави когато искате да спечели мъж - на същото трасе - ами не му давате никаква риза!!! Няма нужда дори да е бутафорна като на "Императора".
Да не говорим, че "Императорът" я носеше тази пухенка, да де... риза, само на някои компоненти от трасето, защото "Император" варели и гъбки с ъъъ ... жилетка не може да минава...

Общи условия

Активация на акаунт