💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 30 904
  • 929
  •   43
Отговори
# 630
  • София
Сапунджиева ще е новата Крамарска.
Александра може и да реши да играе с Митко и да извърлят Д-р Коеджикова. Да видим.

Ооо, кръста вкарват. Гизем ще ги бие тук всичките.

Хах, избързах. Не са махнали кутиите. Пренасят ги на блатото.

# 631
  • Някъде там...
Утре залагам на Гизем. Жълти на съвет. Ивайло и Кристиан ли ще са номинираните...

Айде, Гордиенко е пътник. Продаде се.

# 632
Гордиенко пък да коментира Чикаго, че той почти не е имал проблеми по време на състезание (за разлика от нея). Пък ако ще се говорим за страх, защо Гордиенко си взе имунитет, ако не я е страх 😇

# 633
И аз ще съм много добре психически, ако съм на топло, меко, нахранена и в безопасност. Ако съм гладна и ми е студено и съм номинирана сигурно няма да съм много добре психически.

# 634
  • София
Тези кутии са ги вкарали само и само да вкарат Недялко в играта. Иначе горкия тюлен никога няма да успее с игра. Ако няма кутия - 'влизане в племената' ще се извиня и върна думите назад. Grinning

# 635
Защо продукцията не осигури прибори за хранене на Гордиенко?
Е, за това ядене прибори не са необходими … поне си изми ръцете Simple Smile

# 636
Аз това предаване го гледам за първи сезон по-така сериозно, а не само разни рандъм епизоди/битки, но много добре се забелязва хубавият български мазохизъм във форума. Laughing На сигурно 80% от хората тук нищо не им харесва и какво ли не се псува, ама са залепени за всеки епизод, разни есета с анализи се правят, някакви измислени 10-часови подкасти се гледат, за нещо, което не понасят. Joy  

Когато ти кипва от участници, правила, продукция, локация и прочие, ами логичното е да спреш да го гледаш щом не намираш нещо приятно. А не да се ляга и става с фобия за всякакви конспирации, измами, манипулации и сие. Имам усещането, че хората гледат за да хейтят и това им поддържа всекидневието, вместо да гледат нещо за удоволствие.. Ценете си повече времето.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:21 от AlPacino

# 637
Георги беше толкова харесван и интересен! Нищо общо с тази дама

# 638
Според мен пък с тея кутии утре ще целят да вкарат краварката в зелените. Да се драка с оная безличната как и беше името? Сабрина или нещо

# 639
Забелязвате ли, че дори Ръждавичка доста се дразни на Гордиенко? Имам чувството, че отношенията им са приключили още от предните епизоди така ми изглежда, но май заради "женската коалиция" която съществува само в техните глави, не го показват явно...

Малее, тази Гордиенко какви глупости наговори, чак не ми се коментира ..

# 640
  • София
Годриенко наистина е много, много глупава. Или нагла. Не мога да определя кое повече. Калин гледаше невярващо. Какво закопаване... И много несправедливо спрямо Наталия.

# 641
Влезе в познатата любима схема на "боговете на игрите" мъже срещу жени
WTF направи Ръждавичка?Нал не понасяше Наталия.

# 642
Едно нещо не разбирам, Ръждавичка е силен играч и макар да не разбирам защо е кисела през повечето време, определено заслужава да е в играта от гледна точка на качества. Та въпросът ми е как човек като нея, който цени хора, които са способни и държи на победата, е приятел с Гордиенко, че я и къта

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:33 от 7Vivi7

# 643
Докарват хората  до състояние на скотове - да се наплюскат, наспят и толкоз.А Гордиенко се опитва дълбокомислено да разсъждава и почти герой се изкара, но капка вина, угризение, съвест... няма и помен... Надявам се не всички хора но продукцията знае кого може да скотизира

# 644
  • София
Само не знам защо пропуснаха садистите от Продукцията да накарат всички сини да насядат в кръг и да гледат Гордиенкото как яде.

Хах, добре би било ако вмъкнат Дечо по някакъв начин в основната схема, па ако ще и със сандъче.
Обаче не се ли усещат вече колко са нелепи с тия постоянно променящи се "правила" и регламенти?

Общи условия

Активация на акаунт