💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 58 753
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 75
Какви честни сини очи и замечтан поглед ни посреща от корицата, представям си как пронизва сърцата на безчетните фенки
Трябваше да е кадъра, в който всички обсъждат битката, а наш Калинчо се е обърнал с гръб и съзерцава морето.

# 76
Благодаря за темата и анкетите. Simple Smile

Мен корицата ме стресна по съвсем друга причина - понеже съм свикнала да е gif-че и поне едни стабилни три секунди гледах точно като Калин на кадъра, чакайки картинката да се раздвижи ....  Smiley

От миналия сезон ви следя темата за игри на волята и трябва да призная, че всеки път като видя, че има нова тема и с нетърпение влизам да видя каква корица е сложена, и винаги е в десятката.

# 77
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За гледащите в чужбина наистина ви препоръчвам Нетера.Ако помня добре,плащам по $10 месечна такса.
Жълти стотинки. Вие като отидете в Старбъкс,едно кафе ви е $5.
Не мога да се сетя за по-практичен и лесен начин да се гледа българска телевизия.
Наскоро обновиха интерфейса на сайта и според мен е неудобен за ползване, но с няколко клика повече,се научава къде и какво да се търси.

# 78
  • Буркина Фасо
Момичета и момчета, има ли някой линк за гледане на игрите от чужбина? В Турция съм и се мъча с vbox7,  ама тегава работа -забива, на части, реклами... Миналата година благодарение на вас ги следих, надявам се и тази година да успея.
със сат.антена не става ли?  има и безплатни сайтове, от които може да се гледа и в чужбина.

# 79
Новият Кристиян много прилича на Мирослав.

# 80
Сезонът на "трета възраст" .

# 81
  • София
Благодаря за темата! 👍

Кристиян бил боксьор..!?!.На мен ми прилича на гимнастик или състезател по спортни танци. Малко на Франциска на мъжът й прилича- Томаш..

# 82
  • София
Тик Так, Ауткаст,
100% е манипулация това с кутиите. Разумни хора сте, вкарайте малко трезв разум с оглед всичко което знаете за продукцията от годините. И как наредиха точно Тянко и Алекс на битка и то с изоставане и спасиха важните им засега доктори. Моля ви се. Няма значение дали са екрани или не. Абсолютен ЦИРК е това и нищо не зависи от играчите и техният ''късмет''

Най-вероятно Кристиан ще заиграе с Ивайло. Да видим. Simple Smile

# 83
  • В Града на липите
Кристиян ми харесва. Не ми прилича на “трета възраст”.
Надявам се да им помогне за резиденцията. Време им е.

# 84
  • София
Хехе, Ивайло и Кристиан ще са супер тандем
''Бесни страшни пенсии'' на Дуранкулак. Simple Smile

# 85
  • София
Отново пълно единодушие при сините, за избор на капитан. Траян къде ли ще ги отведе..на изолатор или на стопанството..

# 86
  • София
Защо масово казват Шопов? Той е Шопа, не е Шопов.
И снощи в лайфа на Туньо с Виолета, Шопов та Шопов.
Павката и той. Ей сега и Александър.

Георги цял магазин от ризи ще може да отвори. Grinning

# 87
Мистър Пропър - твърде много говори. Надявам се да ги пратят да глад и ужас, тогава ще стане весело.

# 88
  • В Града на липите
Промених си мнението. Алекс не ми е смешен, просто бях забравила, колко е дразнещ. Grinning

# 89
Тоя Алекс малоумен ли е? Не само е скатавка ами прави психоатака на собствения си капитан - да били избрали някой слаб, за да не се мори на капитанската ...щото той като беше си каза, че нямало смисъл, за какво да спасява номиниран.

Общи условия

Активация на акаунт