💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 30 983
  • 929
  •   25
Отговори
# 60
Аз съм Джен-Зи и визуално най-много ми харесва Калин. След него Лапунов и Лъчезар. От жените категорично Ръждавичка. Георги Шопа определено ми има някаква негативна аура. Симпатизирам на коалицията на Ивайло и Александра.
Жълтото племе е яко подпирано от продукцията, по неясно какъв критерий наливат нови хора от блатото и от кастинги именно при тях, изгониха почти всички от оригиналното племе и ги заместиха с нови.
Харесва ми сезона засега с оглед на това, че няма някой, който откровено да ме дразни тип Виолета или Гатьо. Алекс ме дразни, но там и неговото племе го недолюбва. Наталия също ме дразни, но не мога да отрека, че се справя добре в игрите, много е жилава. А когато някой се справя добре в игрите, някакси не ме дразни толкова с претенции и характер.

# 61
  • София
Благодаря за темата!
Надявам се днес жълтите да отидат на резиденцията. Време им е. За сега ме дразнят Алекс, Наталия и Краварката. Другите се търпят.

# 62
Ръждавичка и Шопа са ми топ фаворитите, а не Мирослав.
И аз наистина не разбирам какъв е проблема с Миро? И защо да не ми е фаворит? Има някаква специална забрана ли, що ли?
Не са таблети, а екрани. Като снимката е на лист в рамка, за заблуда.
Потвърдено от много хора в пространството.
Иначе всеки е свободен да вярва в каквото си поиска. Не налагам мнението си като константа. Ако на вас не ви харесва си е ваш проблем. Grinning

Кои са тези хора в пространството - обичайните конспиратори за които всичко в предаването е измама или Туджаров. Защото колегато му Неделчо, каза, че това е глупост.

Снимката със съндъчето на доктора как ще обясниш - няма как да има сянка върху екран, а там е толкова очевидно. Екрани, монитория, таблети, но си прав, нека всеки си мисли каквото иска.

# 63
Ако има жена победител този сезон, то тя за мен е Деси Сапунджиева - много комплексна и издържлива.

# 64
Жена победител ще има тогава, когато продукцията реши. Може да е най-комплексната и силна жена, но ако й дадат да бута варели срещу як мъжага шансовете й рязко падат.
Проблемът на Игра на Волята е от една страна, че са в основната си част силови, а от друга страна продукцията се меси твърде много и няма как да имаме за победител обективно най-добрия играч. Всичко е съвкупност от сила, късмет, какво мисли продукцията за теб, стратегия итн.

Явно визията на продуцентите е победителите им да са мъже.
Точно затова аз харесвам Сървайвър, защото дава шанс на всеки да спечели ако е достатъчно добър в своята най-силна сфера: ако си отличен стратег ще стигнеш до финала с тактика; ако си социален играч останалите няма да искат да те елиминират и така ти ще имаш власт; а физическите могат да си печелят имунитети до края.
И после визията на останалите играчи за това какво е заслужен победител е определящото нещо за победителя.
Тук това липса изключително много.

Иначе теорията за таблетите под кутиите я намирам за силно преувеличена, да не кажа налудничава, чак толкова зле няма как да са от продукцията (според мен) Sweat Smile

# 65
  • някъде другаде
Дразнят ме и мен Наталия , Алекс и краварката. Дразнеше ме и Тянко , но той си замина.

# 66
Благодаря за темата и аз. Никак не ми се вярваше за таблетите, но Туджаров ме убеди, че е така. Аз харесвам опитите на продукцията да обърка коалициите, не виждам в тях някакви прояви на голям ум - просто  хора се обединяват и започват да номинират наред с оправданието "коалиция" без отношение към качеството на играчите, жестовете и пр. Дразня се обаче от веригите, глада и прочие. Това прави играта грозна. Против съм и отстраняването на играчи без битка. За мен фактът, че  щом се чуе играта, се знае мъж или жена ще я спечели е неприятно. Дразнят ме и наказанията без никаква логика, ред и смисъл.

# 67
Благодаря за темата и за корицата!
Чудя се кога ще видим и жените на стената за катерене.

# 68
За играч на седмицата се чудех между Ръждавичка и Ивайло, избрах Ивайло. Вярно, че беше на битка с предизвестен край, ама ми станаха много симпатични с Александра с новата им коалиция. Надявам се новият Кристиян да се присъедини към тях.

Искам Завоевателите да отидат на Резиденцията, малко и те да видят бял ден. И си мисля, че те ще отидат, просто продукцията малко ще ги побутне, че им е ред.

На Изолатора иска зелените. Ужасни, ужасни хора... Joy Просто са ми много анти и не знам.. заслужават си го. Най-вече Карина и Пекин са ми адски неприятни.

# 69
  • София
да, наистина можеше по-често стената за катерене да я включват в игрите, но колко по-интересно е да гледаме търкалянето на 5 непосилни варела и то няколко вечери подред Simple Smile

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен зелените са ми най-нетърпимото племе. Още от ден първи,а последната седмица беше лимита на търпението ми към тях. Не ги харесвам,няма някой от тях,за който бих казала,че е герой.
Всички са ми злодеи,дори доктора с неговите вечни схеми.

Всеки път като чета пост на Outcast bg,в главата си го чета с неговия тембър и интонация, дори си го представям застанал пред екрана. Ако не сте го последвали в ютуб, направете го. Много е обективен и точен в преценките си.

# 71
Какви честни сини очи и замечтан поглед ни посреща от корицата, представям си как пронизва сърцата на безчетните фенки.
Скрит текст:
Цитат
S   

spidrer
# 1 080 28 септ. 2025, 23:49 ч.
Доста абсурдно е като мъж да се опитвам да убеждавам жени че могат да са равностойни на мъжете в дадена област, а те да пищят "Не смей" Ако беше обратното със сигурност щях да бъда обвинен в сексизъм и женомразство. Mask
До всички изчисляващи шансовете на нежния пол в промили, искам да ви питам: Вие прочели ли сте и осмислили ли сте името на формата?  Той е "Игри на ВОЛЯТА". не на силата, не на бързината, не на пъргавината, не на точността а на ВОЛЯТА.  Не знам защо мнозинството подразбира че трябва да победи най-атлетичният, най-силният, най-бързият(по възможност и най-красивият).... Ако е така, не само жените, и мъжете над 40 са само за цвят. Разбирам че за налагане на този стереотип виновна до голяма степен е самата продукция, която въпреки името е наложила чрез подбора на игри особено към финала профил на победителя нещо средно между леко- и тежкоатлет, хамалин, дърводелец, чукохвъргач, багер и  вол
Но ако наистина се съсредоточим на ВОЛЯТА, жените не само не отстъпват а много често и превъзхождат мъжете - двете игри с преобладаваща роля на волята тук бяха спечелени от жени (Гизем и Симона) и така е във всички подобни формати. Биологически те също явно са по-издържливи - винаги губят значително по-малко тегло по време на същите  тези формати. А гниенето на блатото или в изолатора също е преди всичко въпрос на воля. Затова и противно на мнозинството тук, аз одобрявам блатото и изолатора (изключвам несправедливостите при изпращане) защото те са още един тест на волята - Давид не го издържа, момичето (забравих и' името) което отпадна вероятно умишлено - също.
Така, че според мен продукцията би трябвало да помисли или да измени концепцията или името си. Не казвам физическите състезания да отпаднат, но особено към финала по-голям акцент да се прехвърли към битки на волята. Ако наистина съизмерваме волите, липсата на жена победител за 6 сезона е аномалия. Ако искаме да излъчим най-добрия атлет, няма лошо, но променете името -  Desafio тръгна в тази посока но като Superhumanos, с отделни категории за мъже и жени, руснаците имат подобно -Титани
Как да ти го обясним, защото по-голямата част(около 98%) от публиката ни не иска това. Имаме Магадански институт , където научно е доказано , че ако ти забият кол в кракът , колкото по-малък е той (кракът) , толкова по-малко болка изпитваш . Не е въпрос на воля, просто научен факт
Не разбрах тези 98% също ли са по проучване на Магаданския или свое собствено? Не съм проучил  данните на Магаданския, но Учиндолския дава съвсем други. Или дори нашата анкета - 61:52. Така че по-внимателно с цифрите, а ако целта е все пак да се удовлетвори масовият зрител, нека излъчват победителя с гласуване - още един Биг Брадър но на открито
Разбира се по-малкото съпало и тегло са предимство при стоене на кол както и по-големите мускули при бутане на варелите. И все пак има разлика. Болшинството от нас не биха престояли 2 часа без да мръднат дори на равна каменна плочка независимо от мускулите и стъпалата ни, волята е тази която ще направи разликата. И при висене от греда, и при стоене под вода, и при строене на вечно падаща кула могат да се посочат определени физиологически предимства но по средно статистически данни от Магаданския, Бостънския и Учиндолския институти тяхната роля варира между 40-60%, останалото е воля докато при бутането на варели, колички силата  клони към 90%

# 72
  • В Града на Липите
Благодаря за новата тема и за труда ви да я поддържате толкова информативна.
Фенка съм на Калин, но чак пък не припадВам Grinning Момчето печели най-вече със своята скромност и доброта, с това че не клюкари зад гърба нон стоп и естествено с атрактивната си визия. Да е жив и здрав и да го видим на финал. Не вярвам и аз, че ще спечели, но ще съм доволна поне да е в четворката.
Ръждавичка ми е фаворит от жените, беше Сапунджиева, но първата ме спечели с характер и хъс за победа.
Играч на седмицата ми е Ивайло. Въобще не го харесвах, май заради визитката, обаче вече ми е много интересен.
Май никой не ме дразни, откакто Тянко си тръгна. Алекс ми е смешен.
Много симпатизирам на Феномените, там са най- големите образи Simple Smile
Павката е голямо попадение. Супер много се забавлявах на пародийната битка в последния епизод. Този човек може да се пробва и като актьор. Аз съм му голяма фенка още от миналия сезон, така че съм пристрастна.
Мъж ще спечели, но ми се иска и жена, дори жени на финала. Примерно Ръждавичка и Сапунджиева.
Бях твърдо против кутиите на късмета, но пък ако не са манипулирани, могат да прецакат сметките и на най- добрата коалиция. Всъщност, ако са манипулирани също Simple Smile
Пъзелите ми липсват. Там бяха обратите и напрежението.

# 73
  • тук и там
Благодаря за темата.Очаквам жълтите да са на резиденция.Все още нямам фаворит,не държа и жена да е победител.

# 74
  • в моя гьол
Момичета и момчета, има ли някой линк за гледане на игрите от чужбина? В Турция съм и се мъча с vbox7,  ама тегава работа -забива, на части, реклами... Миналата година благодарение на вас ги следих, надявам се и тази година да успея.

Общи условия

Активация на акаунт