💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 26 522
  • 771
  •   76
Отговори
# 45
  • Bayern
''В книжовната реч се употребява днешен, също и днешна, днешно, днешни, а днескашен е разговорна дума.''

днескашен    не е   неправилна дума

# 46
  • Буркина Фасо
Да вземат да пуснат някаква игра като тази. Че малко омръзнаха тия варели всеки ден:

пуснат ли такава игра ще има недоволни, че няма осигуряване (водолази) и някои ще се удавят.
откъде ще намерят толкова плуващи в нашия формат?
ще има и недоволни от екипите на участничките Grinning

# 47
  • София
''В книжовната реч се употребява днешен, също и днешна, днешно, днешни, а днескашен е разговорна дума.''

днескашен    не е   неправилна дума

Точно в цитираното пише, че е разговорна. А това е именно неправилна форма на книжовен български. Същото е и с така популярното в последно време "преценям".

# 48
  • София
Дидо,
Относно спора ни за жените
Ето ти няколко жени, които спокойно могат да спечелят Игри на волята.
Тъй като съм спортен маниак и си следя спортовете да ти кажа, че всяка една от тях ще е нинджа и ще кърти на този тип битки.
Имат кардио, имат умения, имат и характер.
И съм включил само спортове, които се покриват с даваните игри във формата.

Пламена Миткова и Радина Величкова от леката атлетика.
Те са сред европейския елит, айде по-точно малко след него, златната среда, но това е царицата на спортовете все пак. Нали видя Крамарска какво правеше на Арената?
Не знам дали си гледал Ива Пранджева в Сървайвър и как мачкаше мъжете.

Габриела Георгиева и Тея Николова в плуването (същото като горното, особено за Габи).

Валентина Георгиева в спортната гимнастика (ТОП ТОП!).
Аз лично харесвам много и Виктория Венциславова. Талант.

Светлана Станева в бокса (мхм, малко е слабичка обаче).

Ивет Горанова, Адриана Бояджиева и Теодора Цанева от каратето.

Тайбе Юсеин, Евелина Николова и Юлияна Янева (ама трябва маалко релеф да вкара) от борбата.
Тайбето ще фърчи, другите две ще ги размятат всичките мъже там, хаха.

# 49
И от мен благодарности към Diavolo и Soney, за оформяне на темата!
Калин наистина има азиатско излъчване...
Шопа визуално не ми харесва, нещо в очите, като че ли има някакъв проблем. Иначе като качества за сега е най-добрият.

# 50
Тези рошава визия отдавна не е интересна. Нали виждам, че 90 процента от тийнеджърите се мъкнат с такава фризура.

Че в комбинация с недоразвитите им тела ги прави да изглеждат като топлийки, явно не ги вълнува. Важното е да са по модата, според която явно, ако не се знае от какъв пол си, си мега куул.

И ще кажеш, че има само две опции за мъжки прически - или бръкнал в бушон, или лекуван от въшки.

# 51
  • София
diavolo,
и ако някоя от тях влезе, ще и дадат да цели делвички и до там JoyJoyJoy
Основен недостатък на елитните спортисти (не само жени а и мъжете) е че те са със строго специализирани умения, докато в Игрите трябва да можеш да покриеш много по-широк спектър от дейности.
В момента се сещам за един много добър пример от 15-ти сезон на колумбийците: едно щангистче (Yeison López -Goku). Във сезон подобен на сегашния не блестеше никак (освен да носи тежко) и дори не стигна до обединението (което този сезон беше от 15 човека), но няколко години след това спечели сребърен медал на олимпиада (можеш да го провериш ако не ми вярваш).
Също така нито една от тези жени които си изброил няма да могат да издържат физически един цял сезон (2 месеца снимки, глад, контузии и прочие) - в това мога да се хвана на бас за каквото искаш ако случайно някоя се прежали да влезе в следващ сезон.
Като цяло спорът е безмислен, аз едно време се интересувах повече относно варианти и стратегии за това, но колкото повече информация събирах, толкова повече ми ставаше ясно колко изгубена кауза. И всеки пример на много слаб мъж (решил да стане за по-модерно транс) влизайки да се състезава при жените размята всички съпернички просто забива поредния пирон в ковчега.

# 52
Благодаря за темата, Дяволо!
И аз писах за Мирослав и Траян като възможни победители от гледната точка, че са от типажа на Добрин и Милен - скучни и остават в миманса, но безпрепятствено продължават напред. Много е рано да се каже, може и да изгрее някой Алекса. За мен Георги Шопа е фаворит на продуцентите. Както и Ръждавичка и Пекин. Това са разсъждения, а не спойлери.
Иначе Тянко ме впечатли в елиминационната битка. Даже мисля, че го прецакаха като позволиха на Ивайло да помогне на Александра. Но така ще е по-интересно. Сега може Ивайло да дръпне биофермера и да дадат малко отпор на Георги. Време е за жълта резиденция.

# 53
Благодаря за темата, Дяволо!
И аз писах за Мирослав и Траян като възможни победители от гледната точка, че са от типажа на Добрин и Милен - скучни и остават в миманса, но безпрепятствено продължават напред. Много е рано да се каже, може и да изгрее някой Алекса. За мен Георги Шопа е фаворит на продуцентите. Както и Ръждавичка и Пекин. Това са разсъждения, а не спойлери.
Иначе Тянко ме впечатли в елиминационната битка. Даже мисля, че го прецакаха като позволиха на Ивайло да помогне на Александра. Но така ще е по-интересно. Сега може Ивайло да дръпне биофермера и да дадат малко отпор на Георги. Време е за жълта резиденция.
Колко пъти вече трябва да се обсъжда в тази тема, че Ивайло изобщо не е помагал на Александра?

Варелът ѝ трябваше да бъде изваден от някого, за да продължи. И за да не вкарват хора от екипа в кадър и игра, а и за по-интересно предложиха на Ивайло да го направи.

А на Тянко наказанието му, че не плува беше твърде малко. Като нищо можеше да започне да бедства като Антонио и да отпере един половин час там и дори и сам да се откаже.

# 54
  • София
Благодаря за новата тема! Корицата е страхотна Heart Eyes
Шопа е като че ли леко кривоглед и в цялата си несъвсем красивост, някак си въздействащ. Бих се радвала да спечели, но не вярвам.

# 55
  • София
На Тянко проблемът му беше пустата жилетка, както и тежките за него варели. Иначе петте минути не го ощетиха, а и на Александра наказанието предполага след изтичането му тя да продължи с преминато препятствие, тоест варелът да излезе някак от рова. За спояване на новия съюз накараха Ивайло да го измъкне. Grinning

# 56
За какво е назидателния тон, че някой има различно мнение, не разбирам?
Ами подминете и не отговаряйте, като ви дразни, че се коментира отново.
Дяволо, много хубаво звучи, но не мисля  че на практика ще се развият така нещата. Видяхме Елица Янкова и Мария Оряшкова на арената. Бяха много далеч от победители. Видяхме и мъже волейболисти колко слаби бяха в игрите. Тук съм съгласна с Дидо, че спортистите са силни в определени направления. Може би гимнастик като Дунев, но млад, може да спечели игрите, защото там покриват повече от компонентите на игрите.

# 57
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата! Много си е добре корицата, но откакто отряза перчема малко му се загуби чара на Калин. Интересно кой пък го е постигал на стопанството.
Искам жълтите на резиденция най-вече заради Ивайло, той само едни оцъклени очи остана

# 58
  • София
Благодаря за новата тема, перфектна както винаги!

Аз имам отношение към азиатската красота, но не намирам нищо подобно в Калин. Не го харесвам и като мъж, но ми е много симпатичен като играч - силен, ловък, минава си трасетата като песен и не се забърква в скандали и циркове.

От тези съм, които не са забелязали нещо кой знае какво в Мирослав, дори ми направи недобро впечатление на играта с топките, някак му бягаше мисълта и май няма да се окаже от най-острите ножове в чекмеджето. А и на играта за влизане спечели на чист късмет. За мен Траян определено е по-добър до момента.

Не мисля, че жена би имала шанс за победа при тези чисто силови игри. За да има жена победител, би трябвало игрите да са по-балансирани, с компоненти от различно естество - сила, баланс, бързина, ловкост, логика.

# 59
Благодаря за темата, Дяволче Simple Smile Още не съм гледала кастинг битката от събота и нямам търпение довечера след епизода да я изгледам Sweat Smile Надявам се днес жълтурковците да идат малко на резиденция, че са ми много изстрадали вече, сините, колкото и там да ме кефят няколко души, да отидат на плажа, за да се дразни Алекс хахахаха. Лечителите също искам на резиденция, ама айде стопанството е за тях.

Общи условия

Активация на акаунт