💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 25 637
  • 747
  •   43
Отговори
# 30
Със извинение, но корицата наистина е стряскаща Simple Smile 

# 31
  • София
Diavolo, нищо не казваш за Траян,който също лети по трасетата.

За Мирослав например нямам такива наблюдения,дори много се изложи на играта с топката. Почти не го дават,не е с нищо по-добър на трасе от Чикагото,Калин,Шопа, но по някакви причини, Мирослав ти е фаворит за победител.

Просто не звучи логично. Не е заяждане или да те разпитваме.

Траян е може би най-непоказвания участник този сезон. Няма синхрон с него, дори не влиза в общите кадри с племето си. Ако все пак е в кадър, фокусът е на този до него. Той дори и когато са на масата да обсъждат нещо пак мълчи. Един фикус има повече присъствие от него.
И не, няма я тази лекота. На почти всички игри имаше затруднения с някои елементи, отделно има и контузия от това което видях. Участник с болежки, толкова рано в сезона как го виждаш да изкара 2 месеца?

# 32
Мирослав и тренираното око на автора, хахахаха. Ех Боже, човек ако сам не се похвали... Нищо, вече разкри манипулацията с таблетите, та един победител ли няма да хване. Мирослав, ако спечели формата, аз се записвам да тренирам балет.

# 33
Да вземат да пуснат някаква игра като тази. Че малко омръзнаха тия варели всеки ден:

# 34
И аз благодаря за усилието и отделеното време на Diavolo и Soney, за да поддържат темата интересна и полезна. Hands Pray На мен пък корицата ми харесва, даже много. Калин ме впечатли от ден 1 с визитката и особената, но очарователна за мен визия. А по-нататък в игрите с великолепната си игра на трасето. Да, липсват му някои умения, като например футбола, ама то пък и не може всичко. Grinning .От жените обаче, нямам открояващ се  фаворит. Ръждавичка, Сапунджиева и донякъде Йоана /казвам донякъде, защото няма много участия в игрите, засега/ имат определени качества, но никоя не е комплексна, за мен.
За тази седмица искам Зелените на плажа, жълтите в резиденцията, да захлебят малко, че съвсем изпосталяха и сините в стопанството.

# 35
  • София
Ръждавичка и Шопа са ми топ фаворитите, а не Мирослав.
И аз наистина не разбирам какъв е проблема с Миро? И защо да не ми е фаворит? Има някаква специална забрана ли, що ли?
Не са таблети, а екрани. Като снимката е на лист в рамка, за заблуда.
Потвърдено от много хора в пространството.
Иначе всеки е свободен да вярва в каквото си поиска. Не налагам мнението си като константа. Ако на вас не ви харесва си е ваш проблем. Grinning

# 36
Александра беше коментирала на една публикация с недомлъвка за сандъчетата.

# 37
  • София
Не знам за Мирослав, жена победител и т.н., но аз мечтая участниците да се научат на правилен български език. Някъде до 5 сезон ме побъркваха с "ден едно", а сега с "днескашен/днескашна".

А изолаторът не е ли затова изолатор, защото си изолиран? Или цяло племе няма проблем 😄

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 13:52 от goldilocks

# 38
Да вземат да пуснат някаква игра като тази. Че малко омръзнаха тия варели всеки ден:

Ами вижте, че жените са им доста мускулести и с мъжки тип фигура, почти като мъжете там и определено по-яки от повечето мъже в нашия сезон.

# 39
Това “днескашен” върви по всички предавания, а и мои познати го използват.
Къде я научиха тази дума не знам?

# 40
  • София
Корицата е с леко намигване.
Знам, че Калин е любимецът на Бг мамите, ама исках и леко да провокирам. Две в едно. Аз не го намирам за толкова плашещ, ама много ми хареса кадъра. Хем много ще останат доволни, че той е на корицата, хем и ще го има и това другото...
Така че май съм уцелил. Wink
Мхм, амии, тук е баш като излязъл от Аниме. Там може да са готини /сладникави, ама имат и леко опасно изражение. Знаете колко са опасни и как трепат наред, хаха. 😛

# 41
  • София
Мирослав, ако спечели формата, аз се записвам да тренирам балет.
Това ще го запомня, и в края на сезона ако все пак се случи, ще ти го напомня и ще поискам доказателства JoyJoyJoy

Ами вижте, че жените са им доста мускулести и с мъжки тип фигура, почти като мъжете там и определено по-яки от повечето мъже в нашия сезон.
Пак казвам недей да съдиш само от последните сезони (в които вземат основно спортисти). Имат общо 21 сезона, повече от половината от които са със съвсем обикновен женски каст.

# 42
  • София
Хайде и аз вече съм на линия.Благодарности към Diavolo и Soney -всичко е по конец,както винаги!
Шантав сезон,но това ми харесва.Мрънках,мрънках,че исках по-зрели участници и си го получих.
По дефолт сърцето ми е при сините,пък този път те са и сиЛни.Освен това и зодиакално си кликвам с тях.
Нямам дразнители,имах една блатна,но вече си замина.
За фаворит-Калин и пак Калин Simple Smile

# 43
Това нещо на снимката не е като излязло от Аниме, а като от лудницата с този поглед, който нарочно си избрал. И е много андрогенно на тази снимка. Ако не знаех, че е Калин, нямаше да бъда сигурна мъж ли е, жена ли е.

Калин не ми е красив и мъжествен обаче не само на тази снимка.

# 44
Калин е много интересен като визия (не казвам красив) , в тренда на набиращата популярност азиатска визия . Или защото вече като видя бръснати глави , буйни бради , напомпани мускули , които само имитират мъжественост ,сила и смелост ,плюс хиляди татуси , ми иде да се напомпам със силикони дето мога за отмъщение Joy
Шопа и Ивайло , еднакво ги харесвам и нехаресвам. Разглеждам битката им безпристрастно. На Ивайло изкуствено му взеха главен коз (Димитър) , очаквам , да му дадат някакви облаги в играта за противодействие.
Траян голям хубавц също, и добър на терена ..в социалната игра обаче е адски куц, не вярвам продукцията да лансира човек който не им играе и за шоОто . Също виждам Ръждавичка и Шопа на финал
Йоана ще погледна на първа стграница коя е , но и тя като Траян , не генерира интерес , чак се чудя що е тоолкова споменавана в темата , но по вкуса и цвет

Общи условия

Активация на акаунт