💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 31 357
  • 930
  •   28
Отговори
# 15
О, и аз току що видях корицата. Вярно е плашещо Grinning

# 16
  • София
Просто ми е любопитно как излезе името на Мирослав,след като почти нищо не сме видяли от него?
При това,ти го споменаваш като човек,който има много добър поглед над играта.
Ами твоите обосновки не са сериозни - Излезе от блатото (да,като наяден и наспан срещу градуващи и мизерстващи хора със седмици) или "Павел много го хвали" (ами той Павел хвали много хора в игрите)
Това са несериозни аргументи,нека се съгласиш...

Писал съм няколко пъти за Мирослав. Или не си ме чела, или си забравила.
Аз имам много тренирано око за игрите и много рано хващам тези участници, които минават с лекота трасетата. Този сезон има четирима такива сред мъжете: Чикагото, Калин, Миро и Шопа (не ги подреждам). Има разлика между това да си добър и между това да си добър и да минаваш с лекота. Освен това тандема Шопа/Миро много ми напомня на този на Добрин/Мартин от миналия сезон.
И защо да не излиза името на Мирослав? Ако вместо него бях написал Чикагото пак ли щеше да ме разпитваш така? Честно казано не мога да разбера какъв е проблема? Изчаках да минат три седмици и си направих първите реални прогнози. И какво значи не сме видели нищо от него? Аз съм видял достатъчно неща.
Всеки път ли когато пусна прогнози ще бъда разпитван? Недоумявам наистина. И спойлери за този сезон няма никакви. Всъщност има точно обратното, би трябвало да има страшно много дезинформация.
Предполагам до няколко седмици/макс месец ще изтече истинското инфо, но още сме далеч. Иначе щях да бъда предупреден, за да се пазя, а и за да внимавам какви анкети задавам. Така че спокойно Адоралова. От какво те е страх, че Мирослав ще спечели сезона и аз съм издал победителя ли? Ако е това (а не е), то е абсолютен късмет и само потвърджава, че съм наистина добър. И нищо повече.
Стига с тази мнителност. Никога не бих си позволил да спойлирам нещо. Не знам абсолютно нищо. НИЩО!
Ако стане нещо такова е чиста проба късмет и съвпадение.

Сигурно се чудиш защо не съм писал Калин?
По една проста причина. Защото няма Уинър едит. Защо? Защото не са изрязали при монтажа неговите думи - ''Жените стават само за цят'' (без значение дали е прав или крив). Познавам тази продукция и знам, че не биха допуснали подобно изречение да види бял свят за техен победител (а тази реплика доста се коментира в социалните мрежи).

# 17
Ах, това Дяволче! Ще ми докараш инфаркт с тази корица! Калин е като извънземно на нея. Simple Smile))

# 18
  • някъде другаде
Благодаря за темата!

"Игри на варелите" е най-вярно Wink Каква "воля", какви 5 евро...
Има воля. Александра с воля победи Тянко.

# 19
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Diavolo, нищо не казваш за Траян,който също лети по трасетата.

За Мирослав например нямам такива наблюдения,дори много се изложи на играта с топката. Почти не го дават,не е с нищо по-добър на трасе от Чикагото,Калин,Шопа, но по някакви причини, Мирослав ти е фаворит за победител.

Просто не звучи логично. Не е заяждане или да те разпитваме.

# 20
Благодаря за темата. Иска ми се зелените по възможност скоро да се разпадат.  Как го събраха това племе не знам. Иначе за първа година нямам определен фаворит и симпатизирам на няколко участника.  За сега ме дразни единствено Алекс от феномените. Хем се прави на тарикат хем не спря да писка.

# 21
Скрит текст:
Цитат
S   

spidrer
# 1 080 28 септ. 2025, 23:49 ч.
Доста абсурдно е като мъж да се опитвам да убеждавам жени че могат да са равностойни на мъжете в дадена област, а те да пищят "Не смей" Ако беше обратното със сигурност щях да бъда обвинен в сексизъм и женомразство. Mask
До всички изчисляващи шансовете на нежния пол в промили, искам да ви питам: Вие прочели ли сте и осмислили ли сте името на формата?  Той е "Игри на ВОЛЯТА". не на силата, не на бързината, не на пъргавината, не на точността а на ВОЛЯТА.  Не знам защо мнозинството подразбира че трябва да победи най-атлетичният, най-силният, най-бързият(по възможност и най-красивият).... Ако е така, не само жените, и мъжете над 40 са само за цвят. Разбирам че за налагане на този стереотип виновна до голяма степен е самата продукция, която въпреки името е наложила чрез подбора на игри особено към финала профил на победителя нещо средно между леко- и тежкоатлет, хамалин, дърводелец, чукохвъргач, багер и  вол
Но ако наистина се съсредоточим на ВОЛЯТА, жените не само не отстъпват а много често и превъзхождат мъжете - двете игри с преобладаваща роля на волята тук бяха спечелени от жени (Гизем и Симона) и така е във всички подобни формати. Биологически те също явно са по-издържливи - винаги губят значително по-малко тегло по време на същите  тези формати. А гниенето на блатото или в изолатора също е преди всичко въпрос на воля. Затова и противно на мнозинството тук, аз одобрявам блатото и изолатора (изключвам несправедливостите при изпращане) защото те са още един тест на волята - Давид не го издържа, момичето (забравих и' името) което отпадна вероятно умишлено - също.
Така, че според мен продукцията би трябвало да помисли или да измени концепцията или името си. Не казвам физическите състезания да отпаднат, но особено към финала по-голям акцент да се прехвърли към битки на волята. Ако наистина съизмерваме волите, липсата на жена победител за 6 сезона е аномалия. Ако искаме да излъчим най-добрия атлет, няма лошо, но променете името -  Desafio тръгна в тази посока но като Superhumanos, с отделни категории за мъже и жени, руснаците имат подобно -Титани
Как да ти го обясним, защото по-голямата част(около 98%) от публиката ни не иска това. Имаме Магадански институт , където научно е доказано , че ако ти забият кол в кракът , колкото по-малък е той (кракът) , толкова по-малко болка изпитваш . Не е въпрос на воля, просто научен факт

# 22
  • София
Тарикат мъж не писка, е казал класикът, моля ви се. Grinning

# 23
  • София
Все още не знам кой искам да победи, но знам кой не искам - Шопа. Има нещо двулично и неприятно в него.
Калин е сладурче и играе с лекота, която липсва при много от участниците.

# 24
  • София
Все ми е тая дали ще има някога жена победител. Аз не деля участниците по пол. Почнах да гледам от сезона на Алекса, не знам кой номер беше, и да тогава Елица можеше да спечели, но се даде на сръбския гигант. Нейна си работа.

Само да отбележа моя любимец за всички времена - Момчил, браво че ги е резнал за тъпотиите на волята тази година. Може да не е само хазарта, но много елегантно го е казал. Всеки с две мозъчни клетки може да осъзнае че е само играчка в ръцете на продукцията и да им бие шута. Не очаквам Момчи да се появи в каквото и да е свързано с тази игра никога повече.

# 25
Благодаря за новата тема, Дяволо. Калин е топ на топа. Уникални очи има.

Днешната анкета. Тъй като чета спойлерната тема, ще отговоря тук само на 1-ви въпрос. Гласувах за Ръждавичка. Много ме кефи таз мацка. Много е красива и много добре подготвена. От жените ми е топ.
Александра пък ми е голяма сладурана. И тя много ме кефи. Другата, която харесвам е Йоана при червените и до там съм с женският каст.

# 26
Някой от предишната тема се чудеше какво толкова се харесва в Звездавичка, като дори не е особено красива..
"Красива" е много общо понятие. Повечето жени може да са красиви, но има други фактори/качества при едно първично харесване. Те са задължително съчетание на поне два от трите елемента, които привличат мъжете *поне мен де Simple Smile
Това са сексапил, чар и характер. Ако жената притежава само едно от тях, мен лично не би ме привлекло на пръв поглед. После вече има много други дребни неща от картинката, които могат да обърнат каручката, но за първично привличане трябва да има поне два от еУементите Smiling ImpInnocentLaughing

Ръждавичка си ги има и трите, моля, моля Simple Smile
Всъщност, някой забелязал ли е, че тя единствена от всички жени в сезона има дефектен сутиен ахахахаха Sweat SmileSweat SmileSweat Smile (това малко като позитив по първия еуемент)

# 27
Ами не е красавица Ръждавичка, факт. И като излъчване не ми допада.
Днес сутринта видях Мирела - тя вече е красива.
Ако говорим за от за воля, мисля, че жените въобще не отстъпват на мъжете. Но пък в силата издишаме, колко и подготовка да има. Така че обективно не виждам как жена би станала честно победител.
Александра не победи с воля, а с помощ. Но в конкретния случай не ме е яд.

# 28
  • Буркина Фасо
ръждата си е добра като визия, не си я давам. за разлика от тоя на корицата. като плашило е Grinning

# 29
  • Дубай
Ръждавичка и аз я харесвам и трасетата си минава, както и Йоана и не я харесвам.
От мъжете, Калински-има някакво такова невинно излъчване, Чикагото наистина си минава трасета с лекота, личи, че се е подготвил добре, Траян и той, Шопа също. Като цяло добре са подготвени с някои малко изключения.

Общи условия

Активация на акаунт