💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 905
  • 1 255
  •   7
Отговори
# 780
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не Гордиенко ядеш бавно, за да ги измъчваш и дразниш. Това да се гавриш с гладни хора е отвратително, ужасно същество.

# 781
  • София
Било хубаво да има поне един нахранен, който да има сили за игрите...каза Гордиенко-наглото..
Нищо не става от нея и гладна и нахранена, все същия пън е..

# 782
Гордиенко е чудо на природата със сърце на хладнокръвен убиец ,не говори хич добре за произхода и.

# 783
  • Be realistic - plan for a miracle.
Психопатско ми е това поведение на Гордиенко.

# 784
Горките Феномени, трябва да търпят това по два пъти на ден, а те са гладни заради нея!

# 785
  • На Изток от Рая
Искам да я видя Гордиенко на териториалната, колко сила и издръжливост ще влее в племето като е нахранена. На Ръждавичка хич не ѝ беше приятно, но нищо не каза с/у наглярката

# 786
В този спор съм на страната на Алекс и Митачето Sunglasses

# 787
Май периодически сменят положителните и отрицателните роли - ветеринарката сега е от добрите, Александра пак при лошите,  а Алекс на фона на Гордиенко  е  бог на морала

# 788
Оуу, Сашка набра смелост и започна правосъдие да раздава. А таман започна да ми става симпатична - язък! Laughing

# 789
  • Варна
Възхищавам се на нервите на сините.
Тази Наталия не се търпи!

# 790
  • Пловдив
Тя изпитвала щастие, нещастница.

# 791
  • На Изток от Рая
Блатните жени си поискаха Александра и сега ѝ се сърдят😂

# 792
Много ми се качи в очите Александра! Абсолютно правилно мислене и единственото решение за нея. Няма никаква логика да се забие в групата на трите чайки, които не я броят за нищо. Съвсем различен човек от първите 2 седмици стана. Браво.

# 793
Много е гадно как са ги накарали да гледат Гордиенко, докато яде.
Този път и Наталия прекали. Алекс не искаше да я нарани.

# 794
Предпочитам да гледам и слушам Александра, отколкото текезесето. Като замяка, чак намалявам звука на телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт