💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 41 774
  • 1 200
  •   38
Отговори
# 975
  • София
Всеки може да вярва в каквото си поиска.
Отново ще се повторя - няма никакво значение дали са екрани или не.
Но съм сигурен, че 100% няма никакъв късмет, а всичко е така както го реши продукцията с кутиите на ''късмета''
Diavolo, приемай нещата от смешната им страна: просто друг полезен ход нямаме.
Не само за тези кутии, а от ден 1 до ден 65 от продукцията нямат абсолютно нищо оставено на случайността. Лятото  от тук от там се чуваха подшушнати неща, всички от които вече се сбъднаха (колкото и абсурдни да звучаха тогава). Та за жалост големите "обрати" тепърва предстоят, просто да приготвим пуканките, защото сериалът до самия си край няма да разочарова JoyJoyJoy

# 976
Именно!

Дяволче, много добре знаеш, че въобще не им вярвам и че гледам Игрите като ШООЛ. Неведнъж съм писала как с всеки следващ сезон надграждат по отношение на дирижирането на случващото се. 😊

Ама, честно казано, и на Туджарката вече много не вярвам, откакто заработи за btv и Temu. Последното още не мога да го преглътна. 🤪🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 19:52 от Bilyana14.

# 977
  • София
Точно Туджаров обаче днес на лайва каза 1:1 всичко което си мисля и знам за този сезон: просто като се абстрахираме от това колко е нагласено (както кеча който гледахме през 90-те: идеален пример от този лайв Joy), просто остава един забавен комедиен сериал. Мен даже вече ми мина и яда за Богоизбрания победител и само чакам да видя как точно ще го извъртят и представят.

# 978
Затова ли гордиенко побърза да си пусне рекламата за треньор, като знаеше как ще продължи участието й с храна и легло. Ако някой се е записал през това време, жалко за парите му 😄

# 979
  • София
Аз отказвам да повярвам, че всичко е по сценарий. Има много нагласени неща и се бутат дадени хора и линии, но генералното все пак би трябвало да зависи от самите качества и решения на самите герои.
Т.е. за кутиите вярвам, че са манипулирани, защото е очевидно просто. Не става въпрос как точно, а че се случва това което на тях им трябва да се движи напред сюжета.
Но не и останалото.
Например аз знам, че са очаквали Светлин да победи Добрин в сезон 6, но той сам се би с тази мешка и лоша стрелба. Но не са преигравали битката докато не загуби. Или да са казали на Добрин. Добрине, тук трябва да паднеш. Изиграй го така.
В кеча всичко е предварителен сценарий. Абсолютно всичко. Без някои импровизации при интротата и уменията с микрофона.
Докто в ИВ чак такъв пълен сценарий според мен няма.

# 980
Аз променям нагласата. Спирам да го мисля и просто ще гледам.

# 981
  • София
Diavolo, говориш за различен сезон. Миналия (6-ти) му бяха отпуснали края и трябваше да се примирят с един "император" накрая (първо не очакваха да спечели, и после че ще го намразят така всички). Тази година обаче празно няма: всичко е различно. Поне засега се справят: всеки си получава според каквото си е заслужил.

# 982
  • В Града на Липите
Сапунджиева доста се спече. Имам предчувствие, тя ще се мести в блатото.

# 983
  • София
Айде изненади няма.
Карина на блатото. Горките Лечители отиват към разформироване.
Да видим сега при Завоевателите. Там въпреки, че очаквам да е Сапунджиева изобщо не е ясно. Има много варианти, все логични.

# 984
Аз отказвам да повярвам, че всичко е по сценарий. Има много нагласени неща и се бутат дадени хора и линии, но генералното все пак би трябвало да зависи от самите качества и решения на самите герои.

И аз бях на това мнение, докато много близък до мен човек не ми каза, че са му предлагали да пише сценария, така че вече всичко си го гледам просто ей така и не търся много логики 😂😂

# 985
Прехвалената Сапунджиева ще я изядат жива на блатото Heart

# 986
Ох видят мизерията и почват да реват.След 7 сезона още ли не знаят какво ги чака

# 987
  • Варна
Ами какво реве., като ти е зле отивай си вкъщи.

# 988
  • София
Даам, толкова са лесни за разгадаване (понякога, не винаги).
Жалко за Деси. Дано това не е началото на края за нея. Много слънчев човек.
Очаквах доста от нея, но ако не успее, няма да е първата провалила се кросфитърка.

# 989
Гениален ход на Александра,който всеки знае,че и е бил подшушнат,защото самата тя никога не би се сетила да го измисли.

Общи условия

Активация на акаунт