💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 45 297
  • 1 258
  •   34
Отговори
# 540
Ей винаги има друга причина ако Калин нещо закуца, ако беше Алекс, Наталия, Симона щеше да кипи тука

# 541
  • Sofia
Гордиенко е абсолютно дъно, халки не може, да плува - тоже, да скача също не може, но виж да лае - много може. Егати безполезния играч, и това ми било спортист?! Тежко им на балъците, които ще й се вържат на глупостите, че и пари ще й дават! 🙄

# 542
Ей винаги има друга причина ако Калин нещо закуца, ако беше Алекс, Наталия, Симона щеше да кипи тука

Значиии...за Калин или хубаво или нищо, моля Laughing

# 543
  • София
Понеже оттатък е тъпня, тази вечер (до мачовете) семейството сме тук. Само след 15-тина мин. гледане (но аз пък съм чел до тук написаното от вас) всичко е ясно: Нови, нови, ама най-новите отношения, манипулации, кооперации... И Продукцията, ни джанки яла, ни виждала, мъдро направлява сезона. По новому! (тук слагам петолъчка-емотикон)
Морската битка! Лелей! Щях да падна от стола в чашата си.
Скрит текст:
И който отпадне от плажа, но е опекъл 1 мида пред камера - отива в Хелс Китчън. Ей го, кастингът е отворен.
Сериозно: изненадан съм от пребиваването на Александра все още (че и от Наталка). Зелените продължават да ми харесват. Изпуснал съм перипетиите на Гордиенко - но някак доста гадно прозвуча Павеловото: Нищо и няма, лекарите казаха (кои - онези от зеленото племе ли?)
ПП. И водещият - честно! - ме дразни с еднообразните си изблици.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:51 от EmBrother

# 544
Калинчо не може да различи къде има 2 дупки, къде има 1 ли Laughing Поредния "пъзел" за детската градина.

# 545
Калинчоооо....ко праиш бе, човек!

# 546
  • София
Добра тактика на Шопа да започнат първо с най-далечните дъски.
Но лоша тактика да седне отпред на носа при Томи. След първия курс коригира грешката и сега нямат спиране.
Но е нечестно. Шопа е републикански шампион, а и жълтите са 5 яки мъже. Никакъв шанс за другите два отбора.

# 547

Значиии...за Калин или хубаво или нищо, моля Laughing
MaskMaskMaskMaskMaskMaskMaskMaskMask

# 548
  • В Града на Липите
Завоевателите били два пъти по- бързи. Ами много ясно, тя тази игра е подбрана специално за тях. Simple Smile
И сега Калин пак на номинация, да му се не види.

# 549
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Разбира се, няма как да мине и без Алекс дървения философ да сподели мъдростите си.
За Ивайло стискам палци, оригинален жълт, който все още се опъва на червените пълчища.

# 550
  • София
Жълтите дали пак няма да се издънят на пъзел? За 1234 път в историята. Grinning
Имат късмет, че Феномените в тази битка са трагикомични.

# 551
Ох, да я махат Наталия вече, че не се издържа.

# 552
Ох, да я махат Наталия вече, че не се издържа.
А, не! Искам на фона на всички манипулации и излагации на продукцията да гледам Наталия-Чикаго

# 553
  • София
Браво на Доктора. Сече му пипето. Нормално. Иван само подпира. При жълтите и двамата вземат участие в реденето.
Сините са доста бързи.

# 554
Е, поне сглобяват целия пъзел от начало, както си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт