💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 308
  • 1 254
  •   55
Отговори
# 690
На Сашка номинацията за блатото и дойде като удар с мокър парцал. Някакво съмнение, че може тя да е номинираната да не и мине през главата чак е нереално. Русичка под прикритие е тя.

# 691
Според мен ще има доста "изненади" на съвета на блатните. Димитър ще си го изгонят, то е ясно. Но Александра има 50 гроша. Може да и предложат храна или някакви облаги. Със сигурност и в тези ковчежета ще има влизане в племената за някого. Както е писал Дяволо, вероятно Дечо. Дечо ще пасне идеално за синьото племе. Готин е, обаче ще им дойде като нова котва, та съвсем да ги закопаят. Не бих се учудила Коеджикова да изтегли смяна и да прати Карина на свое място при блатните. Това ще е типично в духа на игрите. Йоана и Радостина ще си погладуват още, докато им дойде реда за влизане.

# 692
Алекс и на мен почна да ми става симпатична, видях много хъс в игрите. Иначе Калин защо да не може да прати себе си на елиминации ако Нати беше гласувала за него. Нали Пекин точно така направи.

# 693
На мен ми хареса, че Наталия не избяга от отговорност при вота. Малко ли се караха с Чикагото. Щеше да е пълно лицемерие да върне топката към Калин. Абсолютно не в неин стил.
Иначе по странична линия - д-р Манчев в надкаст как се изказа против избелването на зъби. Евала му правя! Доста смело. Зъболекарската гилдия ще го намрази, защото много добри пари падат оттам, но човека беше откровен.

# 694
И аз гледах Манчев за избелването и не можах да повярвам, че го каза... Много хора ще го хулят сега, ама пък е прав човека. Аз като лаик винаги съм си мислела, че избелването скапва натуралните защити на зъбите. Ето сега вече и един стоматолог излезе и го каза. Чест му правя за това!

# 695
Не знам защо се споменава, че червените били превзели жълтите. Ако е като влияние, да. Ама той Шопа (почти) сам си ги превзе. Ако е като числено превъзходство - твърдо не. Единствените червени при завоевателите са Шопа, Мирослав и сега Томи. Жълтите са Ивайло, Сапунджиева, Николета, Кристиан (и преди това Александра). 3 : 4 Ако вземем първоначалните отбори (от 6-ма души), резултатът е 1 : 1 (Шопа - Ивайло).
От Победителите отпаднаха Любо (поради натравяне с "верчета") и Давид (поради... неспазване на лекарските препоръки. Може ли да си правиш втора операция на коляното през януари; да знаеш, че 9 месеца трябва да внимаваш и да се пазиш, и да хукнеш в Игрите. Сякаш не знаеш какво е там - глад и натоварване. И да ходиш на интервюта и кастинги с ясното съзнание за това. Според мене заради това продукцията беше толкова сурова към него - защото е скрил за състоянието си. И не, не я оправдавам, опитвам се да си изясня причината.).

От коментари в ИГ: Сополенко и Мрънкавичка 🤣

# 696
  • Пловдив
На съвета Гордиенко прие без да се замисли всички предложени екстри.
Тиха, хрисима, благодарна.
И после тотална метаморфоза - Чикагото бил страхливец.
Ей момиче, не се усещаш!
Гордиенко и Алекс са ми абсолютно анти от сините.

Довечера на съвета на червените е възможно Александра да си купи глас и да изгони ветеринарката.

# 697
Ако беше човек гордиенко щеше да раздели тази храна със съотборниците си въпреки, че  след това щяха да я лишат от удобствата й. Ралица й подсказа и натърти, че ако даде дори залък на някой от съотборниците, ще се прости с удобствата. Щеше малко да ги нахрани и да се реабилитира за позорното си представяне
Ама от къде толкова акъл и емпатия у човек, който е егоист, нахален и с необосновано самочувствие. Според нея всичко й се полага по дефол ( даже и почивка по време на трасето!) и всички са й длъжни.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:07 от mery_poppins1

# 698
Гордиенко:
 -- Лекарите казаха, че не мога!
Павката:
 -- Не, казаха че нищо ти няма!
Гордиенко:
Ами те всичко може да кажат!

Учудвам се че шопа направи такава елементарна грешка да седне отпред.
Миналата година много писах за тази битка. Сега се видя - правилни команди трябват, а не много викане и подаване на темпо.

Гордиенко ми олекна още в началото на епизода, а пък като се изказа за Чикагото - съвсем.

--------------------

Засега толкова от мен, че съм в емоционална дупка.

# 699
Не разбрах репликата на Наталия преди да гласува за Чикагото, че сега щял да разбвре защо Ръждавичка и' е дала грошовете. Опита да прехвърли отговорността към спасителката си ли? Ако е така много поддло и неблагодарно.

Александра много израстна и аз вече я харесвам, но ако наистина се обърне и не гласува против Димитър ще се върне към профила си на кифла с пилешки мозък и памет. Ако се хване на уловката че при жените щяла да е бушон а с Динитър -съюзник забравяйки на какво я правеше в стопанството и то не за някакви битовизми или спортни страсти а на дълбока личностна основа и повярва, че наистина ще са първи дружки ако случайно се измъкнат значи няма нито мозък нито памет. Не, че ще има шанс за това, ако спаси Димитър той ще влезе на следващата битка, а тя - наистина  главен бушон за жените които иначе наистина има шанс да победи на терена

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:21 от spidrer

# 700
  • Буркина Фасо
Ако беше човек гордиенко щеше да раздели тази храна със съотборниците си въпреки, че  след това щяха да я лишат от удобствата й. Ралица й подсказа и натърти, че ако даде дори залък на някой от съотборниците, ще се прости с удобствата. Щеше малко да ги нахрани и да се реабилитира за позорното си представяне
Ама от къде толкова акъл и емпатия у човек, който е егоист, нахален и с необосновано самочувствие. Според нея всичко й се полага по дефол ( даже и почивка по време на трасето!) и всички са й длъжни.
ако беше го направила така нищо чудно на следващи битки Гордиенко да бЕга с жилетка.  Simple Smile

# 701
Мен това, което ме издразни най-много, беше малоумната постъпка на Гордиенко, а именно - да чака играта да започне! И докато другите отбори наваксват, тя да се разправя с водещите може или не може да играе. Та тя се беше подредила за старт! А когато и дойде реда, "ама аз не мога". Врабчетата имат повече мозък. Отборът бърза, ще се претрепе за всяка секунда, примадоната си стои с якенцето и си чака да и дадат думата под светлината на прожекторите. Дали ще играе или не можеше да го изяснят преди старта на играта. Закопа племето без да и мигне окото. Като и казаха, че трябва да мине, започна да се тюфка дали да си свали якенцето. След това и още, и още тъпотии от нейна страна, а в целия епизод не чух нито едно "извинявайте"

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:49 от Chapka

# 702
Шопа се разпорежда, кой- къде ще спи, все едно са му дошли на гости в тях. Grinning Или просто си знаеше, че Томи ще я прати на блатото и ще остане да се шири сам в нейната спалня.
Алекс, явно наистина беше убедена, че ще гледат да се отърват от Ивайло. И на мен в течение на времето ми стана по- симпатична, мисля че някак израстна през тези няколко седмици, повярва повече в себе си и възможностите си. Определено има градация от първия съвет насам, когато се спаси с ковчеже и видимо вярваше, че предстоящата седмица ще й бъде последна в играта. Но се събра, стегна се, мисля че и "другарството" с Ивайло, макар дошло малко по принуда също й вдъхна кураж. Тя прие доста по- мъжки отиването си на блатото в сравнение с Митко и ветеринарката. Надявам се, честно казано да не вземе страната на жените, макар че на пръв поглед наистина изглежда по- изгодно за нея.
За Гордиенко всичко сте казали, тя всъщност дори няма да има пълна седмица, в която да се възползва от облагите си, предвид че ги получи средата на седмицата. Беше страшно нелепа, обяснявайки как човек трябвало да знае, кога си струва да преглътне болката и да се бори. Само, че тя беше принудена да го направи, защото тя изначално тотално се беше отказала, но беше пропуснала да изкоментира ритрийта си с продукцията Grinning
Надявам се Калин да получи възможност за пълна капитанска седмица, в която да се наслади на емоцията да бъде капитан, да си мине и през капитанска битка, а не да остане само с това проформа капитанство, в което беше единствено нагърбен да дава два гласа вместо един и видимо не му беше приятно.
Надявам се и Чикагото и Алекс да се върнат.
Иначе продукцията не ме изненада с това, което предложи на "пазара". Тя винаги за един е майка, за друг мащеха. За едни 15кг ризи, други припкат волни като кошути, за един второ място на елиминация- блато, за друг 50 гроша и връщане в племето, та и тук така, за Горди имунитет, постеля и пълен стомах, за другата с донадените грошове- само имунитет.
Интересно ми стана от промото, Сапунджиева какво я кръщават, че така се беше разчуствала.

# 703
Не става въпрос за самономиниране, а за избор кой да отиде на битка при равни гласове.
Ако Наталия беше гласувала за него, стават четирима с по един глас.

Наталка и тя отмъстителна. Защо не даде гласа си за Калин и тогава той като капитан трябваше да каже кой е втория номиниран.
А тя толкова бързо изстреля номинацията си за Чикагото, сякаш някой да не й отнеме "и хляба, и ножа". Дай на човек малко власт и ще видиш колко струва!

Това щеше да бъде много по-гадно! Да трупне тая тежест на раменете на Калин, няма що. Той не иска да праща на елиминации нито Лапунов, нито Ръждавичка, нито Чикагото. От неудобство щеше себе си да прати.

До колкото знам, няма право да се самономинира.

# 704
  • някъде другаде
Чудя се защо дадоха на Гордиенко тези удобства , като още на играта казаха , че и няма нищо по мнение на лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт