💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 42 293
  • 1 206
  •   37
Отговори
# 735
Не мисля, че Ивайло го играе жертва и не се е снишил. Просто е достатъчно интелигентен да знае, че няма полезен ход за него, така че просто е приел, че има силна коалиция от другата страна.
Мисля, че се държи достойно и адекватно в тази ситуация. Дори, когато мислеше, че него ще изпратят на блатото го прие мъжки.
Все повече започвам да го харесвам.

Ивайло малко жертва го играе, снишил се  е в момента сякаш.

# 736
На Наталия за 50 гроша можеха да й дадат имунитет. За 100 гроша вихяме какво се напазарува. Да, ясно е защо 100, защо заем и т.н.
Мен друго ме учуди. От кога плоскостъпие се лекува на креват?! Щото стелките й бяха достатъчни. Защо креват? Риторично питам. Знам отговора.
Изроди.

# 737
Можеха, разбира се! Как на Мани 1.0 за 100 гроша ѝ дадох именитет за 2 седмици.
Очаквам, че някаква роля е отредена на Ръждавичка и на Дино Милостивия. Ще се напомни за тяхната добрина.

# 738
Зададоха на Симона проблема с вагонетките, но обърнат, с далеч по-лесно морално решение. И тя обърна стрелката към петимата вързани включително себе си

# 739
Според мен Чикагото си заслужава да отиде на елиминация. Упрекваха жените че мрънкат, а той също мрънка, дели се от останалите, даже им се дразни. Феномените бяха относително задружни, докато не видяха кофтито страна на продукцията. В такива условия се вижда кой кой е. Лошото на социалната игра е, че отпадат физически подготвени участници, а се бутат напред слаби играчи. (заради стратегии)

# 740
А тоя амулет на Ръждето с какви функции беше, че съм забравила вече?

И защо си мисля, че тя каквато е горда, няма да го използва и накрая някой друг ще се облажи с него Joy

# 741
А тоя амулет на Ръждето с какви функции беше, че съм забравила вече?

И защо си мисля, че тя каквато е горда, няма да го използва и накрая някой друг ще се облажи с него Joy
Може да анулира всяко решение взето от племето и да направи еднолично такова

# 742
Гордиенко дали осъзнава, че всичките тези "удобства" си ги купи благодарение на Калин?

# 743
Аз догледах днес епизода и останах потресена.

Явно Гордиенко е някаква връзкарка. Няма друго възможно обяснение. Що за привилегия.

Изключително дразнещ персонаж е това момиче. Липсва адекватна самооценка.

Чикагото колкото и да ми е дразнещ като персонаж на трасе няма грешка, и не мрънка когато не е уместно.

# 744
  • На Изток от Рая
И аз съм на мнение, че на Ръждавичка и беше подшушнато от продукцията да си даде грошовете. Тя дори за миг не се поколеба, не помоли да помисли, а с каменно изражение си даде грошовете на  Ралица. При Наталия също нямаше дилема и с глас на първокласничка помоли да ѝ "услужат" с 50 ст.
За Гордиенко всичко сте казали, добре ѝ "постлаха" Продукцията, само не разбрах как храната ще ѝ помогне на плоскостъпието😂.

# 745
  • тук, на мястото си
Всички са заедно в изолатора, трите кокошки мърморят, криво им е, искат мъжете да им правят легла, едва ли не да ги люлкат. Ръждавичка го каза "не са джентълмени". Как тогава да не мърмори Чикагото? Явно никак не може да търпи нито Гордиенко, нито Наталка. Те за търпене ли са?

# 746
Ох, хора… не знам вече да се смея ли, да плача ли, или просто да си изключа телевизора и да си гледам сериалите 😒. Ама понеже съм си любопитна, пак седнах снощи и какво да видя – пълна гавра с правилата в "Игри на волята"!
От самото начало се знае уж има строги правила. Ама сега какво стана? Те вече всичко си решават на коляно, както им дойде, както им е угодно и – хайде да не си кривим душата – както им е изгодно за техните любимци.
👉 За Гордиенко да кажа първо: момичето иначе хубаво, ама айде стига вече с това „болна съм, немога, лошо ми е“… Всяка седмица едно и също, а междувременно цялото племе пада, мъчат се, загубиха важни битки. И после какво? На съвета Ралица, уж голямата моралистка, изведнъж ѝ предлага: „Ето ти, душичке, имунитет, легло и храна за скромната цена от 100 гроша!“ 😳. И тая го прие без да мигне! Ми извинявайте, ама аз ако съм на мястото на останалите във Феномените, ще ми се обърне стомахът. Тя е виновна, че падат, а накрая – награда като за принцеса?! Това не е честно, а и е изключително безочливо от нейна страна да приеме. И какво следва? Само минути по-късно – нова "изненада" от продукцията. За Наталия – имунитет срещу 50 гроша, ама не й стигали. Трябвало и Ръждавичка да даде още 50, иначе не може.🤦‍♀️ Прецакват момичето и това на сто процента е подшушнато от продукцията, за да не се замисли момичето. Извинявайте, ама това сериозно ли е? За едни – 100 гроша = имунитет + легло и храна, за други – 100 гроша = едва-едва един имунитет и то с услуга от друг играч, прецаквайки го? Къде е логиката, къде е справедливостта?
Абе, аз колкото повече гледам, толкова повече ми става ясно – правилата вече не съществуват. Играта се пише в движение, според това кой е удобен на продукцията. А Гордиенко и Наталия явно са от „ценните“, защото ги пазят като писани яйца.
Ние като зрители докога ще търпим тая подигравка? Гледаме уж риалити, а то сценарий по-зле от сапунка. Срамота е, защото форматът иначе е много хубав и можеше да е истинска битка на характери и стратегии, ама с тези бутафорни „изненади“ вече почва да губи смисъл. Ами какво да ви кажа… или продукцията да си извади сценариите на масата и да ни каже „играете по нашите правила, точка“, или да върнат честната игра, че иначе няма смисъл да гледаме. #Игринаволята7 #Игринаволята #Феномени #Гордиенко #Наталия

# 747
  • Буркина Фасо
то е от ясно по-ясно - играе се по техните правила, а не по нашите.

# 748
И за да види потребителя, който каза, че гледаме предаването, за да хейтим, че можем и да харесваме някого:
  Снощи Калинчо беше прекрасен! Не съм доволна от монтажа обаче, защото изрязаха минаването му по въжената стълба. На реденето на дъските се забави, защото още първата пасна на грешното място. Отново не пропуснаха  възможността да се изкажат колко бил глупав. Нищо! Нямало кавалери, ама Калин изчака Гордиенко и и помогна да се качи на понтона. Заслужаваше да стане капитан по нормалния ред, а не така аварийно.  Явно племето започна да го оценя. Гордиенко подчерта капитанството му да свършело до края на седмицата, хм. На съвета колко деликатно номинира Алекс, не иска никого да засегне, душичка.

# 749
Всяка година ние протестираме срещу игрите на Продукцията, казваме, че няма да гледаме повече никога, но на следващата година пак сме пред ТВ-то и пред клавиатурите.

Общи условия

Активация на акаунт