💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 42 710
  • 1 214
  •   87
Отговори
# 795
Много дразнещ епизод. Гордиенко яде "насила", за да поведе племето към победа. Алекс вся раздор на блатото и то с характерния и махленски, скандалджийски маниер. Не ми се гледа просто ...

# 796
Щото Димитър как я уважава ама, 2 седмици не спря да я уважава

# 797
  • На Изток от Рая
Тоя доктор ме убива, ще играе за да победи своите, а не противника

# 798

Фен на Йоанчето а? Ако беше слушал приказките на Александра щеше да разбереш каква е нейната изгода да отиде при Димитър. Това е игра на оцеляване, а не игра "най-добрият ми приятел" и "да ми е чиста съвестта пред някой който съм срещнал преди 5 дена".

# 799
  • В Града на Липите
Нормално е да се сърдят момичетата. Бяха си наредили чудесно играта. Имаха си и двама за гонене, с Александра трима…
Евала на Димитър, че успя да я привлече. Щеше да е супер елементарно да се примири и да не опита. Не го харесвах, но не бил толкова глупав.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:09 от hrissi_sz

# 800
  • Варна
Радостина се дразни, ама вие си я пожелахте

# 801
Няма какво да се сърдят. Всеки се бори за себе си. Те едва ли не изкараха, че Александра е прелъстила Димитър. А той я вербува. За Александра е по-добре да играе с Димитър и Дечо. В крайна сметка това, че Йоана и Радостина са се мъчили по-дълго на блатото, не значи, че другите трябва да се предадат без бой.

# 802
Тия игри, ако си в подходяща коалиция, са за скипване. Прецакват ходилата и петите за седмици напред.

# 803
Кристиян може да блесне тук

# 804

Фен на Йоанчето а? Ако беше слушал приказките на Александра щеше да разбереш каква е нейната изгода да отиде при Димитър. Това е игра на оцеляване, а не игра "най-добрият ми приятел" и "да ми е чиста съвестта пред някой който съм срещнал преди 5 дена".

Нкаква изгода няма Димитър ще влезе на следващата битка, нея ще я изгонят на съвет а ако в някаква алтернативна реалност и тя някак влезе пак ще я третира както  се знае

# 805
Гадна битка, но съм виждал и по-ужасни в чужди риалитита. Особено щом им позволяват и да си местят свободно краката.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:56 от AlPacino

# 806
Крис наистина е стабилен. Май ще има зелен съвет

# 807
  • Варна
Защо няма опора според номера на обувките?

# 808

Нкаква изгода няма Димитър ще влезе на следващата битка, нея ще я изгонят на съвет а ако в някаква алтернативна реалност и тя някак влезе пак ще я третира както  се знае

Дори и да спечели Димитър, първият вариант е да останат двама на двама, което не я гони. А ако продължава спечелилият да изпраща човек на блатото, в зависимост от това кой изпрати Димитър шанса е огромен този човек да играе с Александра, като играч когото познават и смятат че могат лесно да бият. В който и да е вариант за нея е безсмислено да ходи с трите чайки.

Ако бяха чак такива стратези, щяха да кажат на Томи да прати човек който да играе с тях, а не "някой слаб". Ако беше върнал Мирослав, сега щяха да изгонят Димитър, после пак някой от тях щеше да влезе и пак щяха да имат предимство 3-1 или 3-2.

# 809
  • Sofia
Колко малко струва достойнството продадено за филия хляб, пред 6 гладни човека.
Нищо не струва, когато го нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт