💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 51 462
  • 1 291
  •   4
Отговори
# 1 050
Искам да се върне Доктора само да видя революцията, знам че той за стратегията играе. Но мисля че е по-издръжлив от Алекс, тук това ще играе и тъпите варели...

# 1 051
Много тежка битка. А и двамата вече се задъхват.

# 1 052
Варелите ще препънат доктора

# 1 053
Дървен философ и дървен стратег.

# 1 054
  • Варна
Много тежка битка. А и двамата вече се задъхват.
Като чух пет обиколки 😲

# 1 055
Това с варелите на такова разстояние определено е за по-висок човек ... много ме е яд. Въобще не мисля, че играта е за доктора направена...

# 1 056
  • София
Не знам за каква революция бленува Доктора, ама Д-р Коеджикова по-скоро зае мястото на Карина. Отново очаквам игра между нея и Д-р Пекин. Двете са доста близки.
По-скоро можем да станем свидетели на смесена коалиция. Д-р Петров, Дино, Д-р Пекин и Д-р Коеджикова. Оригиналните Лечители.
Но там не е лесно да се предвидят нещата.

# 1 057
Някои от жените са с доста лоши кожи отблизо и се чудя дали им се отразява стрес,  локации, храна?

Да, повечето са пъпчасали много.
Иначе при гинеколожката при която ходя, случайно се заговорихме, каза че няколко девойки от игри на волята ги лекува тя.
Вика страшно е. Течения, нямат цикъл..

# 1 058
Както винаги 1:0 за варелите!

# 1 059
Явно не са само халките, Доктора е силен само в собственото си въображение, но килограмите и годините все пак ще натежеят

# 1 060
Не знам за каква революция бленува Доктора, ама Д-р Коеджикова по-скоро зае мястото на Карина. Отново очаквам игра между нея и Д-р Пекин. Двете са доста близки.
По-скоро можем да станем свидетели на смесена коалиция. Д-р Петров, Дино, Д-р Пекин и Д-р Коеджикова. Оригиналните Феномени.
Но там не е лесно да се предвидят нещата.

Оригиналните "лечители" имаш предвид. Ама то такава смесена ще е най-умното нещо, защото да са против, като могат заедно.

# 1 061
  • София
Доктора май си отива...

# 1 062
  • София
Д-р Петров е много добър на пъзелите ама явно не е тренирал твърде усилено при Фифо. Доста пропуски има.

# 1 063
Отборът на Фифо

# 1 064
Някои от жените са с доста лоши кожи отблизо и се чудя дали им се отразява стрес,  локации, храна?

Да, повечето са пъпчасали много.
Иначе при гинеколожката при която ходя, случайно се заговорихме, каза че няколко девойки от игри на волята ги лекува тя.
Вика страшно е. Течения, нямат цикъл..

Много ми е жал за жените, за кожата, за хормоните им ...тези неща после с години не се оправят. Петна по кожата, пъпки и акне ...много тегаво. А това, че нямат цикъл ....Не знам с какъв акъл влизат в това предаване да ги тормозят и унижават така.

Общи условия

Активация на акаунт