💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 391
  • 1 255
  •   40
Отговори
# 1 245
Само-поправка: Дино е Риби, по някаква причина бях написала Везни, сори ако съм объркала някого Simple Smile

Още зодии:  

Доктора - Козирог
Дино - Риби
Ивайло - Овен
Дечо - Телец

# 1 246
На промото Ръждавичка казва нещо от сорта на "Умряхме си тука, умряхме си тука". Сигурна съм, че това е реакция след завръщането на Алекс Joy Горките сини.. утре пак ще влачат Гордиенко и Алексчо по терена...

# 1 247
  • София
Обаче за днешната кастинг битка бяха приближили последния варел в сравнение с това както бяха на елиминационната. Joy
Едно птиченце ми прошушна преди малко, че доктора само там е загубил малко повече от 7 минути спрямо Агрофитнеса, които точно за тази битка са нищо работа JoyJoyJoy

# 1 248
Карина отиде на блатото и изведнъж непрежалимо и домъчня за детето. Да я изпращат да си ходи, крайно неприятна и, колкото и да нарича грубостта си искреност, си остава просто искрено груба.
Сапунджиева и тя, от злоба я била пратила Александра там. За какво да праща мъж като е силно вероятно да се върне така или иначе. Жал ми е само за Дечо, сред толкова кокошки, всички до една онеправдани, надали се издържа лесно Grinning
На битката днес бях неутрална, предния сезон не гледах и за Кралев не знам нищо, но от техните и ваши коментари разбирам, че е по- скоро недолюбван. Другия се представи окау, но без да блести особено с нещо.
Битката за другата седмица изглежда като за жълтите с техния отбор юнаци, но се надявам да не са втора седмица на резиденцията, като че ли.

# 1 249
Тя като не ги праща, сякаш ще са и' вечно признателни и има някакъв шанс да не глауват за нея. Ако пък някой дойде от блатото тя пак е най-вероятният пътник.Шансът и' беше точно да прати шопа, да се разпадне неговата коалиция, а тяхната с Ивайло  да се разрастне и да вземе контрола

# 1 250
^^ Да, нещо подобно се получи.. за съжаление.., все едно локацията има някаква стойност, МЕГА глупаво и жалко за Карина. Ако е на блатото = детето й липсва и трябва да си ходи при него, ако е извън него, пак й липсва..нали, но може и да не си ходи........... Тази жена не е на себе си или игрите й идват в повече, или пък Продукцията прекалява с предимството си да излъчва кадри как ги устройва Sad

А аз и друго забелязах, за фенките на гладката кожа, успелите мъже, мускулите и перфектният външен вид, което размечтава дамите, макар и просто това да е поредната илюзия.. КРИСТИАН
Само аз ли забелязах този ултра злобен коментар към Кралев.. нещо Калъф, нещо абе "мамк.. т."
Изглежда мечтаният мъж, може да бъде и много тъпо и злобно к...е всъщност, така на първо четене явно и пошляпва изгората си... НО както знаем - няма случайни случайности!

В понеделник ще си гледаме племената, стига блатни и кастинг интриги. Звездавичка се включва и Моля да приключим с дерзанията Innocent

# 1 251
На промото Ръждавичка казва нещо от сорта на "Умряхме си тука, умряхме си тука". Сигурна съм, че това е реакция след завръщането на Алекс Joy Горките сини.. утре пак ще влачат Гордиенко и Алексчо по терена...
Интересно на кого го казва, видяхте ли? Момичето до нея не ми заприлича нито на Гордиенко, нито на Наталия.

# 1 252
Зависи, ако беше шътнала Жоро, Томи можеше да успее да стане събирателна за коалицията им и да прикотка обратно разколебаните момичета, оставайки 4/3 в тяхна полза.
А така без Сапунджиева, Николета е твърдо пътник и тя сама си каза, че ще търси път към Ивайло & co. А и не видяхме за жалост никой от разговорите на Александра относно това кого да прати на блатото. Ако е говорила наистина с Жоро ми е интересно какво й е казал той.

# 1 253
Можеше но имаше различни варианти. Сега тримата мъже са здраво споени и дори всички останали да се обединят ще пращат по 1 от коалиция и познай кой ще избират за противник мъжете

# 1 254
Гледам на запис. Идеята на Ол старс не беше ли да се съберат най-силните и запомнящи се участници от всички сезони? Кралев не е от тях, не помня да се е отличил с нещо. Нямат желаещи да участват ли или търсят дразнители,с които да разнообразят? Ако е така,да очакваме ли кастинг и на кукловодката Simple Smile ?
40K0B0K0, и аз забелязах някои злобни и странни коментари от Кристиян. Имаше и много гадно изказване от него за Бенковски в един момент,даже изпсува . Явно е доста прикрит и добре се владее. Дава вид на хладнокръвен и спокоен, но в напрегнати моменти се изтърва. Тепърва ще разберем.

# 1 255
  • София
Кристиан нарече Бенковски "кавал", щото не си хващал топката още във въздуха, а я гони по земята. Grinning Нервозен тип ми се стори днес.

Общи условия

Активация на акаунт