💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 45 489
  • 1 261
  •   25
Отговори
# 1 230
Айде да ни е честит първия блатен за догодина Yum

# 1 231
  • тук, на мястото си
Как ще оставят жълтите да стартират със закъснение, даже по възможност да ги турят направо на финала на битката.

# 1 232
Изненада ме формата на Кралев, но той все пак има опит. Забелязах обаче, че Бенковски непрекъснато си подобряваше най-слабата дисциплина - варелите. Първият път беше плачевен, а всеки следващ път все по-добре и петия път ги мина все едно е Леголас Simple Smile
Онзи имаше и по-добра техника на стрелба с топката. На количките се оказаха равни. И двамата закъсаха на последната. А на Бенковски грешката беше, че напусна коловоза и с най-тежката количка подкара по напълно нов път, без утъпкани следи.

# 1 233
Уви! Само продукцията може да изкара шопа от резиденцията

# 1 234
Няма да е изненада ако Кралев е приел сума за да участва и падне.

# 1 235
  • тук, на мястото си
Кога даваха завръщането на Алекс при сините? Пропуснала съм го. Какви бяха реакциите?

# 1 236
  • В Града на Липите
Пак борба с варели. На жълтите сигурно с два по-малко. Ще съм за сините.
Кога даваха завръщането на Алекс при сините? Пропуснала съм го. Какви бяха реакциите?
Приседна им рязко манджата. Единственият й съюзник й се зарадва. Томи започна да се тъпче и да си събира багажа.
Опс, не прочетох сините Grinning тази седмица е завръщането на всички Алекс

# 1 237
  • София
Шопа пък към Бенковски: "Да не си спрял!" Grinning

Йоана не знам каква хитрост вижда в изпращането на Георги на блатото, за мен нямаше да е никак умно...

Приседна им рязко манджата. Единственият й съюзник й се зарадва. Томи започна да се тъпче и да си събира багажа.

Това беше жълтата Алекс, а се пита за синия. Grinning

# 1 238
Колко пък да е сигурно участието на новия, дето говори на забавен кадър?
Всички сигурни от миналата година са на блатото.

Язък за Кральольо.

# 1 239
Дам, честито блато 8 за Бенковски, да започва тренингите с борба срещу инксектите, както и дрънкане на глупости по цял ден Laughing

На блатото в момента са на яка далавера, имат си сосно китарисче за вечеря Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Топ за епизода. Китаристчето: "Сапунджиева е много силна, цялата е във вени..." SatisfiedSatisfied

# 1 240
Единственото интересно в епизода беше промото за следващия.

Уж гледам, но завръщане на Александър при сините накрая на вчерашния епизод няма.

# 1 241
Нямаше завръщане на Александър.

# 1 242
Не се е върнал Алекс още, до понеделник ще пътува.

Йоана не знам каква хитрост вижда в изпращането на Георги на блатото, за мен нямаше да е никак умно...

Вероятно като силен играч и лидер на противниковаата коалиция на Александра ако им е разказала как стоят нещата. Според мен щеше да е силен, коалицията вероятно щеше да се разпадне  и някои да отидат при нея и Ивайло. а изобщо може би единствения начин да се отстрани шопа е прз блатото - изометрия, баланс и после съвет, чрез елиминационните ще е много трудно

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 21:40 от spidrer

# 1 243
Няма да е изненада ако Кралев е приел сума за да участва и падне.

За мен ще огромна изненада.Няма как да повярвам в такова нещо.Кралев е с огромно его, за да продаде победата.Освен това не е закъсал за пари.

# 1 244
На промото Ръждавичка казва нещо от сорта на "Умряхме си тука, умряхме си тука". Сигурна съм, че това е реакция след завръщането на Алекс Joy Горките сини.. утре пак ще влачат Гордиенко и Алексчо по терена...

Общи условия

Активация на акаунт