Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 611
  • 334
  •   1
Отговори
# 180
Ние с Anjela нали се отсрамихме вчера и вече сме стари пушки  Sunglasses Laughing Май следващата срещичка я споменахме за след седмица-две, че покрай тия празници организацията ще издиша...  Wink Ама я гласим за петък, че нали вечерите през седмицата са все с нещо заети - да видим петъка как ще се измъкнат хората с ангажименти  Wink
Така че хора, мислете за петък на открито  Simple Smile Кой петък - Божа работа  Thinking Party

# 181
  • София
Хаха Роксан добре ги нареди  smile3534
Доколкото разбирам проблема на заетитие (Притито не го броим че и то стара пушка) та явно е бил в процеса да се пресрамим и да додем а  Mr. Green
Така че можем да опитаме и с друг ден и не само с петъка  Laughing Peace

# 182
Оф, бее...... smile3534 аз не помня да съм обяснявала колко съм заета  newsm08
предполагам, че и има извинителни причини за неприсъствие, все пак... smile3506

# 183
Хаха Роксан добре ги нареди  smile3534
Доколкото разбирам проблема на заетитие (Притито не го броим че и то стара пушка) та явно е бил в процеса да се пресрамим и да додем а  Mr. Green
Така че можем да опитаме и с друг ден и не само с петъка  Laughing Peace

А така, намери се някой да ме защити Hug
За другия път - няма измъкване, обещавам!

# 184
ЕЙ ВАРНЕНКИ, МУШМОРОЧЕТО Е НА МУРЕТУ ВЕЧЕ И ПИТА ОТ КОЯ СТРАНА НА КАТЕДРАЛАТА Е СРЕЩАТА!!! МОЛЯ ЗА СПЕШЕН ОТГОВОР НА ЛС.
ГЕРИ-МЕРИ ДАЙ СИ ТЕЛЕФОНА ДА ТИ СЕ ОБАДИ АКО НЕЩО СЕ РАЗМИНЕТЕ!
БЛАГОДАРЯ!

# 185
Аз много се надявам следващата срещичка да я направим вторник или четвъртък, за да мога и аз да дойда  Blush
Много искам пак да ви видя  Hug

# 186
Момичета дайте да си организираме нещо пак че аз все не мога да дойда и ми е домъчняло за вас  Sad

Деси мила по твоя заръка Mr. Green
предлагам дата 10.05 /четвъртък/
хайде да видим какво ще измислим и ще успеем ли изобщо нещо да организираме  Crazy

# 187
  • София
Коремчо го бройте Simple Smile Засега поне няма проблем, ако нещо се появи ще докладваме   Flutter

Даже почвам списък:

1. ДесиТ
2. Рошко
3. Елпет

# 188
Момичета дайте да си организираме нещо пак че аз все не мога да дойда и ми е домъчняло за вас  Sad

хайде да видим какво ще измислим и ще успеем ли изобщо нещо да организираме  Crazy

Аз съм ЗА  Peace

# 189
Коремчо го бройте Simple Smile Засега поне няма проблем, ако нещо се появи ще докладваме   Flutter

Даже почвам списък:

1. ДесиТ
2. Рошко
3. Елпет

И Морги, разбира се, която още не е пуснала снимките от предната среща!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Но ще го направя!  Mr. Green

# 190
Хей, включете ме и мен. Идвааааамммм...

# 191
  • София
Аз отпадам, тъй като съм нощна, но с удоволствие ще гледам снимки после.

# 192
Ооооо, супееееер имаме си нова срещичка  newsm44
Чакам с нетърпение да дойде 10.05.
Рошко , благодаря ти  Hug

# 193
  • София
Та значи:

1. ДесиТ
2. Рошко
3. Елпет
4. Верич
5. Морги
6. Прити

Къде са Анджела, Роксан и Комиксчето Laughing? И мома Катеринка, дето нещо ни игнорира  Crossing Arms

# 194
Роксан се явява по служба!  Simple Smile Момичета, аз за четвъртък няма да успея, заради моя проклет испански.
А и не съм много компания за слънчевото ви настроение... моята хубава принцеса Роксанка, любимката ми, една прекрасна бяла персийка... издъхна в ръцете ми в петък през нощта. Задави се с нещо и... за 2 минути я нямаше вече, а аз нищо не можах да направя   newsm45
Може би трябва да си сменя ника... боли... но не мога  smile3518
Извинявайте, че ви развалям темичката. Искам само да напомня това, което знаем, но забравяме, забързани в ежедневието - всеки миг с тези, които обичаме, е подарък, единствен и безценен, нека му се радваме сега - той няма да се повтори  sun

Общи условия

Активация на акаунт