Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 590
  • 334
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ох Стели на мен пък на море ми се идва душеееее, ушите ми плющат даже ама на... Таз година люлка  Mr. Green Догодина живот и здраве ше го водим бебона на море и ша гледами цирк  Mr. Green

# 241
Момияета, Калоян е с 40 градуса и,ако до 10ти не му мине това чудо, няма как да дойда  Cry
Пишете ме несигурна  Rolling Eyes

# 242
Момияета, Калоян е с 40 градуса и,ако до 10ти не му мине това чудо, няма как да дойда  Cry

Кали, стискам палци, Калоян да се оправя бързо! Сега това е най-важното. Пък, ако не успееш - срещи тепърва ще има много! Прегръщам те!  Hug

# 243

Стискам палци малкия да се оправи до срещата! Hug Praynig

# 244
  • София
Кали, стискам палци, Калоян да се оправя бързо! Сега това е най-важното. Пък, ако не успееш - срещи тепърва ще има много! Прегръщам те!  Hug
Дано! Hug

# 245
И аз за сега съм сигурна, но едва ли ще успея да дойда в 18:30...стига мъжО да не ми спретне някоя изненадка....

# 246
Благодаря, момичета, наистина и аз се надявам да се оправи, а и много ми се идва  Hug

# 247
Резервацията е направена!!! Да обобщим :
Среща на Софийските кукони на 10.05.2007 г. /четвъртък/ от 18:30 часа в О'Шипка на ул. Будапеща 13  Laughing/ !!!   Резервацията е на името на Вяра Станева маса № 12, намира се в къщата, зад бара, самостоятелен салон. Много исках да запазя места на открито, но ми казаха, че ако завали по това време няма къде да ни сложат вътре и за това реших да не рискувам с това преобладаващо време.  Embarassed
за pretty   love001

1. ДесиТ - ок
2. Рошко - ок
3. Елпет - ок
4. Верич - ок
5. Морги - ок
6. Прити - ок
7. Мома Катерина - ?
8. Кали - ?
9. korNeliq - ок
10. Комикс - ок

# 248
Верич, благодаря ти много!!! Супер си!  Hug Hug Hug

# 249
Браво Верич - страхотна си Hug Hug Hug

# 250
супер, veri4.
Добре си решила да е вътре, напоследък следобяд вали доста. Hug

# 251
Верич, мила страхотна си  Hug
Хайде вече да идва четвъртък, че много искам да си ви видя  Hug

# 252
АЗ ПОВЕЧЕ СРЕЩИ В ПЛОВДИВ НЯМА ДА ПРАВЯ.ПРЕДЛОЖИХ ЗА ПОНЕДЕЛНИК НИКОЙ НЕ СЕ ВКЛЮЧИ ОСВЕН КАТЯ.НЕСЕРИОЗНИЦИ smile3516

# 253
Мацки аз имам малко спънки, е.т. майка ми вчера я вкарахме в болница и се налага да излезна в отпуска за да гледам малкия. Не съм сигурна, че ще мога да влезна до утре във форума за да видя дали има разни промени по срещата. Ако има ще помоля Деситка да ми звънне!!!

А на срещата със сигурност ще дойда може би с малкия, а може и без него, там съъъъмммм... Дано "Американския наблюдател - свекито" се навие да го гледа...

Усмихнат ден...

# 254
Veri4   - дано всичко с майкати е ОК! Praynig Praynig Praynig
Ще те чакаме! Hug
Аз ще дойда направо в заведението към 19ч

Общи условия

Активация на акаунт