Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 585
  • 334
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Veri4   - дано всичко с майкати е ОК! Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 256
Верич, мила дано твоята маминка бързо се оправи и отново много да ти помага  Grinning Разбира, че ще ти звънна ако има някакви промени  Hug

# 257
Верич, дано всичко е наред.  Hug

Аз ще дойда направо в пицарията към 18.30-19.00 (най-късно).

# 258
  • София
И аз съм там  Peace

# 259
О'Шипка! newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
очаквай утре опълченките  Mr. Green
Роши ще го изкушават с пицарии а  Twisted Evil а аз лунувам ама и ден избрах  ooooh!

# 260
1. ДесиТ - ок
2. Рошко - ок
3. Елпет - ок
4. Верич - ок
5. Морги - ок
6. Прити - ок
7. Мома Катерина - ?
8. Кали - ?
9. korNeliq - ок
10. Комикс - ок

Какво мома Катерина,бре?И какви са тия препинателни след името ми? Crossing Arms
Нали казах,че шъ дода.
Даже ще доведа и една колежка-дружка.
Ако закъснея,поръчайте ми всичко в менюто от 5-та до 10-та страница.

# 261
Катьо ми ти както си почнала в 9-я месец може да се пуснеш по надолнището и право в Плоудиу да се спреш Joy

# 262
Уф, момичета...  newsm45 Както писах в седмичната - разболях се. И много се съмнявам, че ще успея за срещата. Може би ще е по-добре да пазя леглото. А и да не ръскам гадни вируси наоколо. Така че, ако не стане чудо и не се оправя съвсем - ще остана за другия път.  smile3518 Weary

# 263
  • София
Ау Морги много съжалявам миличка Sad
Пиши ми на кю-то ако можеш  Hug
Кате мар моме, нема ли да оставиш нещо и за мен бре? Shocked

# 264
Morgy  - ако не се чувстваш добре, ще го оставим виждането за другия път!
Стискам палци да се оправиш бързичко! Praynig Hug Heart Eyes

# 265
Морги, мила бързо оздравявай  Hug Hug Hug
Много исках да си те видя, но  Sad следващия път да си напълно здрава и с малко коремче  Laughing Hug
А сега elpet и Катеринка ще се видят в чудо, като всички останали ги заопипваме за късмет  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 266
Морги, наистина е по-разумно да се полекуваш, а на следващата среща с бодра песен... Heart Eyes

Моме Катеринке  #Crazy голям апетит ти се е отворил  Laughing

Да нося ли фотоапарат? Между другото....да ви предупредя, че съм голям заплес и малко притеснителна....и ако видите едно високо, русоляво с черна дълга спортна пола и червена торбичка ESPRIT да се оглежда като паднало от Марс...подайте ми сигнал, ако не ви представлява трудност, щото ако не си харесам никоя групичка ще предпочета да си тръгна, отколкото да попитам.... Rolling Eyes

# 267
  • София
ше си тръгнеш ти, айде де.
аз днес съм с дълга бяла пола и черна тениска. отличителен белег- коса дълга на опашка и корем (голем) опънал черната тениска. така че не си тръгвай а виж де е корема  Mr. Green
за фотоапарата сум за щото аз моя го забравих тоз път  ooooh! Blush

# 268
Добреее, ще търсим ансамбъла в черно и бяло....и покрай него бременно коремче.... Laughing

Ми такава съм си аз...шматка... Sunglasses

Ще взема фотоапарата, окей!

# 269
  • София
Morgy да оздравяваш бързо и другия път на линия Hug
DesiT ама как хубаво си го казала за пипането на коремчета, ох само да дойде довечера Crazy
комикс  и аз носа фото, как може да не се запечати първата ми среща с вас  Blush

Общи условия

Активация на акаунт