Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 593
  • 334
  •   1
Отговори
# 225
Кали аз имам линк към сватбения ни албум в подписа си, а от него долу на страницата със снимките има линкове и към други снимки. Сега съм с голям корем, това като гледам е ориентир за 2 от срещите  Mr. Green Проблем ако не дойда, виж на другите в подписите също, не помня кой имаше. На Рошко са най-пресни от кумуването  Peace
Мерси, Елпет, ще разгледам   bouquet

# 226
Няма проблем с мястото, само като се уточним, някой да пусне линк с карта Wink

# 227
  • София
И аз нямам претенции за мястото , а и немога да предложа нито едно място за което ще мога да осигуря резервация и затова оставам на вас  Blush , но засега имате моето пълно лично присъствие  bowuu

# 228
Аз съм за О'Шипка. Но ако трябват парички за резервациите, кой ще може да я направи? Ако не се лъжа обикновено искат по 10 лева за запазено място.

Кали, и аз имам снимки в подписа. Ааа, и малко по-назад в тази тема, Ели беше пускала снимки от последната ни среща преди десетина дни.  Hug

# 229
Аз ще се разходя утре в обедната почивка до О'Шипка на ул. Будапеща 13 и веднага ще ви  пиша дали съм свършила работа... Ако ми искат по 10 лв. аз имам да ги дам ама ми трябва и вашето потвърждение, дали всички ще имате възможност за такава сума?

Деситка не се спотайвай докато ти организирам обяда за утре.  Laughing

Последно питане, това ли е бандата?
1. ДесиТ
2. Рошко
3. Елпет
4. Верич
5. Морги
6. Прити
7. Мома Катерина
8. Кали
9. korNeliq
10. Комикс

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 16:40 от Veri4

# 230
  • София
Ми за момента аз нямам промяна, уви ако има ще е в последния момент едва ли не, така че ме брой  Peace

# 231
Верич, брой ме и мен. Там съм!  Hug

# 232
  • София
момичета, а за колко часа си говорим, защото на мен колата ми е на ремонт и ми е малко сложен превоза  Tired

# 233
Аз ще запазя за 18:30 часа, защото със сигурност ще успея да класирам за тогава...

# 234
Верич, брой ме и мен. Там съм!  Hug

и аз!
ама за коя о'шипка говорим?! ooooh!

# 235
Да обобщим :
Среща на Софийските кукони на 10.05.2007 г. /четвъртък/ от 18:30 часа в О'Шипка на ул. Будапеща 13 /за сега евентуално  Laughing/ !!!   
за pretty   love001

1. ДесиТ - ок
2. Рошко - ок
3. Елпет - ок
4. Верич - ок
5. Морги - ок
6. Прити - ок
7. Мома Катерина - ?
8. Кали - ?
9. korNeliq - ок
10. Комикс - ок

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 12:55 от Veri4

# 236
и аз съм с вас със сигурност поне за сега за О'шипка  Peace

# 237
  • БУРГАС
Малииии, как ви завиждам! Искам и аз! Ама няма! Пийте едно и за мен! Много ми домъчня за вас, да знаЙтИ! Hug
И да не забравите като се видите да се уговорите кога ще идвате към морето, че да ви видя!!!

А бургазлийки къв бой ще ядат, ама много ми бягат по тъч линията!!! Само да ви барнаааааа!!!

# 238
Аз съм там.   bouquetСамо да не ми спретне някоя изненада малкият, че снощи вдигна 39 градуса Т.  #Cussing out
Надявам се дотогава да се е оправило положението  Peace

# 239

Аааааааа, я това го знам! Не ми требе жокер . . . Laughing
10х Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт