Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 604
  • 334
  •   1
Отговори
# 210
За мястот и аз съм съгласна след понеделник да се разберем

а момичета Руми кате се изгуби  newsm78

# 211
  • София
kalli значи засега сме две  Stop , надявам се скоро и комиксчето да се присъедини към нас че и тя е от срамежливите hahaha Whistling
аз за мястото нямам претенции, само за часа да е след работно време, защото не ми се прибира до вкъщи и после пак на излизам  Rolling Eyes

# 212
kalli значи засега сме две  Stop , надявам се скоро и комиксчето да се присъедини към нас че и тя е от срамежливите hahaha Whistling
аз за мястото нямам претенции, само за часа да е след работно време, защото не ми се прибира до вкъщи и после пак на излизам  Rolling Eyes
Ааааа, не съм от срамежливите хич  Mr. Green
Но не познавам никой  Crazy Grinning

# 213
Тъкмо щях да ти се "скарам" Корнелийке, че позабрави нашите уговорки.... smile3516

Корнелийче, щом и ти, значи и аз....под ручка...и леви, леви...и с колата бих те повозила, ама не смея много да карам сама, че.... newsm12

Драсни едно на ЛС, къде в София си ситуирана....

# 214
  • София
Я каква група стана  Mr. Green И ако никой не отпадне до тогаз, мислете и къде ще се съберем на едно място Simple Smile
1. ДесиТ
2. Рошко
3. Елпет
4. Верич
5. Морги
6. Прити
7. Мома Катерина
8. Кали
9. korNeliq
10. Комиксчето

# 215
Момичета хайде да помислим и да обсъдим къде ще се виждаме на 10.05  Mr. Green

предложения ако е хубаво времето и ако е лошо  Rolling Eyes
аз съм пас нищо не ми идва на ум точно в момента  newsm78 освен вече посещаваните заведения  Mr. Green

# 216
алоо ПЛОУДИУ.Само аз и Катя ли ще сме бе.ей шъ ва смачкам Close

# 217
Аз нямам претенции мили момичета  Hug Не съм много в час със заведенията в София, че напоследък не излизам много, много... затова съм ЗА каквото и да предложите  Hug

# 218
  • София
Аз подметнах предния път за Баба Яга в градинката срещу Спортната палата (или БСФС) че  е навън и май има на места нещо покрито отгоре. Там обаче не знам как стои въпроса с резервето. Изпитаното е Моргито като запази ама за там не знам как. А лошото е че няма и как да ида да проверя, никак не ми е на път да не кажа изобщо Sad Та за хубаво ми е Бабата Яга а за лошо или резевра ако Морги е навита пак да ни запази или в Бара или в Мама миа на Шишман.  Peace Разбира се нямам против и други места  Hug

# 219
Какво мислите за Дивака? В Дивак 2, зад площад Славейков има една част, която е като закрита градина. Може би там? Малкия Дивак на "6 септември" има открита част, но няма толкова голяма маса като за 10 човека.

А за Баба Яга не успях да намеря координати в Нета, за да звънна да видя как стоят нещата с резервацията.

# 220
В Дивака 1 също е готино, но проблема с Диваците е, че не правят резервация....

Моето предложение е за О'Шипка на ул. Шипка 11 или ул. Будапеща 13 /където има и градина/...

# 221
  • София
Ами и двете мен ме кфят и Дивака и Шипката. Друго с градина е Угото което е на малките 5 кюшета, ако са я отворили де.
Верич а мислиш ли че в Шипка правят резерве? newsm78

# 222
Верич а мислиш ли че в Шипка правят резерве? newsm78
Да, правят, но срещу капаро, ама това едва ли ще ни спре, ще им дадем паричките за ментичка няма къде да ходим...  Party

# 223
За мястото на мен ми е все тая, където решите, все ще ми е уютно  Hug

Имам един малко тъп въпрос, но понеже не съм виждала нито една от вас, как ще ви позная?  newsm78 Някой ако има желание, нека прати някоя снимчица, да не изпадна в неудобна ситуация.

Преди няколко месеца се виждах с едни мами от форума (мамите-скиорки) и така се отправих към една маса с 4-5 момичета, които не си приказваха много и седяха леко неловко. Аз реших-това са моите хора  Grinning Отидох смело, казах им: Здравейте, аз съм Кали, вие сте от форума, нали?
А те:  Shocked Shocked Shocked "Моля?"

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Та така, за да не ми се случва втори път....  Crazy Mr. Green

# 224
  • София
Кали аз имам линк към сватбения ни албум в подписа си, а от него долу на страницата със снимките има линкове и към други снимки. Сега съм с голям корем, това като гледам е ориентир за 2 от срещите  Mr. Green Проблем ако не дойда, виж на другите в подписите също, не помня кой имаше. На Рошко са най-пресни от кумуването  Peace
Верич, ми аз съм "за", тоз път може и волност  да си позволя  Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт