Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 577
  • 334
  •   1
Отговори
# 270
комикс ако искаш ще ти дам тел на лични ако нещо случаййййййно се замоташ да звъннеш  Hug

Морги много съжалявам мила  Cry дано по скоро се оправиш и следващият път да си на линия  Hug
Кате Кате какво ще те правим тебе ама хайде аз нали няма да хапвам па ще те сместим с менюто от 5 до 8 страница става ли  Joy Joy Joy

# 271
  • София
Шъ барати коремите ама ку дойдити, иначе- йок.  Naughty Joy
За фотото нема лошо, нека са повече, че да се запечатим  Laughing

# 272
Ох, как ви завиждам за срещичката!!! А аз какво - ще се боря с правилни испански глаголи в сегашно време и изречения от рода "Искам да си купя розови вълнени гащи, колко струват?"  ooooh!
Ама... който се е хванал на хорото... Айде, снимайте се, и качвайте снимките да оплакнем очи малко. А направо може и следващата срещичка да уговорите  Simple Smile
Морги, мила, по-добре се пази, т.е, пазете се   bouquet Дано да се оправиш по-бързо  Hug

# 273
"Искам да си купя розови вълнени гащи, колко струват?"  ooooh!

newsm62 Рокси, ако си намериш розови вълнени гащи, непременно да споделиш... Joy hahaha

Миии, Рошко, ако не те притеснява да си даваш телефона на непознати....

Мъжо тази сутрин ми вика ако искам да съм идвала, да не сте си мислели, че съм някакъв бот... smile3532

# 274
  • v. turnovo
Момичета, пожелавам ви приятно изкарване довечера, а за нас не забравяйте снимкиии!!! Grinning Hug

# 275
"Искам да си купя розови вълнени гащи, колко струват?"  ooooh!

Мъжо тази сутрин ми вика ако искам да съм идвала, да не сте си мислели, че съм някакъв бот... smile3532

smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501

ООООООО, МОМИЧЕТАААА!!! Така се смях! Уахахахахаха! И аз се нареждам за розАви гащи, а пък щом са вълнени, направооо - цяла торба искам!!!  #Crazy #Crazy Money

Ох, Комикс, това, което е казал мъжа ти е удивително!  Joy Joy hahaha hahaha

# 276
Ох, Комикс, това, което е казал мъжа ти е удивително!  Joy Joy hahaha :hahaha

Той ми е такъв един удивителен  Blush Много си го обичам, въпреки че има дни, когато наистина ми опъва нервите до скъсване....

Пак го обърнахме на чат...ще ни секвестират....

Аз изчезвам да поработя, щото от сутринта не съм свършила работа за 5 пари....

# 277
Момичета, пожелавам ви приятно изкарване довечера, а за нас не забравяйте снимкиии!!! Grinning Hug

Мерси Hug Hug Hug

# 278
Аааааа,и аз се доредих да ви пиша.Тая работа ми скъсва вече големия з....к.На всичкото отгоре на Гошовден ми изстина кръста и ходя из хотела като Робокоп.Обадих се на чичо ми доктор-той рече "Да си се пазила,никви апчета". ooooh!
Остават ми 8 дежирства и се местя в офисче на спокойствие.Обаче няма да има парички.Вдигнаха ми осигурителния праг и от другия месец ще ми клъцкат 100 кинта от заплатката-минавам на пост и молитва,че мизерия.

Гледам-яко последователки от миналата седмица-ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООКОРЕМИЛИ СЕ МОМИ.
Морги,да се пазиш,че си ми обещала колички в Южния парк другото лято.Няма да се разхождам сама като зомби,я!!! Naughty
Аз отивам на чичо доктор сега,че най-сетне да ме отпочнат и мен с купищата изследвания.Довечера ще ви докладвам.

А за менюто-ми от 1-ва до 5-та страница е къркачката-вие се наливайте-полезно е за бъбреците.от 9-та до 15-та страница менюто е за Ели.

# 279
  • София
кате мила много си щедра, дано има и десерти там, че не знам  Mr. Green Hug

# 280
АМА КАТЬОО тва не е седмичната тема.объркала си се.копни си го в седмичната тема поста.уффф ма си шамандура само ядене ти е пред очите Joy

# 281
  • Бургас
Уважаема госпожо Сиракова, казвай къде ще ядем салати утре вечер, че днес съм на лунната диета и утре ще съм озверяла от глад Mr. Green Ако искаш може пак в ресторантчето до вас Laughing

# 282
  • БУРГАС
Можееее! Няма проблеми никакви! Където пожелаеш, аз и корема ще се дотъркаляме! Пак ли ще сме двечките или тоя път и Голделин ще се престраши да дойде?

# 283
  • Бургас
Не ще, бе Whistling Шматка е голяма той Crazy Ама като се върнем от почивката ще направим една срещичка у нас на домашна ракийка /и купешко винце hahaha/, и ще се "отпуши" Twisted Evil Ей така сума ти време го карах да излезем с една колежка и мъжа и - той - неудобно му било, не ги познавал, не знам си кво Crossing Arms Накрая се събрахме вкъщи и сега излизаме заедно почти всяка седмица, че и на почивка ще ходим заедно. Явно му трябва сериозен тласък от моя страна Mr. Green
Та ще сме си двечките и ще е удобно да сме пак във "Финес" Peace

# 284
  • БУРГАС
Е, хайде сега пък и не ни познавал! Знаеме се ний, ама...
Добре, последно - утре, 11.05 в 19,00ч. на Финес-а ще хапваме салатки. Който иска да идва, който не ще - да си седи у дома!

Общи условия

Активация на акаунт