Среща на новите кучета ---2 серия предлагам

• 11 587
  • 334
  •   1
Отговори
# 315
еее няма де аз съм сериозен човек на 18 вечерта си пристигаме ще направя всичко възможно на 19 да се видим единствената изненада може да са някои не споделени планове на мъжО #2gunfire
  bouquet

# 316
Кали,много си фотогенична - изглеждаш много мила
Аз ли?  Crazy
Ааа, мерси  Hug  bouquet

# 317
  • БУРГАС
ДО БУРГАЗЛИЙКИ!!! СРЕЩА НА 01.06 УСТРОЙВА ЛИ ВИ???[/color][/b]

Устройва ни ами! Айде, да се обадиш!

Мацкиии, ма много сте готини беееее! Сега, като ви видях и пак ми стана страшно мъчничко за вас! Айде да идвате на моренце, че да се видим! И как се успокоих, че не съм единствената дебеланаааа! И Катето не изостава, като я гледам! hahaha

# 318
  • София
Роше корема се прибра и се натъпа със сладоледче за десерт тия тортички там нещо не ми фанаха окото  Mr. Green Mr. Green

Голденце мила и аз това си помислих да ти кажа и да знайш мен ма е многу яд  Hug

Ууууу па сме убавици бре  Laughing Laughing Laughing Хеле корема  Joy

bouquet

# 319
Момичета кокичета  Grinning
Много ви благодаря  Hug Hug - изкарах си чудесно  Hug Такива сладурани сте всички, че не ми се тръгваше.
И снимките са супер  Grinning Абе всички сме супер  hahaha Joy

# 320
ма много сте ми убави бре.ейййй е гати и мацките тея ми ти софианки.браво браво-евала Crazy Party Hug

# 321
Ааааа беше много хубаво.Разпуснах и се повеселих доста.И пицата и тортата бяха чудни.

# 322
Катьо ми много си ми загладила косъма мари булка.я кажи как е при мъжо-слуша ли,а свекито Mr. Green

# 323
  • Видин
Момичета, страхотни сте!!!

Благородно ви завиждам Cry, а аз кат  съм от "Северозападналия край",  Closeмай никога няма да се срещна на живо с никоя от вас Cry
Но не се знае, знае ли се...
Може пък на някоя от Софийските срещички да се падна командировка в Софетои аз да цъфна #Silly #Silly

# 324
  • София
Може пък на някоя от Софийските срещички да се падна командировка в Софетои аз да цъфна #Silly #Silly
Ето това вече е приказка  Wink Hug

# 325
алооо Плоудиу миналата седмица направих опит да ви сбера за кафее и беше неуспешно-аре дано тази седмица ми стане номера.
искате ли утре да се съберем-Галита84,Усмивка,Катето,Стефф.и всички знайни и незнайни.....кво ще кажете за идейката Mr. Green

# 326
Вторник и Сряда май няма да мога .
Предлагам Четвъртъка .
Молбата ми е да се разберем на лични,
Мушмуроки ,Ще ти  пиша по късничко на скайпа !

# 327
аз говоря за днес ПОНЕДЕЛНИК.Кво ще каже комисията.ще се сберим ли

# 328
Въпреки голямото ми желание да се видим, просто не мога. Физически не мога, както и в "трудов смисъл" Crazy
За края на седмицата по ми е възможно  newsm78

# 329
ок тогава организацията е за петък.записвайте се моляяяя Hug

Общи условия

Активация на акаунт