"Втора база" гр. Плевен

• 567
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, това е първата ми тема и дано е на правилното място! Предстои ми раждане във "Втора база" гр. Плевен, но точно тогава следящата ми АГ (при която исках и да раждам) излиза отпуск. Моля за мнения как протичат ражданията без избор на екип, има ли много лошо отношение от страна на акушерките и лекарите или е нормално. Всякаква информация ще ми е от полза, пуснах нова тема, защото предишните са доста стари и няма скорошни мнения по тях. Благодаря предварително!

# 1
Имам няколко приятелки, които родиха там. Едната избра екип при първо раждане, при второ не е избирала, защото каза, че според нея няма смисъл. Други също - всичките са доволни, не съм чула някоя да се оплаква, като си говорихме след това.
Друга колежка от студентските ми години не е избирала екип там, но се е стигнало до секцио и накрая я накараха да плати някаква сума, но не беше фрапиращо - мисля, че към 500-600 лева беше миналата година.
Това е университетска клиника и има и много студенти там, които се обучават.

# 2
Здравейте споделям случай във втора клинична база родих там преди месец имах оговорка със доктор калин поповски за екип да си платя той да присъства не дойде на раждането оставиме на дежурните лекари без дори да ми каже че няма да присъства оставиха части от плацентата два пъти ме шиха единия път беше от една млада студентка новобранка преди няколко дена бях на преглед и ми казаха че изобщо не съм зашита хубаво ужасно отношение и ужасна болница и много грозна постъпка от страна на доктор поповски!

Общи условия

Активация на акаунт