За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 11 242
  • 470
  •   3
Отговори
# 465
  • пустинен пъпеш
bb6 ,докторката в Would You Marry Me е ухажваната от всички момци в Single's Inferno

# 466
Ако някой ден затръгваш натам, на линия съм за въпроси всякакви.
(аз вече започнах да готвя Програмата за следващото ходене... когато и да е то)
Ще погледна Kitchen For Singles. Това кулинарно шоу ли е? Или е дейтинг шоу? Grinning
Бъди сигурна, че ще имам много въпроси Smile
Kitchen for Singles е 12 серийна мини дорама от по 10 минути.

# 467
  • пак на Рив Гош
О, щом са по 10 минути, определено ще ги погледна! Hug

Роца, много си права за Would You Marry Me, защо ни карат да се чувстваме неудобно с тези лъжи и да се притесняваме за развоя на събитията след това. У Шик е човек с положение и не е редно да излага себе си, баба си и реномето на фирмата им по този начин. Но е голямо (восоко) сладурче и му прощавам.
И аз му прощавам Grinning (пък и има извинението за Първата Любов, в чието име човек може да направи големи глупости Joy). Но определено това няма да бъде любимият ми негов сериал (засега никой не е успял да измести Our Beloved Summer до сърцето ми Heart Eyes)

Да ви споделя две изненади от Last Summer:
- за първи път чух И Дже Ук да пее, при това, нелошо (абе, талантливо е момчето! Heart Eyes)
- песента, която чух ми звучеше познато и на припева се усетих, че е тази.
След което потърсих "оригиналната" корейска версия и намерих една на Shim Soo Bong от 2003та, но повече ми допадна версията на Ko Woo Rim от саундтрака на My Mister (който още не съм гледала) и която страшно ми хареса (а текстът е доста различен от версията на Алла):

И, докато съм на вълна "музика" - докато бях в Корея, успях да чуя всякакви видове музика, особено в автобусите и такситата, където всеки шофьор си има свои предпочитания Grinning. Някои мелодии особено ми допаднаха и щерката най-любезно ми ги "shazam"-на, за да намеря изпълнителите. Така открих групата от 70тте години Dick Family, чиято песен I'm a Fool си подсвирквам твърде фалшиво през последните няколко дни

# 468
Роце днес явно ни върви на музикални кавъри.

А кавъра на песента на баба Алла  отдавна ми е в плейлиста Wink

# 469
Завърших с "Омъжи се за мен". Шики ми е прекалено младолик за тази роля. Обърква ми  възприятията.

Спряхме да си поддържаме темата с петъчните красоти- споделям едни по-ранни представи за хармония и красота. Прекрасен ден!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 11:35 от victoria vassileva

# 470
  • Русе
Поздрави за всички в темата:
https://www.facebook.com/watch?v=1370526347754183
Дискутирахте уличните танци в Китай, но защо ги забраняват? Ето тези, например - страхотни са.  Песента също ми хареса - това ли е името  "Десет години светлина от лампи в дъждовната нощ на Дзянху"?
и тук - явно много популярна песен: 
https://www.facebook.com/watch?v=1495337431775184
https://www.facebook.com/reel/1701266390568760
Сега чета, че забранявали уличните танци. Open Mouth Не намирам логика - те си танцуват на всички възрастови нива?! И няма лошо в това!

Общи условия

Активация на акаунт