За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 2 491
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
17 епизода гледам оцеляващата като хлебарка главна.
🤣🤣🤣
Просто ми стана забавно и смешно. Оцеляваща като хлебарка🤣

Аз така наричах главната от Secret Royal Inspector&Joy. Тя беше като малка,сладка,досадна хлебарка, която исках да изтрия от лицето на земята.

# 91
  • България
И тази в Божурите не буди в мен симпатии.
Актрисата си играе ролята перфектно, най-после не ѝ се налага да играе глуповата мишка.
Обаче на моменти героинята ми е досадна.
Вярно, ако беше предприела най-логичното, нямаше да имаме сериал, но можеха да завъртят нещата по малко по-различен начин.

# 92
Големи надежди имам за Yummy Yummy Yummy, искам по-скоро да започва.
Моля дай знак като започне.

За малко да те забравя. Започва утре.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:28 от Unicorn88

# 93
  • пак на Рив Гош
Аз така наричах главната от Secret Royal Inspector&Joy. Тя беше като малка,сладка,досадна хлебарка, която исках да изтрия от лицето на земята.
Аз бих пропуснала "сладка" 😂. Рядко Главна ме е дразнила толкова.

Моарейн, ти нали не очакваш проницателни и невероятни бизнес-решения в китайски (или корейски) сериал? 😂

Благодаря за датата за Yummy Yummy! Ще се опитам да го вкарам в претоварения ми график.

Преполових книгата на Изабела Шопова "К като Корея". Добре е написана, между очерк, пътепис и социо-култулни наблюдения. Харесва ми.

# 94
  • България
Въобще не коментирам бизнеса ѝ, от цветя не разбирам.
За животеца ѝ си мислех. Grinning

# 95
  • Русе
Нещо китайският фронт не ми спори...Sad 
Толкова чаках да видя Хоу Мин Хао в новия "Любов в облаците"/Love in clouds, изгледах 1 епизод...Върви ми подозрително наивно. Confused Ще дам шанс до 3-ти вкл.
Втората ми надежда, кулинарния "Yummy, yummy"...eдва ли ще надмине корейския си съ-брат - началото му е откровено глуповато. И там ще давам шанс, но...се чудя защо им е толкова трудно да излязат от "щампата"?! Тя не винаги е печеливша.
Не изключвам вероятността да се връщам към изоставени сериали, особено  ако и корейците се изложат.
Утре и в другиден излизат "Ще се ожениш ли за мен" и "Семейство Тайфун" с Джуно.
Надявам се нещо наистина да ме грабне и да си кажа българското "Уау"!

# 96
Знам, че е петък,но ще бъда драматична.😁
Ако някой все пак реши да види Omniscient Reader: The Prophecy - има сцена след финалните надписи.
Реших да го гледам, защото и без това е седмицата на разочарованията и да се приключва.
Не е толкова зле колкото  очаквах,но пак е лошо.
Филмът обхваща първите около 50 глави от романа (който е някъде около 880+- глави) и то само основното, липсва много, но си мисля, че ако зрителя не е запознат с първоизточника няма да има голям проблем и ще се наслади на филма, ако разбере точно за какво става въпрос. Особено около героя на Минчо.
Всъщност колкото и да е зле, нищо не може да се сравни с това, което очаквам да направят китайците утре със сърцето ми. Направих колаж на половинката, за да знае от какво имам нужда, но той ми каза, че номер 4 било незаконно. 😱

Мими е готин. Обожавам когато размахва меч 😍
https://www.youtube.com/shorts/GtfufD7Af4k

# 97
  • София
Tuon, кое е било четвъртото?

Най-после имам петъчни клипчета във фийда си и трябва да ги споделя:

На кафе

Плюшените мечета по рафтовете ги раздаваха като бях в Чунцин, обаче докато се наканя да си взема, свършиха.

Китайски ресторант

В часа по анатомия

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:26 от ElzaFB

# 98
Tuon, кое е било четвъртото?
Ето го целия колаж. Ти ти ще ме разбереш ….поне едно от всичките ще ми трябва.
Скрит текст:

Всъщност всеки гледал китайски финали ще ме разбере,а това ще е най-китайския край на всички китайски финали. Аз ще плача, ще се тръшкам и ще се влача на пода от безсилие срещу китайския сценарист, който безмилостно убива всичко човешко в мен, защото моралният му компас е блокиран, а мислите му са бавни като кондензирано мляко.
Предупредих, че днес съм драматична 😁

Цитат
Плюшените мечета по рафтовете ги раздаваха като бяха в Чунцин, обаче докато се наканя да си взема, свършиха.
Искам плюшена лисица.🦊

# 99
Петъчна доза настроение:
https://www.facebook.com/reel/1477180723330473
сега видях, че ми се повтаря с Елза. Първият ми рефлекс беше да го изтрия, но пък защо?
https://www.facebook.com/reel/1764485720818090

и моите лични японски мечета и кукла Джак Фрост (нямам лисица)

Аз "гледам" два китайски, но даже имената им не мога да кажа- служат ми само за фон. В първия актьорите са много красиви (https://doramy.club/49254-sudbonosnye-serdca.html), във втория (https://doramy.club/49243-aromat-schastya.html) по-обичайни и е комедия.
Хубав уикенд!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:53 от victoria vassileva

# 100
Нещо китайският фронт не ми спори...Sad  

На мен и корейският фронт не ми спори Joy След приключването на Tempest подхванах 3 драми, но нито една не ме остави с чувството да искам с нетърпение да изгледам следващия епизод. Реших, че просто драмите, излизащи този месец не са моето. Затова изгледах няколко наскоро преведени филма. Подхванах и Doctor Prisoner, който е по-старичък сериал, защото му се каня отдавна и знам, че има много добри отзиви, но уви... изгледах 6 серии и не е моят сериал. Може би, защото от толкова години канене да го започна, вече си бях изградила някаква представа какво ще представлява, а се оказа нещо тотално различно. Все още се колебая дали да го довърша. Все пак е с участието на актьор, когото харесвам, но по-скоро клоня към това да го оставя.

Сега се чудя дали да започна Shin's Project, или като съм тръгнала по политическата линия, да хвърля око на Designated Survivor: 60 Days. Помня, че доста го обсъждахте в темата. Blush

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:37 от starzy

# 101
  • Русе
starzy, "Да оцелееш: 60 дни"/ Designated Survivor: 60 Days си заслужава, за другия нямам спомен. Аз бях предубедена, защото съм гледала оригинала и почти никога не гледам римейк. Определено не съжалявам!

# 102
Ели, сега разбирам защо си се заплеснала по китайските концерти Sunglasses И аз се присъединявам към теб Heart Eyes
Невероятни визуални ефекти

Страхотен LAY ZHANG / бивш ЕХО/

# 103
  • София
Grinning Дани, разкри ме! Правят страхотни шоута! Като няма сериали, поне да си изплакна очите с тях.
И ми харесват фестивалите и концертите, защото канят много изпълнители и е разнообразно, всеки си има програма към изпълнението, правят понякога дуети едни с други. Абе, не си поплюват.

Tuon, поне за половината от "поръчката" те разбирам. Grinning

victoria, Джак Фрост много ме впечатли! Heart Eyes

Моите плюшки от Азия се състоят в панда, дракон и змия от Китай (много сладки плюшки пускат за годината на съответното животно) и Хачико от Япония. Grinning
Но лисица и аз (още) нямам.

# 104

Tuon, поне за половината от "поръчката" те разбирам. Grinning

Моите плюшки от Азия се състоят в панда, дракон и змия от Китай (много сладки плюшки пускат за годината на съответното животно) и Хачико от Япония. Grinning
😱 Само не ми казвай и ти, че номер 4 е незаконно. И не незаконно ме разстройват.😭 Карат ме да плача 😭 И да съжалвам за изборите,които правя.😭😭😭

Не,че нещо,но....вероятно всички плюшки са от Азия с надпис Мade in China 🤣

Общи условия

Активация на акаунт