За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 2 173
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
  • вятърничава
Роца, благодаря за новата тема,оцветена в есен и за класацията! Гласувах, за да се свършва колебливия ми избор,защото и на мен не ми достигнаха още едни 10-20 гласа. Аз съвест нямам, щом става дума за талантливи и красиви корейци.
Да се усмихнем рано сутрин Blush

А, Ерик Open Mouth Не го бях чувала да пее, добре,че е продължил с актьорство Grinning
bb6, ама ти наистина не играеш честно 😱Аз мислех,че сме приятелчета 😱
Приятелчета сме, обаче отдавна не си пускала Джеф ,домъчняло ми беше и за него и за езика им.

# 16
  • пустинен пъпеш
Резюме за по-нетърпеливите (необичащите спойлери ще си преценят дали да четат) на следващия еп. на червените шапчици,че 6-я завърши с нарастващо напрежение(признала съм си,че се старая да избягвам чуждици:съспенс,cliffhanger и др.подобни).
Скрит текст:
Ето резюмето на следващия епизод: „През седемте години, откакто Джонг-хи (Шин Йео-ън) изчезна, много неща се промениха. Йон-рьо (Ким Да-ми), сега козметичка и фризьорка, и Дже-пил (Хо Нам-джун), стажант в университетска болница, са станали неразделни най-добри приятели... Дже-пил кани Йон-рьо на събитие в болницата, където той трябва да дойде с партньора си, и при пристигането си Йон-рьо се изправя лице в лице с мъжа, за когото е мечтала ден и нощ, дори в сънищата си...! Междувременно салонът за красота „Джури“ е в разгара си заради посещение на ВИП гост. Йон-рьо, която чака, най-накрая вижда ВИП госта да пристига и е толкова шокирана, че замръзва...!“
Дорамчиците четат и знаят всичко,вкл. корейски и китайски езици.

# 17
  • България
Моарейн, можеш ли да дадеш мнение за Treasures around, след като го изгледаш? Интересно звучи, но нещо съмнително ниска оценка има.
Ще пиша.
Началото наистина беше много сладникаво и скучно, но след трагедията с актьора, а и обичайните финали в китайските сериали, реших че май е по-добре да гледам нещо по-леко, нищо че ми се струваше тъпо.
Обаче историята се завъртя интересно, актьорите са хубави, декорите и сега се надявам до финал да е добре.

# 18
Днес е първи учебен ден на най-стария университет в България- Софийския университет "Св.Кл.Охридски". На добър час на всички студенти и техните преподаватели!
Ето един жизнерадостен клип от нашата тематика (защото нямам какво да Ви споделя от сериалите)
https://www.facebook.com/reel/1843683739838181

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:41 от victoria vassileva

# 19
  • пак на Рив Гош
Да, 1ви октомври навява спомени 😃. Тъкмо пожелах успешна година на мой близък приятел, който е преподавател там.

Аз пък си намерих нов текущ сериал за гледане (понеже нямах достатъчно 😂😂😀), Shin's Project.

А сутринта ми попадна тази картинка, която е за пъзели, но мисля, че можем успешно да я отнесем към някои корейски и китайски сценарии:

Имам и много петъчен Кроасанчо, но ще изчакам до петък 😁 (или не).

# 20
Слагайте в календара https://www.youtube.com/watch?v=tUzJ5yCucMU&list=RDQrOOTtzAR_A&index=2
1. Li Qin and Chen Zheyuan's #FatedHearts (October 2nd)
2. Liao Fan and Yin Fang's #DeathEnd (October)
3. Yang Chaoyue and Jiang Long's #KingOfComedy (October)
4. Cheng Yi and Li Yitong's #FoxSpiritMatchmakerSwordAndBeloved (October)
Tencent
5. Wang Yinglu and Li Yunrui's #YummyYummyYummy (October 9th)
6. Zhang Binbin and Mao Xiaotong's #LightBeyondTheRoad (October)
7. Gao Ye and Chen Jingke's #ChongYing (scheduled for October 24th)
8. Song Qian and Ding Yuxi's #FightForLove (October)
Youku
9. Hou Minghao and Lu Yuxiao's #LoveInTheClouds  (October 8th)
10. Gong Jun and Peng Xiaoran's #BloodRiver (scheduled for October 20th)
Mango TV
11. Luo Yunxi and Xiao Shunyao's #WhispersOfFate (late October)

И това може би ще е забавно https://www.facebook.com/share/v/17ZDNzn6mt/

Ето и корейските
NETFLIX #GenieMakeAWish (3)
SBS #WouldYouMarryMe (10)
tvN #TyphoonFamily (11)
jtbc #TheDreamLifeofMrKim (25)
TVING #SpiritFingers (29)
MBC #MoonRiver (31)

Това вече е цунами Sunglasses но поне учат корейски и норвежеца Томи също вече знае нещо на корейски SunglassesStuck Out Tongue Winking EyeJoyLaughing

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:17 от Danifin1

# 21
  • вятърничава
Tempest (2025) 7еп. Hands Clap
Скрит текст:
Айгууу, колко корейска история се получи. Чеболско семейно корейска, направо останах без думи от изненада. Извънбрачни деца, какъвто бащата, такъв и синът. От наранени майки и свекърви чеболки зависи световния мир. Не ги дразнете, моля ви. Този път атомна подводница сглобиха, следващия път не се знае до къде може да стигнат. Имат и пари и въображение. Scream
Русалката се върна пак на брега. С какво ли ще ни занимават още 2 епизода.
 Ох,забравих,че трябва да спасяваме Корейския полуостров и света.

Женските образи са силни, двойката в главните роли е стилна.

# 22
Да честитим на китайците националния им празник днес! Flowers Hibiscus

Моарейн, и на мен ми се гледат леки неща. Изгледах The Chang'an Youth и горе долу биваше. Героинята е малко дразнеща, не се лигави, но е импулсивна, действа необмислено и ... много пие Close Но като цяло е забавно филмче, с добра интрига. Големи надежди имам за Yummy Yummy Yummy, искам по-скоро да започва.

# 23
Големи надежди имам за Yummy Yummy Yummy, искам по-скоро да започва.
Моля дай знак като започне.

# 24
Що се изпокрихте всичките?
Нови филми

За събота съм си запазила последният филм на Джеки 🤜🫷
https://www.facebook.com/share/v/1GTbfGTtV6/
Питам аз и отговор не искам Laughing Бонбона да не е решил да ме довърши?! Слагам в скрит текст, много провокативни  и подранили за петък, ама вие едва ли ще се сърдите Joy
Пожелавам ви страхотен ден

# 25
  • Русе
Няма скрити и покрити, Дани! Simple Smile Всеки нещо си гледа в това ужасно време...
Аз, след Буря-та ( от която съм доволна), се прехвърлих на Китайския пазар и дебна "Амбиция на любовта" ( или Любовна амбиция). Според извадките ни днес започва "Fated hearts", а утре е срещата ни с У Бин и Сузи. Не знам кога ще спя...Simple Smile
Последният линк не се отваря. Толкова ли е провокативен? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 26
Уйн, линкът си се отваря нормално. Изглежда пак има проблеми по ИГ трасето.

# 27
Не знам за какво лошо време говорите. Аз тъкмо снимах залеза.

Елза, за да не кажеш пак, че нямам душа ти го давам в четвъртък, а не в петък. Нещо, което никога повече няма да видим.
Скрит текст:

Някой гледа ли  KPop Demon Hunters дребното го обожава и по няколко хиляди пъти на ден слушам

# 28
..........................................
Някой гледа ли  KPop Demon Hunters дребното го обожава........
Ти как мислиш Mr. Green. За сега успях да отбия поръчката на костюми и перуки, че и в алито са на едни цени...#Silly. Но пък от танците и песните няма оттръвка.

Този залез тук не минава Stuck Out Tongue Winking Eye. Това е актуалното в момента
Скрит текст:
Ще вадим снегорините.

# 29
  • вятърничава
Не знам за какво лошо време говорите. Аз тъкмо снимах залеза.
Фукаш се!

Трябва да призная,че беше права за My Youth
Скрит текст:
Имаше катастрофа Joy, обаче не беше "камион ме блъсна", а група скейтъри минаха през главната и тя оживя.Но все пак има още 4 епизода. 4!!! Какво по дяволите ще правят 4 епизода? Направо са като детската градина - правим сапунени балони, караме велосипеди в парка, моментни снимки за вдойки с глупави очила и шапки, т.е. учим се да караме, навиваме се да се целунем цял епизод.Чакам да ядем захарен памук, да идем в лунапарк. И по-бързо да идва камиона, че вече не се издържа.
И чакам да направят един сериал за втората двойка,защото е 100 пъти по-интересна.

Общи условия

Активация на акаунт