За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 1 976
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
И питаш, още с премиерата е изгледан Laughing Не че нещо ,но аз го изгледах заради препратките с откъси на песни на ЕХО.

# 31
  • Русе
KPop Demon Hunters ? Аз само пуснах 2 песни от него на внучката ми и тя подлудя Heart Eyes! Сега ме натиска да го гледам и аз ( съмнявам се, че ще иска да пеем  в дует Joy), но се дърпам. Календарът за месеца е препълнен! Thinking

# 32
  • София
Елза, за да не кажеш пак, че нямам душа ти го давам в четвъртък, а не в петък. Нещо, което никога повече няма да видим.
Скрит текст:
😱 Как?! В събота имат концерт, искам нещо, което да ме стопли в тоя софийски студ. А, ти сега и с това ме прободе! Дано му разрешат… 😭 Аз пак ще досаждам вкъщи с китайски концерти.

# 33

И чакам да направят един сериал за втората двойка,защото е 100 пъти по-интересна.
Знаеш ли колко добре те разбирам🤗
Ето моите в последния епизод ги даваха цели 3 минути.Дори не знам какво сложи в тази кутия когато напуска 😭

Как?! В събота имат концерт, искам нещо, което да ме стопли в тоя софийски студ. А, ти сега и с това ме прободе! Дано му разрешат… 😭 Аз пак ще досаждам вкъщи с китайски концерти.
🤗
Те няма да повторят същите дрехи и за това. Повече няма да видиш тази мрежа🤣 Пък и са в Банкок,там ще топло и ще вали. Специално проверих
Скрит текст:
Явно ще се "насладят" на дъждовния сезон 😁

# 34
  • София
bb6, Tuon, и аз съм в кюпа с вторите двойки. Sob

Когато в темата ми обяснявахте, че корейските сериали се снимат едновременно с излъчването, не ми хареса идеята, ама от няколко дена искам да можеха и китайските така да ги снимат! Така ще могат да послушат хората и да добавят още сцени на втората двойка, а не да внимавам да не мигна, че ще ги изпусна. Sob

Tuon, в Китай е концерта тази събота. Ще манифестирам да няма сърдити и да ги пуснат в по-разкриващи костюми. А в кашона ясно се вижда - има сребърна топка. Явно си е взел нещо от шефа.  И не свърши ли тоя дъждовен сезон?!

Дани, ЕХО май щели да се събират за турне? Мернах някъде инфо, но не обърнах много внимание.

# 35
Дани, ЕХО май щели да се събират за турне? Мернах някъде инфо, но не обърнах много внимание.
Да, зная, завръщат се официално декември с нов албум. А кога ще е турнете още не е ясно. Аз тайно се надявам да уважат с турне и Европа.
И като казахме ЕХО след месец излиза The Manipulated с Doh Kyung Soo/D.O/  и Ji Chang Wook

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:12 от Danifin1

# 36
  • пак на Рив Гош
Питам аз и отговор не искам Laughing Бонбона да не е решил да ме довърши?! Слагам в скрит текст, много провокативни  и подранили за петък, ама вие едва ли ще се сърдите Joy
Дани, точно за тези клипчета казвах вчера, че имам един много петъчен Кроасанчо за петък, ама ти беше по-бърза 😂
Тъкмо да ни радва, докато е в казармата.

Някой гледа ли  KPop Demon Hunters дребното го обожава и по няколко хиляди пъти на ден слушам
Че как! Гледахме го с щерката малко след като излезе, смъкнах си песните на телефона и оная вече слушах Golden, докато се разхождах из наше село... и оттогава ми е в главата, не мога да се отърва! 🤪
Още една версия 😀:
https://www.instagram.com/reel/DPG0oFQjZr5/?igsh=M3Q2dWxqMGJycnl0

My Youth - мислех си същото и аз тази сутрин, докато гледах последните излезли епизоди - уж възрастни хора, с житейски опит, а се държат като тийнейджъри!
Скрит текст:
Вярно, нямаха шанс да си изживеят връзката в гимназията, ама на 30+ се държат малко нелепо. Чакам още 4 епизода мъки и "ще се вземнем - няма да се вземнем"
И аз съм фен на втората двойка! Но, някак си очаквах повече от този сериал. Засега го гледам, ама без да влагам много емоции. По същия начин гледам и съботно-неделната сапунка, Our Golden Days - при него упорствам само заради каста (но не и заради Главната... не мога да я харесам тази жена и това е!)
"Червените шапчици" (A Hundred Memories) и мърляв Кроасанчо (The Murky Stream) са ми по-интересни.

Айде и от мен един залез, барабар с Лувъра, от онзи ден, когато хойках из столицата. А после видях, че Уки ми е на гости за дефилето на Том Форд. Тюх! Трябвало е да хойкам вчера!
Уки - https://www.instagram.com/reel/DPRl3_wD_nV/?igsh=MXZxdzgwdmxxcXczOQ==
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:24 от Роца

# 37
Tuon, в Китай е концерта тази събота. Ще манифестирам да няма сърдити и да ги пуснат в по-разкриващи костюми. А в кашона ясно се вижда - има сребърна топка. Явно си е взел нещо от шефа.  И не свърши ли тоя дъждовен сезон?!
☺️ Аз необяснимо защо реших,че сега са в Т-д, нищо.... тъкмо другата седмица няма да плача толкова, защото ще са в Банкок, ще ядат том ям и пад тай🤣

Tова сивото кълбо прилича на Звездата на смъртта. От една страна той е като звездата, а  от друга след него вероятно следва потоп. Когато хвърли оставката го попитаха невярващо “Напускаш фирмата и мен?”Фирмата беше на първо място. Можеш ли да си представиш? 😱
Ако се позовем на следната схема (открадната от темата за смешни снимки) вероятно той е козирог-а. Сега  ако някой се чуди къде е стрелеца….той вероятно е в отпуска.
Скрит текст:

Дъждовният сезон е в края си и навлиза в сухия/зимния сезон,но сега е приятно, защото дъждовете спират, но все още е топло. После градусите падат и става …. студено.

# 38
  • вятърничава
Tова сивото кълбо прилича на Звездата на смъртта.
JoyJoyJoy
Той от тъмната страна ли е или от светлата?
“Напускаш фирмата и мен?”Фирмата беше на първо място. Можеш ли да си представиш? 😱
Да, представяш ли си? Хайде мен, как да е, но Фирмата, това вече е непростимо.

Роца, обмислям анкетата за следващата тема : Най-дразнещи клишета в сериалите в две подкатегории: 1.В корейски сериали и 2.В китайски сериали.Шегувам се, разбира се. Никой не ми виновен, че си причинявам такива сериали от типа My Youth.
Катрицо, само заради теб го правя, дано го оценяваш! Дори не съм ти голям фен. И заради втората двойка.
Скрит текст:
Сватбен букет и булка ли видях за следващите епизоди? Току виж я докараме до първа брачна нощ. И какво ще правят тогава - сапунени балони или пъзели?
Едно време не беше така, виж "Червените шапчици" за справка - нацелуваха се и даже позабременяха. И това при 10 човека, живеещи в една стая. Joy
Tuon, тук дъждовният сезон се изля в един ден. Последните години е така, зимата е два дни, пролетта е три и идва лято. От 👢 скачаме в 🩴

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:22 от bb6

# 39
Дани, точно за тези клипчета казвах вчера, че имам един много петъчен Кроасанчо за петък, ама ти беше по-бърза 😂
Тъкмо да ни радва, докато е в казармата.
Роце, съжалявам ,че ти развалих изненадата. Не съм предполагала, че от цялото изобилие рилсове на Кроасанчо, ще попадна точно на тези ,които ти си избрала.
За компенсация, на същата марка ,но други петъчни рилсове
https://www.instagram.com/reel/DNiV7NlSsjA/?igsh=MWtod3F0ZzhuZmI5dg%3D%3D
https://www.instagram.com/reel/DNiZR6huHV4/?igsh=ZnR3Z2U4dGFzdzNj
https://www.instagram.com/reel/DOhDqt3DmFY/?igsh=aXlrbXI2bGg2eG8y
Някъде е слънчево и топло, някъде студено и снежно, а при мен пак типично Лондонско Laughing
Познай по клипа Sweat Smile Хем информативен ,хем петъчен.......Sunglasses

# 40
  • пак на Рив Гош
Роца, обмислям анкетата за следващата тема : Най-дразнещи клишета в сериалите в две подкатегории: 1.В корейски сериали и 2.В китайски сериали.Шегувам се, разбира се. Никой не ми виновен, че си причинявам такива сериали от типа My Youth.
Може, може (аз съм сериозна!) Нека да отчетем първо и актрисите (както гледам, до пролетта сигурно ще успеем) и ще минем на други теми за анкетите. Аз обмислях и възможните 5 нелепи неща, които герои 30+ от сериалите правят на среща 😆

Роце, съжалявам ,че ти развалих изненадата. Не съм предполагала, че от цялото изобилие рилсове на Кроасанчо, ще попадна точно на тези ,които ти си избрала.
Дани, не се притеснявай! Не гоним срокове за научна публикация за Нобелова награда 😂
На мен ми излезе през Инста-акаунта на Калвин Клайн (алгоритъмът вече знае, че се интересувам от марката в контекста на Кроасанчо 😂😂😂)

Леко петъчен Крал от Бон апети : https://www.instagram.com/p/DPD0pCniX0b/?igsh=MWk5aGY2bXN5OThyZA==
И от фестивала на фойерверките в Сеул (под съпровода на Golden😉): https://www.instagram.com/reel/DPIbkwvj-y_/?igsh=NTBhaWo4dXB2NjA0

А ако имате 2 часа за губене през уикенда:

# 41
# 42
Ели ,ето нещо във връзка с нашите коментари за ЕХО
https://www.instagram.com/reel/DPNT_2SjYhz/?igsh=MWR3Y3FtOWJwdnQydQ%3D%3D

# 43
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/814998390925965
Не е "петъчно", но е красиво!

# 44
  • София
Дани, Heart Eyes. Значи само албум било засега. Изобщо не отворих да прочета и реших, че е направо турне.
Очевидно вкъщи са обречени да гледат китайски концерти и да слушат китайски поп до откат. Joy

win, ти ходи ли на фестивала на драконовите лодки?

Tuon, не ми харесва тая схема със зодиите. Аз явно върша работата на всички. Sob

То и затова нямам време за преглед на социалните и петъчни постове. Изобщо не е, защото си дебна папарашки клипчета на любимата група и на Сяо Джан от концертите им.

Общи условия

Активация на акаунт