За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 3 400
  • 143
  •   3
Отговори
# 120
Да ви кажа, загледах Love's Ambition - така го загледах, че тая нощ до 7 часа и днес - всички преведени епизоди.
Като цяло е доста добре, като първата половина е по-добре от втората. 
Сега остават няколко, които са излъчени, но непреведени.  Само не знам във финала дали не ни чакат някакви прекалени гадости - е, юриста -предател дето снима един договор все още не са показали за какво му беше.

# 121
Prinx, няма страшно, гледай до края Simple Smile
Добре дошла, Касия Flowers Hibiscus

# 122
  Касия

Предполагам повечето сме така Stuck Out Tongue Winking Eye Е, моят списък е малко по-различен Sunglasses

Последната серия на Fated Hearts беше направо Misc Bomb 🔥 Едни загадки тъкмо се разкриха и да видим какво следва от тук нататък......
Никога не съм го разбирала това, да се опитваш да накараш собствените ти деца да следват твоите амбиции.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:10 от Danifin1

# 123
Касия Hug надявам се да ти хареса при нас.

Tuon, вземам ти назаем колажа Joy.
Взимай го, но да предупредя, че номер 4 е незаконно, но някак си нужно.

Danifin 🤣🤣🤣🤣 Да,нещо такова съм като на снимката,но не знам дали да се смея или плача, че съм подложена на подобно нещо🦄

# 124
  • Русе
Хей, Дани, нави ме да се върна на "Fated Hearts"! Thinking
А някакво мнение за "Yummy x 3" нямаме ли?

# 125
  • пустинен пъпеш
Докато гледам 9 еп.на шапчиците,чета и коментарите на дорамчиците,разделени на два лагера относно гг-ни и цитират и мнението на корейските зрителки:,,те се справят чудесно с разгадаването на образа на Ко Йон-рие за нула време. Международните фенове на Ким Дами започват да се разстройват, защото корейците предимно подкрепят образа на Шин Йе-ън, докато образът на Ким Дами е избран за злодей. Не, Ко Йон-рие определено не е злодей. Дори за мен, която не харесвам особено Ко Йон-рие, злодейството е твърде много за нея. "И възможно ли е да има непреведени реплики(предимно слушам с руско озвучаване,за да мога и да се занимавам и с  нещо друго) с едната гг-ня?Ето и репликата,пуснах си момента и със субтитри и пак я нямаше:
Скрит текст:
Емблематичната реплика на Чун-хи: „Ти си лисица, преоблечена като плюшено мече, Ко Йон-рие, оооо...“
Дописвам,че не в един азиатски сериал ми се струва,че така развиват действието,че някак неусетно и неизречено се прокрадва внушението,че няма ненаказано непоискано добро
Време е и аз да си избера да гледам някой от новоизлизащите сериали.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:41 от rududu

# 126
Започнах сериал, от който има две серии и май се казва Would You Marry Me? Нищо особено.
Малко за развеселяване

# 127
  • пустинен пъпеш
Сега прочетох,че Leo Wu е участвал на турнир в Шанхай в демонстративен мач по двойки (като противник) с тенис легендата Федерер.

# 128
Привет, момичета! Най-глупавият сериал на корейците до момента, който съм изгледала -,,Пожелай си нещо,,.  12 епизода глупости,  лошото е, че  трябва да догледам всичко,  не мога да зарежа нещо недогледано. Жалко за красивите актьори. С кой акъл са приели да се снимат в такава боза, не знам. Сега се чудя какво да подхвана.

# 129
Привет, момичета! Най-глупавият сериал на корейците до момента, който съм изгледала -,,Пожелай си нещо,,. ..............
Спокойно, не си се минала Mr. Green. Има и по-глупави Joy.

# 130
Елза Smiling Imp
Защото скоро не си ми казвала,че нямам сърце.
https://www.youtube.com/shorts/1yavErg0jOI

# 131
  • София
Елза Smiling Imp
Защото скоро не си ми казвала,че нямам сърце.
https://www.youtube.com/shorts/1yavErg0jOI

😂 Ау, биеш ли ме за това? Защото точно тези четиримата заеха първото място в моята класация на хората нямащи сърца! Заради тях от колко време не се сещам за сериали, че скоро се надявам да пуснат двата, които чакам - иначе си ставам китайски музикален фен.

# 132
  • пак на Рив Гош
Привет, момичета! Най-глупавият сериал на корейците до момента, който съм изгледала -,,Пожелай си нещо,,. 
Аз вече започвам да се чудя дали на мен ми има нещо след всички негативни отзиви, които чета Thinking... понеже сериалът ме забавлява за момента (преполових го тази сутрин). Да, не е шедьовърът на века, но поне за мен е приятно прекарване на времето.

rududu, тази реплика, която си цитирала, мисля, че беше в един от по-предните епизоди - първи или втори някъде.
Иначе 9ият епизод на A Hundred Memories потвърждава максимата, че тайната на здравото женско приятелство е еднакъв вкус за вино и различен вкус за мъже Joy.
Аз, като добра европейка Joy, харесвам образа на Ко Йон Ре. Даже тя и оппа-та ѝ бъдещ съдия са ми най-симпатичните от цялата редичка.

# 133
😂 Ау, биеш ли ме за това? Защото точно тези четиримата заеха първото място в моята класация на хората нямащи сърца! Заради тях от колко време не се сещам за сериали, че скоро се надявам да пуснат двата, които чакам - иначе си ставам китайски музикален фен.
Не,просто исках да ти кажа,че вече наистина нямам сърце. 🤣 Тези същите го убиха, убиха ми еднорозите от отвратителните си балади. 😍 И също,че нямах нужда от онзи колаж, защото няма да гледам никога повече китайски сериал....след като изгледам Desire Catcher.

# 134
  • пустинен пъпеш
Роца,благодаря за подсещането къде да търся заинтригувалата ме фраза.На мен актьорите в ролите на брата на Ко Йон Ре ,както и приятеля му са ми най-симпатични от мъжките персонажи.При двете главни героини така и нямам предпочитана,но някак външността на Ким Да-ми ми е несимпатична и дразнеща(,което ми се случва за пръв път,откакто гледам дорами)  за разлика от привлекателната друга актриса.
Започнах и Would You Marry Me и въпреки че са наблъскали всички възможни клишета,засега е доста забавен и с хубава двойка гг-и.

Общи условия

Активация на акаунт