За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 3 791
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
  • вятърничава
Кажи първо дали ти е харесал,за да знам какво да отговоря Thinking
Сериозно не съм аз, тази версия не съм я гледала. Само Tonbi от 2013г с наща обща любов г-н Поло, т.е. Такеру Сато. Много беше млад и сладък, а децата са сладки бонбони.
Да ако стане апокалипсис и се озова в света на Алфа-бета-омега и ще бъда някаква хипер нещастна, тъжна, наивна, тормозена и всичко най-лошо омега. 😭 Дори това,че сигурно ще ухая на Пако Рабан(защото ще ухая на Пако Рабан,разбира се) не помогна.
Не плачи, сигурна съм накрая ще се превърнеш в зомби или дух и ще се върнеш да отмъщаваш на тези,дето са те тормозили.

# 151
И Journey Of Legend ли е за прехвърляне? Аз съм си го сложила в списъка, ама нещо не ми се почва още.

Tuon, ти се радвай, че няма да ухаеш на джинджифил. Можеше и по-зле да е.
Моля ти се.....това ще е като някаква отрова за еднорози.

Аз харесвам всичко с трансмиграция,но ако има романтика не съм готова да го гледам.

Кажи първо дали ти е харесал,за да знам какво да отговоря Thinking
Сериозно не съм аз, тази версия не съм я гледала. Само Tonbi от 2013г с наща обща любов г-н Поло, т.е. Такеру Сато. Много беше млад и сладък, а децата са сладки бонбони.
Не съм го гледала още. Вече първо ще питам 🤣
Обаче сега съм в дилема дали да не видя този с мистър Сато.

# 152
  • вятърничава
Мистър Абе и мистър Китамура също не са за пренебрегване.

Ау, видяхте ли това https://news.mydramalist.com/article/hotel-del-luna-crew-brings- … hyun-shin-shi-ah?
Г-н Червени нишки ще играе мрачен жътвар. На снимката е много хубав, манекенска му работа.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:52 от bb6

# 153
  • България
Неслучайно е пръв в корейския ми списък почти от началото. Heart
Талант, красота, страхотен глас, липсват му "само" хубави роли.
Китайският ми списък е с ветровит връх, там промените са чести. Sweat Smile

# 154
  • пустинен пъпеш
Започнах и  Fated Hearts и един полушеговит коментар на дорамчица за началота на запознанство на гг-и:
Скрит текст:
Забрави за любовната игра ))) Първо трябва да се нараниш, после да се пребориш с всички и всичко, да си загубиш паметта, да седнеш в лечебно езеро, да се покажеш полугол на лунна светлина (за да си сигурен), а после, камшици, въжета, давене в бъчва 0)) Супер познанство!!))
Засега е забавен да видя до кой епизод ще го следя.

# 155
И на мен ми е любим актьор Lee Soo Huyk още от Vampire Idol. Гледала съм всички филми с негово участие, но от последните два се разочаровах и не ги догледах. Надявам се следващият да е по-добър.
Все по-интересно става в Love in the Clouds. В началото всеки криеше истината за себе си и преследваше своята цел. Но с времето започнаха да си вярват и да си помагат. Актьорите са много приятни.

# 156
  • пак на Рив Гош
Роца, не отваряй линка, че пак ще трябва да поръчваш Joy
http://readersense.blogspot.com/2025/06/blog-post_16.html
Отоворих го все пак (пусто любопитство!) Joy
Тази книга и Амазон много ми я препоръчва. Сигурно, защото наскоро си купих 2-3 книги в подобен стил от японски и корейски автори, та алгоритимът не спи Grinning

Видях новината за Lee Soo Hyuk и тя много ме радва! Дано сериалът да оправдае очакванията от резюмето на сюжета.

A Hundred Memories - на мен скокът не ми пречеше особено, но, виж, посоката, в която залитат в последния епизод нещо не ми харесва. Още по-малко ми захаресва и след като видях превюто за следващия епизод. Трябваше да останат в рамките на сложния романтичен многоъгълник, там имаме хляб поне за няколко драматични епизода Grinning. Но ще го изгледам до края все пак, най-малкото, заради Ким Да Ми.

Yummy 3х - видях първите 10 минути от първия епизод. Може и да го загледам, стига да намеря време, или като се понатрупат епизоди.

Тази вечер ще се опитам да наваксам с излезлите епизоди на Shin's Project.

# 157
  • България
Изгледах 5 епизода от When Destiny Brings the Demon
и дотук съм доволна от видяното.
В предишни сериали не харесвах Arthur Chen, но тук се справя отлично.
Пет епизода не се случи нищо особено, обаче ми беше приятно да следя историята.

# 158
Мистър Абе и мистър Китамура също не са за пренебрегване.

Ау, видяхте ли това https://news.mydramalist.com/article/hotel-del-luna-crew-brings- … hyun-shin-shi-ah?
Г-н Червени нишки ще играе мрачен жътвар. На снимката е много хубав, манекенска му работа.
Оооо при това е от създателите на Hotel del Luna 😍  и дори в същата вселена, но собственика ще е Lee Do Hyun 😍
Едиственото,което мога да кажа е -  дано наемат и същия стилист.😍😍😍

# 159
Довърших си двата текущи сериала. The wanted detective е перфектен, всичко е изпипано до най-малката подробност, всеки детайл си е на мястото, нищо не се случва случайно или на късмет, всички събития, дори и на пръв поглед леко свръхестествени, накрая намират логично обяснение. Доста от обичайните клишета ги няма, няма алчни, корумпирани министри, всъщност дворцова интрига изобщо няма, няма и глупав и злобен император, който нарежда да убият този и онзи и съсипва животи просто защото може, няма и безсмислена смърт на някой герой просто за да не забравим, че гледаме китайски сериал. Всички герои са много добри (е, без главната, но се понася), второстепенните също, нямаше нито един "пълнеж".

Love's ambition - този сюжет е направо абсурден. В 21 век, където всичко се следи и записва, никаква информация не изчезва, а хората дори на растояние чрез социалните мрежи контактуват с близките си всеки ден, да измислиш такива глупости и така нелепо подредени събития е направо постижение. Мъж прави ДНК тест за да потвърди бащинство, от лабораторията теста го дават на сестрата на приятелката му, която е ученичка (!), а тя просто го прибира в чантата си и вади друг фалшив. Това е обида за зрителите буквално. Едно хубаво нещо има, сериалът има страхотен саундтрак. Поздрав с една прекрасна песен:

https://www.youtube.com/watch?v=UXhfnwO8QGU&list=RDUXhfnwO8QGU&start_radio=1

Относно текущите сериали аз не съм като от картинката на Дани от предните страници. За Fated Hearts имам някои опасения, дано да не се окажа права. Йъми - то го чаках с мерак, но от видяното от социалните мрежи дотук май е ужасно лигаво. А Love in the clouds вече ми е в измисления от самата мен жанр "мъчително фентъзи" и няма да го гледам.

# 160
Привет, по Нетфликс загледах,, Семейство Тайфун,,. След  бозата тип Аладин и вълшебната лампа, за сега много ми харесва. Ако ви се гледа нещо от типа голямата финансова криза в Корея през 90-те години, гарнирано с обичайното  - алчност, интрига, романтика, значи е вашето. Засега толкова, ама до края има още много време, та...
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт