За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 3 715
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
  • вятърничава
Кажи първо дали ти е харесал,за да знам какво да отговоря Thinking
Сериозно не съм аз, тази версия не съм я гледала. Само Tonbi от 2013г с наща обща любов г-н Поло, т.е. Такеру Сато. Много беше млад и сладък, а децата са сладки бонбони.
Да ако стане апокалипсис и се озова в света на Алфа-бета-омега и ще бъда някаква хипер нещастна, тъжна, наивна, тормозена и всичко най-лошо омега. 😭 Дори това,че сигурно ще ухая на Пако Рабан(защото ще ухая на Пако Рабан,разбира се) не помогна.
Не плачи, сигурна съм накрая ще се превърнеш в зомби или дух и ще се върнеш да отмъщаваш на тези,дето са те тормозили.

# 151
И Journey Of Legend ли е за прехвърляне? Аз съм си го сложила в списъка, ама нещо не ми се почва още.

Tuon, ти се радвай, че няма да ухаеш на джинджифил. Можеше и по-зле да е.
Моля ти се.....това ще е като някаква отрова за еднорози.

Аз харесвам всичко с трансмиграция,но ако има романтика не съм готова да го гледам.

Кажи първо дали ти е харесал,за да знам какво да отговоря Thinking
Сериозно не съм аз, тази версия не съм я гледала. Само Tonbi от 2013г с наща обща любов г-н Поло, т.е. Такеру Сато. Много беше млад и сладък, а децата са сладки бонбони.
Не съм го гледала още. Вече първо ще питам 🤣
Обаче сега съм в дилема дали да не видя този с мистър Сато.

# 152
  • вятърничава
Мистър Абе и мистър Китамура също не са за пренебрегване.

Ау, видяхте ли това https://news.mydramalist.com/article/hotel-del-luna-crew-brings- … hyun-shin-shi-ah?
Г-н Червени нишки ще играе мрачен жътвар. На снимката е много хубав, манекенска му работа.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:52 от bb6

# 153
  • България
Неслучайно е пръв в корейския ми списък почти от началото. Heart
Талант, красота, страхотен глас, липсват му "само" хубави роли.
Китайският ми списък е с ветровит връх, там промените са чести. Sweat Smile

# 154
  • пустинен пъпеш
Започнах и  Fated Hearts и един полушеговит коментар на дорамчица за началота на запознанство на гг-и:
Скрит текст:
Забрави за любовната игра ))) Първо трябва да се нараниш, после да се пребориш с всички и всичко, да си загубиш паметта, да седнеш в лечебно езеро, да се покажеш полугол на лунна светлина (за да си сигурен), а после, камшици, въжета, давене в бъчва 0)) Супер познанство!!))
Засега е забавен да видя до кой епизод ще го следя.

# 155
И на мен ми е любим актьор Lee Soo Huyk още от Vampire Idol. Гледала съм всички филми с негово участие, но от последните два се разочаровах и не ги догледах. Надявам се следващият да е по-добър.
Все по-интересно става в Love in the Clouds. В началото всеки криеше истината за себе си и преследваше своята цел. Но с времето започнаха да си вярват и да си помагат. Актьорите са много приятни.

# 156
  • пак на Рив Гош
Роца, не отваряй линка, че пак ще трябва да поръчваш Joy
http://readersense.blogspot.com/2025/06/blog-post_16.html
Отоворих го все пак (пусто любопитство!) Joy
Тази книга и Амазон много ми я препоръчва. Сигурно, защото наскоро си купих 2-3 книги в подобен стил от японски и корейски автори, та алгоритимът не спи Grinning

Видях новината за Lee Soo Hyuk и тя много ме радва! Дано сериалът да оправдае очакванията от резюмето на сюжета.

A Hundred Memories - на мен скокът не ми пречеше особено, но, виж, посоката, в която залитат в последния епизод нещо не ми харесва. Още по-малко ми захаресва и след като видях превюто за следващия епизод. Трябваше да останат в рамките на сложния романтичен многоъгълник, там имаме хляб поне за няколко драматични епизода Grinning. Но ще го изгледам до края все пак, най-малкото, заради Ким Да Ми.

Yummy 3х - видях първите 10 минути от първия епизод. Може и да го загледам, стига да намеря време, или като се понатрупат епизоди.

Тази вечер ще се опитам да наваксам с излезлите епизоди на Shin's Project.

# 157
  • България
Изгледах 5 епизода от When Destiny Brings the Demon
и дотук съм доволна от видяното.
В предишни сериали не харесвах Arthur Chen, но тук се справя отлично.
Пет епизода не се случи нищо особено, обаче ми беше приятно да следя историята.

# 158
Мистър Абе и мистър Китамура също не са за пренебрегване.

Ау, видяхте ли това https://news.mydramalist.com/article/hotel-del-luna-crew-brings- … hyun-shin-shi-ah?
Г-н Червени нишки ще играе мрачен жътвар. На снимката е много хубав, манекенска му работа.
Оооо при това е от създателите на Hotel del Luna 😍  и дори в същата вселена, но собственика ще е Lee Do Hyun 😍
Едиственото,което мога да кажа е -  дано наемат и същия стилист.😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт