За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 4 701
  • 203
  •   2
Отговори
# 180
  • пустинен пъпеш
Prinx , да за мен във Fated Hearts визията и музиката са хубави.
Скрит текст:

интериор,цветовия решения и дори чаши и фруктиери са хубави

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 23:28 от rududu

# 181
  • пак на Рив Гош
Сега по късни доби се сетих да проверя резултатите от гласуването в анкетата.

В категорията "Под 40", челната тройка се състои от:
🥇 Woo Do Hwan - 9 гласа
🥈 Ji Chang Wook - 8 гласа
🥉 Третото място си поделят Park Seo Jun и Cha Eun Woo - с по 7 гласа

При "40+" начело са:
🥇 Namgoong Min
 🥈 Huyn Bin
 🥉 Yоо Yeon Seok

(дано да не съм объркала някого 🤭)

Нека всички номинирани, независимо от броя гласове, да продължават да ни радват с хубави роли!

# 182
  • София
Prinx, били от кратката версия на Prisoner Of Beauty. Не знаех, че е имало такава, но ми излезе новина, че са свалили сериала заради голотиите. 🤣

Аз вече на китайците ще трябва да се радвам ако се появят по къс ръкав явно. И без поло. Другото не е прилично.

# 183
Елза, ами те съвсем различни актьори.  JoyJoy  И аз за пръв път чувам за тия кратки версии, ама колко безсънни нощи ще спестят на хората с по 5-7 устройства от поста на Дани.  Мисля, че и вие споделяте това мнение, сериалите масово се разтягат излишно. Та вероятно и като контрапункт са тия кратки версии. 

А за дългите ръкави и полото  Joy Joy
Виж къде ще ги пратим да не изпукат от жега ( цитата от Уикипедия)
"Във високопланинските райони на Китай има много планински ледници. В Източен Тяншан ледниците се спускат до 3200 – 5000 m, в Тибетската пленинска земя – до 5500 – 6000 m. Мощни ледници има също в Каракорум, Гандисишан, Кунлун, в Източните Хималаи."

# 184
  • София
Елза, ами те съвсем различни актьори.  JoyJoy  И аз за пръв път чувам за тия кратки версии, ама колко безсънни нощи ще спестят на хората с по 5-7 устройства от поста на Дани.  Мисля, че и вие споделяте това мнение, сериалите масово се разтягат излишно. Та вероятно и като контрапункт са тия кратки версии.  

А за дългите ръкави и полото  Joy Joy
Виж къде ще ги пратим да не изпукат от жега ( цитата от Уикипедия)
"Във високопланинските райони на Китай има много планински ледници. В Източен Тяншан ледниците се спускат до 3200 – 5000 m, в Тибетската пленинска земя – до 5500 – 6000 m. Мощни ледници има също в Каракорум, Гандисишан, Кунлун, в Източните Хималаи."
Joy Само на такива места да снимат вече, че иначе може да покажат пръст или глезен и да стане лошо.

Кратката версия всъщност е от онези мини сериали, които обикновено са с малък бюджет и по 20 мин серия. И тях ги пускат само онлайн. И там са доста по-разкрепостени. Та и Prisoner Of Beauty просто е такъв мини сериал, който разказва същата история като основния.

# 185
Аз вече на китайците ще трябва да се радвам ако се появят по къс ръкав явно. И без поло. Другото не е прилично.
И ще започнеш да оценяваш как Сяо Джан се къпе по потник 🤣

В този ред на мисли.....

bb6,мисля,че мистър Сато може да направи кариера и в Китай. Той винаги е с поло 🤣

# 186
https://www.instagram.com/reel/DNu6syDZJg8/?igsh=emZnNG1vaGMwZzZ4 JoyJoyJoy
Горката корейска кухня, да не попаднеш в ръцете на Джейми Оливър
https://www.instagram.com/reel/DPpZslxkgDc/?igsh=MWxidHVyZTcxeW4xOQ%3D%3D
В Лондон  се провежда първенство по сумо https://www.facebook.com/share/r/19wjzADCT4/
И една забавна снимка

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 11:28 от Danifin1

# 187
  • България
...   Също, ако попаднете на нещо с хубава музика, пишете.  ...
Веднага се отзовавам.
Тъкмо търсех две от песните към When Destiny Brings the Demon:

Тази на Тиа Рей сякаш съм я чувала и в друг сериал.

А една от песните се изпълнява от Liu Yuning, но няма да я добавям в листа си.
Изгледах 13 епизода от 33. Все още сериалът ми харесва, даже усетих малко от емоциите, които имах докато гледах Пепелта, хем тук актьорите не са ми от любимите.
Но още не съм стигнала средата, има време за разочарования.

# 188
И на мен много ми хареса и я изгледах докарай, ще ти хареса финала, сигурна съм Wink
И като стана дума за луди, аз да си призная колко понякога съм такава. Снощи си лекувах безсънието с последните 6 серии на Fated Hearts. Много, много съм доволна, завърши с много екшън и както исках аз.  Които не иска да знае края да не отваря ,сега
Скрит текст:
И заживели щастливо Revolving Hearts
https://www.instagram.com/reel/DMOD_svtEh9/?igsh=MWI1c2lvbXozcjk0dg%3D%3D
И нещо от моите колеги, понякога и аз имам такива луди идеи, но " Голените шефове" все ми подрязват крилата Laughing   https://www.instagram.com/reel/DK7Q8UbNuma/?igsh=MW41aThyYWFrdGF1cA%3D%3D

https://www.instagram.com/reel/DNvK0a1wvay/?igsh=MTJmbjFhZGgxd3d2cw%3D%3D

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 16:10 от Danifin1

# 189
  • България
Отмятам си и аз Fated Hearts.
В rutracker вече има 14 епизода преведени на руски.
Май съм писала, че много от сериалите там са и с английски субтитри.

# 190
За настроение в четвъртък вечер:

# 191
  • пак на Рив Гош
Предлагам да го поканим в темата за азиатска кухня, да се научи момчето 😂

# 192
Предлагам да го поканим в темата за азиатска кухня, да се научи момчето 😂
Laughing Изглежда ще трябва, язък че тук е пълно с корейски магазини с правилните продукти. Май ще трябва да му предложа да го въведа в тънкостите на корейската кухня Smile

# 193
  • пак на Рив Гош
😂 Да, ще трябва да го побутнеш в правилната посока 😂

Аз само да ви кажа, че следващите близо 3 седмици няма да гледам много сериали, ще ги живея 😂😂😂

# 194
Ау, Роце прекрасно ще си изкараш, не се съмнявам. И да не забравиш да пишеш репортажи. Ще очаквам с нетърпение да вида твоите преживявания там.

Общи условия

Активация на акаунт