За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • пак на Рив Гош
Дани, благодарности за датите на китайските сериали 🤗. Радостната новина е, че Ga Xia с Chen Xin Xu би трябвало да започне на 31ви декември. Вече знам как ще започна новата година.

Даааа 😍 Ютуб вече ми предложи да видя как изпълнява една от най-любимите ми френски песни, "Химн за любовта" на Едит Пиаф:
https://youtu.be/eYyOB6qRNbA?si=zcMM9FI97wJABR_o

Romantic Anonymous ми стои започнат на първи епизод в Нетфликс, него трябва да го гледам въоръжена с чай и бисквитки... или поне чокорето. Това не е сериал да се гледа на празен стомах.

Засега реших да дам още няколко епизода шанс на Love on the Turquoise Lаnd. Поне започна да ми се изяснява кой какъв е... бавно и по малко 😂.

# 586
  • пустинен пъпеш
О в Ga Xia с Chen Xin Xu ще има и сцени в републиканската епоха с униформа,а този актьор го харесвам в маршалското му амплоа и в костюмирани фентъзи драми,в сериалите с действие в съвременността не го гледах-явно без униформа (не че ми се нравят) или без перука нещо не го възприемам.Love on the Turquoise Lаnd започнах 1еп.,но още не съм решила дали ще го гледам.Главната в Ga Xia е играла и в харесвания от мен My Journey to You.Погледах  и Romantic Anonymous, но прекалено много и то примамливо показан шоколад, та или ще гледам на части, или изобщо няма да продължа.

# 587
  • пак на Рив Гош
Chen Xing Xu си го харесвам всякак - и с униформа, и с перука, и с костюми, че и без костюм Joy
В списъка, който пусна Дани вчера, видях и сериал с Ren Jia Lun от републиканската епоха, Silent Tides. Сюжетът ми изглежда интересен, а и няма таг "романс", че да ме е яд, ако няма цАлувки 😀, та и той ми отиде в списъка за гледане.

Сутринта четох една статия за сеХса в корейските сериали и защо не го показват много на екрана.

# 588
Много благодаря ва всички, изразили своето лично мнение. Само ще спомена, че ще го взема в предвид, и че вашето мнение съвпада  на 95% с моето мнение по този въпрос. Но имам още малко време да помисля без да бързам.

https://www.instagram.com/reel/DRer24ciCoU/?igsh=MWcxaWc0b3kzOHk3dw==

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 17:29 от Danifin1

# 589
  • вятърничава
Погледах  и Romantic Anonymous, но прекалено много и то примамливо показан шоколад, та или ще гледам на части, или изобщо няма да продължа.
Това е само в началото, след това наблягат на други неща.
Дани, не бих могла да съм в помощ с адекватно мнение, но се надявам и вярвам,че ще вземеш най-доброто решение за себе си!

# 590
  • пак на Рив Гош
Сега установих, че сме на 40та страница, и вече можем да откриваме номинациите за гласуването в следващата тема. Да продължим с досега установената линия - класация за талантливи китайски актриси.

Може да давате по 3 номинации на човек (по възможност със снимки, за да съм сигурна, че ще сложа правилната Joy)

# 591
  • България
Bai Lu

Li Yi Tong

Sebrina Chen

# 592
  • пустинен пъпеш
А аз като гледам класацията за талантливи корейци съм уцелила 1 и 3-то място и в двете възрастови категории.Жалко,че Джуно не е в класацията.

# 593
# 594
  • Русе
Ха Сок-Джин вече е на линия? Flushed Довечера ще го дебна. Stuck Out Tongue Winking Eye
........................
Love and crown  e приключен точно по китайски табиат! Който успя - умря, има и такива - да съжаляват до края на дните си. Логически обясниха кой, защо, кога и как от миналото, та до финала. Не, не съжалявам , че съм била търпелива и съм изгледала всичко - само малко ми е горчиво, че не намериха вариант по някакъв начин да запазят и двамата ГГ. Повече няма да издавам! Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:04 от winona

# 595
# 596
  • пак на Рив Гош
Вики, мерси! 🤗
Аз тъкмо мислех да ви го покажа как се кърши по прозрачна ризка на сцената, ама под друг ъгъл 😂 - https://www.instagram.com/reel/DRtHLQiCHxI/?igsh=cnYxMXIzd296dW1o
Ама какви са тия фен-срещи из цяла Латинска Америка! Не вземе да направи една в Париж, като нормален човек, айшшшш! 😤

# 597
# 598
# 599
  • София
Напоследък нищо не може да ми хване окото. И нищо да ми задържи интереса. За последните месеци си изгледах по веднъж всеки от трите ми любими китайски сериали, за да видя на кои декори съм била в Хъндиен, но не можах да довърша нито един от новите. Затова пък сега съм се заредила да гледам новият филм с Джеки Чан и Тони Лиунг:
The Shadow's Edge

Намерих го и в тубата с английски субтитри, така че мисля да му дам шанс тези дни. Не за друго, ами дори моята бой група няма участия, че ще оперират единия от нещо тази седмица. Та дори фестивали нямам за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт